Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjern Ebon Browser-virus

123

Hva er Ebon Browser og er det legitimt?

Ebon Browser fra Ebonmedia Corp. er en legitim nettleser som er basert på Firefox (åpen kilde). Vi anbefaler imidlertid at du ikke bruker den fordi den kan oppføre seg svært urettferdig. Først og fremst må brukere være veldig forsiktige når de installerer gratisprogrammer som ulike nedlastingsassienter, PDF-generatorer, mediespillere osv. fordi Ebon Browser kan bli lagt til disse som en «valgfri nedlasting». Dette kan selvfølgelig velges bort, men det krever at brukeren er oppmerksom under installasjonsprosessen. Derfor er det ikke overraskende at så mange allerede har installert det uten å være klar over det. Dersom det kommer inn i systemet kan det endre ulike systeminnstillinger, installere seg selv i Windows oppstart og gjøre seg selv til standard nettleser. Det er veldig viktig å være oppmerksom på at Ebon Browser kan forårsake problemer tilknyttet personvern. Det er oppdaget at det kan få cookies til å spionere på deg og spore informasjon om nettleservanene dine. I personvernerklæringen til programmet står følgende: “When you communicate with us or use Ebon, we may collect personally identifiable information about you.” Det kan innhente fullt navn, telefonnummer, adresse, e-postadresse, IP-adresse og lignende informasjon som kan brukes til mistenkelige formål. I tillegg er Ebon Browser nært tillknyttet andre mistenkelige nettlesere, som for eksempel  V9 redirect, Conduit, Hao123. Dersom dette tvilsomme programmet legger seg til som søketilbyder og standard søkemotor på datamaskinen din kan du dessuten oppleve omdirigeringer til mistenkelige nettsider eller du kan begynne å motta tonnevis av kommersielle annonser i nettleseren din. Derfor anbefaler vi at du unngår Ebon Browser og fjerner det fra systemet sammen med andre mistenkelige programmer. Den enkleste måten å gjøre dette på er å kjøre et fullstendig systemskann med SpyHunter eller en annen vel ansett antimalware.

Kan dette adware-programmet kapre datamaskinen min og hvordan forhindre det

Som vi allerede har nevnt er Ebon Browser-viruset merket som et potensielt uønsket program. Flesteparten av vel ansette sikkerhetsforhandlere anser det dessuten for å være et adware-program. Ebon Broswer anses ikke for å være ondsinnet. Det anbefales imidlertid ikke å bruke det ettersom det er nært tilknyttet tredjeparter og kan være programmert til å initiere mistenkelige aktiviteter. Det er veldig viktig å ikke glemme at denne tvilsomme nettleseren normalt distribueres via andre freeware- og shareware-programmer. Vi anbefaler at du unngår Propeller System, Vetaform Developments s.l og andre tvilsomme nedlastingsassistenter fordi de kan promotere Ebon Browser-viruset og andre tredjepartsprogrammer. For å forhindre installasjon av dem må du velge bort alle varsler som sier at du godtar installasjon av dem. Du kan gjøre dette under installasjonsprosessen, men du må velge avansert eller tilpasset installasjon for å få muligheten til dette. Vær oppmerksom på at ekstrakomponenter blir installert automatisk ved standard eller rask installasjon. Derfor bør du ta deg god tid ved installasjon av freeware-programmer.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Ebon Browser virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Ebon Browser virus Fornøyd-
garanti
Last ned
Sletting av Ebon Browser virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
SpyHunter er anbefalt for avinstallering av Ebon Browser virus. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet SpyHunter.

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av SpyHunter.

Dersom du har bestemt deg for å velge en annen anti-spionvare, bør du avinstallere SpyHunter fra datamaskinen din.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere Ebon Browser virus. 

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!
Alternativ programvare
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av Ebon Browser virus-annonser (2015-11-25)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av Ebon Browser virus-annonser (2015-11-25)

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook