Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Fjern Pony-virus

| Type: Malware

‘Pony’ viruset er et farlig botnet utviklet av en gruppe cyber kriminelle som stjeler digital valuta og privat informasjon. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins og etc. anses å være digital valuta eller elektroniske penger. Disse digitale pengener er ofte lagret i såkalte digitale lommebøker som ofte kan bli funnet på maskiner eller på spesifikke nettsider som tilbyr lagringsplass eller sikkerhetstjenester. ‘Pony’ viruset er instillt til å angripe disse lommebøkene og gir cyber kriminelle en mulighet til å stjele dem. Den kan også bli brukt til å ta over folks legitimasjon, som forskjellige inlogginger, passord og lignende data. Det har blitt avslørt at dette viruset allerede har forårsaket over 2 millioner innloggings tyverier som Google, Twitter, Facebook and Youtube. Det har også blitt rapportert at dette botnetet har hjulpet cyber kriminelle med å bryte seg inn i ca 85 digitale lommmebøker, og forårsaket ca $200,00 i tap for dens eiere.

Hvordan kan Pony botnet viruset infiltrere maskinen?

‘Pony’ viruset kan legges til på nesten alt: gratis spill, ulovlige programmer, ondsinnede leser plug-ins, og annen tvilsom programvare. Slike programmer har en perfekt distribusjons mekanisme for virus. Hvis du laster ned og installerer slike programmer, er det lurt å gjøre research og skjekke de programmene du ønsker å ha. Vær også helt sikker på at du unngår korrupte nettsider som er fyllt av misvisende/ulovlig/ondsinnet innhold. For brukere som anvender digital valuta, anbefaler sikkerhets eksperter på det sterkeste å lagre dem i en sikker og kryptert e-lommebok. Den beste løsningen er å velge en offline lagrings enhet som garanterer bedre beskyttelse. Til slutt, installer et kraftig anti-spyware som er i stand til å forebygge slike trusseler. Hvis du tror at ‘Pony’ viruset allerede har infiltrert maskinen, følg rettningslinjene nedenfor og skjekk systemet for dette viruset:

Hvordan fjerne Pony viruset?

For å hindre ‘Pony’ viruset eller eliminere dens potensielle risikoer, installer et av disse programmene: Reimage Reimage Cleaner Intego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vi anbefaler å bruke pro versjoner som vil gi real time beskyttelse og lett kan hindre angrep som dette.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-pony-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Pony virus