Fjern Pony-virus

Pony fjerningsguide for virus

Hva er Pony virus?

‘Pony’ viruset er et farlig botnet utviklet av en gruppe cyber kriminelle som stjeler digital valuta og privat informasjon. Bitcoins, Zerocoins, Litecoins, Namecoins, Peercoins, Dogecoins og etc. anses å være digital valuta eller elektroniske penger. Disse digitale pengener er ofte lagret i såkalte digitale lommebøker som ofte kan bli funnet på maskiner eller på spesifikke nettsider som tilbyr lagringsplass eller sikkerhetstjenester. ‘Pony’ viruset er instillt til å angripe disse lommebøkene og gir cyber kriminelle en mulighet til å stjele dem. Den kan også bli brukt til å ta over folks legitimasjon, som forskjellige inlogginger, passord og lignende data. Det har blitt avslørt at dette viruset allerede har forårsaket over 2 millioner innloggings tyverier som Google, Twitter, Facebook and Youtube. Det har også blitt rapportert at dette botnetet har hjulpet cyber kriminelle med å bryte seg inn i ca 85 digitale lommmebøker, og forårsaket ca $200,00 i tap for dens eiere.

Hvordan kan Pony botnet viruset infiltrere maskinen?

‘Pony’ viruset kan legges til på nesten alt: gratis spill, ulovlige programmer, ondsinnede leser plug-ins, og annen tvilsom programvare. Slike programmer har en perfekt distribusjons mekanisme for virus. Hvis du laster ned og installerer slike programmer, er det lurt å gjøre research og skjekke de programmene du ønsker å ha. Vær også helt sikker på at du unngår korrupte nettsider som er fyllt av misvisende/ulovlig/ondsinnet innhold. For brukere som anvender digital valuta, anbefaler sikkerhets eksperter på det sterkeste å lagre dem i en sikker og kryptert e-lommebok. Den beste løsningen er å velge en offline lagrings enhet som garanterer bedre beskyttelse. Til slutt, installer et kraftig anti-spyware som er i stand til å forebygge slike trusseler. Hvis du tror at ‘Pony’ viruset allerede har infiltrert maskinen, følg rettningslinjene nedenfor og skjekk systemet for dette viruset:

Hvordan fjerne Pony viruset?

For å hindre ‘Pony’ viruset eller eliminere dens potensielle risikoer, installer et av disse programmene: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes. Vi anbefaler å bruke pro versjoner som vil gi real time beskyttelse og lett kan hindre angrep som dette.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk