Fjerne PC Utilities Pro – Optimizer Pro

PC Utilities Pro – Optimizer Pro fjerningsguide

Hva er PC Utilities Pro – Optimizer Pro?

Hva er PC Utilities Pro – Optimizer Pro?

PC Utilities Pro – Optimizer Pro (finnes også som Optimizer Pro) er en villedende PC-optimator som enkelt kan vise folk falske systemskannere og bruke disse til å vise upålitelige skanneresultater. For å presse brukere til å kjøpe lisens hevder dessuten dette programmet at det er det eneste verktøyet som er i stand til å fikse datamaskinene deres. I stedet for å betale for Optimizer Pro bør du imidlertid se deg om etter kostnadsfrie optimeringsverktøy på nettet. Selv om dette programmet neppe kan kalles «malware» eller «rogueware», kan det innimellom virke til å fungere som et «scareware». Vennligst vær oppmerksom på at de fleste av feilmeldingene som vises ikke kan elimineres fra noen datamaskin. I tillegg er noen av disse vanlige og du bør vite at det er normalt å ha dem på systemet. De som eier PC Utilities Pro – Optimizer Pro er tydeligvis ute etter kun en ting – å få PC-brukere til å kjøpe den lisensierte versjonen av dette programmet.

Dersom du allerede har blitt overbevist om at PC Optimizer er i stand til å hjelpe deg med å fikse datamaskinen din, bør du tenke deg om. Dersom du tror at du trenger et program som kan hjelpe deg med å få PC-en til å kjøre raskere bør du finne en mer pålitelig løsning. Vi anbefaler dessuten at du eliminerer PC Utilities Pro – Optimizer Pro fra systemet, spesielt dersom det har dukket opp på datamaskinen din uten at du har lastet det ned. I tilfelle bør du fjerne Optimizer Pro ved hjelp av steg-for-steg veiledningen som gis nedenfor. Det anbefales i tillegg at du sjekker datamaskinen med oppdatert FortectIntego for å sørge for at den ikke inneholder mistenkelige komponenter.

PC Utilities Pro – Optimizer Pro

Hvordan kan Optimizer Pro komme seg inn i datamaskinen min?

PC Utilities Pro – Optimizer Pro infiltrerer ikke datamaskiner som et virus. I de fleste tilfeller lastes det ned av brukeren frivillig eller som en ekstrakomponent til freeware- og shareware-programmer. Det er dessuten hevdet at dette programmet promoteres ved hjelp av mistenkelige distribusjosteknikker som er nært tilknyttet kommersielle popup-annonser og banner-annonser. Dersom du lar deg lure til å installere Optimizer Pro bør du være forberedt på kontinuerlige systemskannere og advarsler som dukker opp hver gang du restarter datamaskinen din. De rapporterer normalt om slike og lignende problemer:

Attention! 7596 items to clean and optimize on your PC

Attention! 2654 items to clean and optimize on your PC

Vennligst hold deg unna PC Utilities Pro – Optimizer Pro fordi det neppe kan hjelpe deg med å optimere datamaskinen din og fjerne junk-filer. For å gjøre dette anbefaler vi bedre ansette optimeringsprogrammer for PC.

Hvordan fjerne Optimizer Pro?

Følg disse stegene for å fjerne PC Utilities Pro – Optimizer Pro:

  1. Klikk Start -> Kontrollpanel -> Programmer (eller Legg til/fjern programmer) -> Avinstaller et program
  2. Se etter PC Utilities Pro – Optimizer Pro og andre oppføringer og velg «Avinstaller/endre».
  3. Klikk OK for å lagre endringene

For å sørge for at datamaskinen din er fri for slik programvare bør du kjøre et fullstendig systemskann med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk