Fjern “Promoted Content by mgid”-annonser (Enkel veiledning for fjerning) - oppdatert Mar 2021

av Alice Woods - -   MGID | Type: Adware

“Promoted Content by mgid” fjerningsguide for reklame

Hva er "Promoted Content by mgid"-annonser?

Mgid popup-annonser kan forstyrre nettleseropplevelsen din

“Promoted Content by mgid” ads

Mgid-annonser anses enten som påtrengende artikler eller som uønskede popup-annonser som forstyrrer brukeres nettleseropplevelse. Det finnes også en mer kommersiell variant av verktøyet som plager brukere med kommersielle tilbud. Noen brukere har naturlig nok begynt å kalle dette nettverket et PUP og et adware-program. Det rettes både mot Windows- og Mac-brukere.

Mgid er ikke på noe vis skadelig. Det skjuler skriptet sitt i nettleseren, noe som gir det muligheten til å vise sponsede kampanjer så snart nettleseren blir tatt i bruk. Noen brukere rapporterer imidlertid om en overdreven mengde av mgid-annonser. I slike tilfeller anbefaler vi at systemet skannes for å prøve å finne en sponset app (kjent som adware) som forårsaker disse varslene.

Når du har en slik app (normalt et nettlesertillegg eller en utvidelse) på datamaskinen din, kan nettleseren begynne å kjøre saktere enn før på grunn av den store mengden popup-annonser. I tillegg kan du oppdage ubeleiligheter mens du blar gjennom nettsider eller bruker installerte programmer. Nettleseren kan bruke lang tid på å laste inn en ny side.

Illustrasjon av “Promoted Content by mgid”

Mgid-annonser benytter en såkalt pay-per-click-strategi som gjør at utviklerne tjener penger hver gang noen klikker på dem. For å promotere tredjeparts programvare og motta reklameinntekter, inkluderer de av og til falske annonser som aktiverer omdirigeringer til samarbeidspartnerne deres. På grunn av dette må du fjerne Mgid-viruset umiddelbart.

Vær oppmerksom på at adware-utviklerne ikke er ansvarlige for legitimiteten til det annonserte innholdet. Det er med andre ord ditt eget ansvar å sørge for at datamaskinen din er virusfri.

Med hensyn på dette bør du være forsiktig med Mgid-annonser og lignende popup-annonser på ulike nettsider. Hvis du oppdager problemer på datamaskinen din bør du skanne enheten med ReimageIntego eller et annet antimalware-verktøy og fjerne Mgid. Vi kan imidlertid forsikre deg om at popup-annonser tilknyttet denne tjenesten ikke er ondsinnede.

Merk! Det faktum at du ser Mgid-annonser på en nettside betyr ikke nødvendigvis at systemet ditt er infisert av adware-programmet. Av og til kan faktisk nettsider benytte slike tjenester for å tiltrekke seg flere besøkende.

“Promoted Content by mgid” adsMgid er ikke et virus, men forårsaker likevel ubeleiligheter for brukerne.

Tips for å unngå adware

Adware-programmer kan lastes ned fra ulike upålitelige tredjeparts nedlastingssider, men også fra legitime sider som download.com, cnet.com, softonic.com og soft32.com. Slike programmer kommer normalt sammen med freeware- eller shareware-programmer, så de som skynder seg gjennom installasjonsprosessen oppdager sjelden at de kommer inn i systemet.

For å forhindre uautorisert infiltrering av programmer som sponsede nettlesertillegg og utvidelser, er det helt nødvendig å bruke litt tid på å undersøke nedlastede programvarepakker før du lar alle komponentene blir installert på datamaskinen.

Dette kan gjøres manuelt via “Avansert” eller “Tilpasset” installasjon, eller automatisk ved å skanne den nedlastede innholdet med et sofistikert antivirus-program.

“Promoted Content by mgid” ads

Eliminer MGID-annonser fra favorittsidene dine

Selv om MGID ikke er et virus, kan det forstyrre nettleseropplevelsen din og redusere stabiliteten til systemet. Du gjør derfor datasystemet en tjeneste ved å fjerne Mgid. Glem bare ikke å bruke de riktige verktøyene for å forhindre problemer med eliminering.

Mgid-viruset kan fjernes enten med et sikkerhetsprogram, eller manuelt ved bruk av instruksjonene som tilbys nedenfor. Merk at adware-programmet i spesiell stor grad rettes mot finske brukere.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell “Promoted Content by mgid” fjerningsguide for reklame

Fjern “Promoted Content by mgid” fra Windows systemer

For å fjerne mgid-annonser fra Windows OS, må du avinstallere PUP-et som genererer dem. Det kan skjule seg under ulike navn hvor som helst på datamaskinen din. Derfor må du sørge for å se gjennom listen over nylig installerte programmer og fjerne alle mistenkelige oppføringer.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller “Promoted Content by mgid” og relaterte programmer
  Så, se etter “Promoted Content by mgid” eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern “Promoted Content by mgid” fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter “Promoted Content by mgid” eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern “Promoted Content by mgid”-annonser fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal “Promoted Content by mgid” være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern “Promoted Content by mgid” fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg “Promoted Content by mgid” og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av “Promoted Content by mgid”. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet "Promoted Content by mgid"-annonser ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som "Promoted Content by mgid"-annonser under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle "Promoted Content by mgid"-annonser-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av "Promoted Content by mgid"-annonser. Tilbakestill Google Chrome

Fjern “Promoted Content by mgid” fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter “Promoted Content by mgid” eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre “Promoted Content by mgid” slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt “Promoted Content by mgid” registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Alice Woods
Alice Woods

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Alice Woods
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk