Alvorlighetsgrad:  
  (8/100)

PC Utilities Pro – Optimizer Pro. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Julie Splinters - - | Type: Malware

Hva er PC Utilities Pro – Optimizer Pro?

PC Utilities Pro – Optimizer Pro (finnes også som Optimizer Pro) er en villedende PC-optimator som enkelt kan vise folk falske systemskannere og bruke disse til å vise upålitelige skanneresultater. For å presse brukere til å kjøpe lisens hevder dessuten dette programmet at det er det eneste verktøyet som er i stand til å fikse datamaskinene deres. I stedet for å betale for Optimizer Pro bør du imidlertid se deg om etter kostnadsfrie optimeringsverktøy på nettet. Selv om dette programmet neppe kan kalles «malware» eller «rogueware», kan det innimellom virke til å fungere som et «scareware». Vennligst vær oppmerksom på at de fleste av feilmeldingene som vises ikke kan elimineres fra noen datamaskin. I tillegg er noen av disse vanlige og du bør vite at det er normalt å ha dem på systemet. De som eier PC Utilities Pro – Optimizer Pro er tydeligvis ute etter kun en ting – å få PC-brukere til å kjøpe den lisensierte versjonen av dette programmet.

Dersom du allerede har blitt overbevist om at PC Optimizer er i stand til å hjelpe deg med å fikse datamaskinen din, bør du tenke deg om. Dersom du tror at du trenger et program som kan hjelpe deg med å få PC-en til å kjøre raskere bør du finne en mer pålitelig løsning. Vi anbefaler dessuten at du eliminerer PC Utilities Pro – Optimizer Pro fra systemet, spesielt dersom det har dukket opp på datamaskinen din uten at du har lastet det ned. I tilfelle bør du fjerne Optimizer Pro ved hjelp av steg-for-steg veiledningen som gis nedenfor. Det anbefales i tillegg at du sjekker datamaskinen med oppdatert Reimage for å sørge for at den ikke inneholder mistenkelige komponenter.

PC Utilities Pro – Optimizer Pro

Hvordan kan Optimizer Pro komme seg inn i datamaskinen min?

PC Utilities Pro – Optimizer Pro infiltrerer ikke datamaskiner som et virus. I de fleste tilfeller lastes det ned av brukeren frivillig eller som en ekstrakomponent til freeware- og shareware-programmer. Det er dessuten hevdet at dette programmet promoteres ved hjelp av mistenkelige distribusjosteknikker som er nært tilknyttet kommersielle popup-annonser og banner-annonser. Dersom du lar deg lure til å installere Optimizer Pro bør du være forberedt på kontinuerlige systemskannere og advarsler som dukker opp hver gang du restarter datamaskinen din. De rapporterer normalt om slike og lignende problemer:

Attention! 7596 items to clean and optimize on your PC

Attention! 2654 items to clean and optimize on your PC

Vennligst hold deg unna PC Utilities Pro – Optimizer Pro fordi det neppe kan hjelpe deg med å optimere datamaskinen din og fjerne junk-filer. For å gjøre dette anbefaler vi bedre ansette optimeringsprogrammer for PC.

Hvordan fjerne Optimizer Pro?

Følg disse stegene for å fjerne PC Utilities Pro – Optimizer Pro:

  1. Klikk Start -> Kontrollpanel -> Programmer (eller Legg til/fjern programmer) -> Avinstaller et program
  2. Se etter PC Utilities Pro – Optimizer Pro og andre oppføringer og velg «Avinstaller/endre».
  3. Klikk OK for å lagre endringene

For å sørge for at datamaskinen din er fri for slik programvare bør du kjøre et fullstendig systemskann med Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
PC Utilities Pro – Optimizer Pro skjermbilde
PC Utilities Pro – Optimizer Pro skjermbilde

Om forfatteren

Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-pc-utilities-pro-optimizer-pro.html

Veiledning for sletting på andre språk