Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern Pony-virus

| Type: Malware

‘Pony’ viruset er et farlig botnet utviklet av en gruppe cyber kriminelle som stjeler digital valuta og privat informasjon. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins og etc. anses å være digital valuta eller elektroniske penger. Disse digitale pengener er ofte lagret i såkalte digitale lommebøker som ofte kan bli funnet på maskiner eller på spesifikke nettsider som tilbyr lagringsplass eller sikkerhetstjenester. ‘Pony’ viruset er instillt til å angripe disse lommebøkene og gir cyber kriminelle en mulighet til å stjele dem. Den kan også bli brukt til å ta over folks legitimasjon, som forskjellige inlogginger, passord og lignende data. Det har blitt avslørt at dette viruset allerede har forårsaket over 2 millioner innloggings tyverier som Google, Twitter, Facebook and Youtube. Det har også blitt rapportert at dette botnetet har hjulpet cyber kriminelle med å bryte seg inn i ca 85 digitale lommmebøker, og forårsaket ca $200,00 i tap for dens eiere.

Hvordan kan Pony botnet viruset infiltrere maskinen?

‘Pony’ viruset kan legges til på nesten alt: gratis spill, ulovlige programmer, ondsinnede leser plug-ins, og annen tvilsom programvare. Slike programmer har en perfekt distribusjons mekanisme for virus. Hvis du laster ned og installerer slike programmer, er det lurt å gjøre research og skjekke de programmene du ønsker å ha. Vær også helt sikker på at du unngår korrupte nettsider som er fyllt av misvisende/ulovlig/ondsinnet innhold. For brukere som anvender digital valuta, anbefaler sikkerhets eksperter på det sterkeste å lagre dem i en sikker og kryptert e-lommebok. Den beste løsningen er å velge en offline lagrings enhet som garanterer bedre beskyttelse. Til slutt, installer et kraftig anti-spyware som er i stand til å forebygge slike trusseler. Hvis du tror at ‘Pony’ viruset allerede har infiltrert maskinen, følg rettningslinjene nedenfor og skjekk systemet for dette viruset:

Hvordan fjerne Pony viruset?

For å hindre ‘Pony’ viruset eller eliminere dens potensielle risikoer, installer et av disse programmene: Reimage, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vi anbefaler å bruke pro versjoner som vil gi real time beskyttelse og lett kan hindre angrep som dette.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-pony-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk