Hvordan fjerne Babylon Toolbar

Alvorlighetsgrad: Alvorlighetsgrad (32/100)

Babyloon Toolbar er et nettleser tillegg som hjelper deg med rask oversettning og ord definisjoner direkte fra nettleseren. Den eies av Babylon Ltd – et selskap som lager oversettelses programmer. Selv om den ved første blikk ser bra ut, har flere brukere rapportert at programmet har gjort uønskede forandringer til nettleseren, standard søkemotoren og hjemmesiden deres.

Hvordan blir havner Babylon Toolbar på datamaskinen?

Babylon Toolbar kan bli lastet ned fra den offisielle siden til Babylon, men som oftes ankommer den Windows systemet uten tillatelse, dette fordi den er en blindpassasjer når brukeren laster ned, ofte gratis, programmer. I det siste er det spesielt  CNETs programpakke som har med Babylon Toolbar i tillegg.

Babylon Toolbar er noe som heter ‘redirect virus’ – den videresender brukere til andre sider enn det brukeren ønsker, ofte sider som er usikre eller reklamerer for noe forbundet med viruset.

Hvordan fjerne search.babylon.com og avinstallere Babylon Toolbar?

Babylon Search Toolbar fungerer på alle de største nettleserne. Før man installerer den, må brukeren akseptere bruker vilkår, og det er på denne måten programme får evnen til å gjøre endringer på nettleseren. Hovedkomponentene i Babylon Toolbar kan avinstalleres ved å gå til Start →  Kontroll panel → Legg til/Fjern Programmer og klikke ‘Avinstaller’ på Babylon Toolbar og alt som er forbundet til  den.

Vær likevel obs på at selv om hovedkomponentene blir avinstallert, kan det fortsatt finnes filer igjen på maskinen. Hvis dette er tilfelle, bør du fjerne add-ons fra Babylon Toolbar manuelt.

Internet Explorer:

Klikk Verktøy → Administrer Add-ons → se etter navn som kan være forbundet til Babylon Toolbar, (slik som Babyloon Toolbar, Babylon Toolbar Helper, Babylon IE plugin, babylonTool.com) og deaktiver dem.

Mozilla Firefox:

Klikk Verktøy → Administrer Add-ons og deaktiver Babylon Toolbar og alt som kan være forbundet til den (slik som Babyloon Toolbar, Babylon Toolbar Helper, Babylon IE plugin, babylonTool.com).

Google Chrome:

Klikk på skriftnøkkel ikonet → Verktøy → Utvidelser → Se etter ‘Babylon Oversetter/Translator’ og klikk på søppelkassen ved siden av den.

Husk også å fjerne filer fra utvidelser -og add-ons mapper i Internet Explorer og Mozilla Firefox (Program filer og Program data). Mange brukere har rapportert at det er umulig å avinstallere add-on’en direkte fra nettleseren siden avinstall-knappen er grå.

Det er også en god idé og scanne datamaskinen med et av anti-malware programmene som vi har skrevet ned under, for å være helt sikker på at Babylon Toolbar og alle tilleggs komponenter er borte.

Automatisk Babylon Toolbar fjerning:

Vi har et samarbeid med noen av produktene på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen.
Ved å laste ned noen av de vedlagte Anti-spyware programmene for å slette Babylon Toolbar aksepterer du vår personvern og bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Babylon Toolbar Garantert
fornøyd
Kompatibel med Microsoft
SpyHunter er anbefalt for å avinstallere Babylon Toolbar. Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner
Mer enn 40.000.000 nedlastinger!

Alternativ programvare

STOPzilla
Vi har testet STOPzilla's effektivitet i å slette Babylon Toolbar (2013-10-11)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet Malwarebytes Anti Malware's effektivitet i å slette Babylon Toolbar (2013-10-11)
XoftSpy AntiVirus Pro
Vi har testet XoftSpy AntiVirus Pro's effektivitet i å slette Babylon Toolbar (2013-10-11)
Defender Pro Ultimate Security Suite
Vi har testet Defender Pro Ultimate Security Suite's effektivitet i å slette Babylon Toolbar (2013-10-11)

Babylon Toolbar snapshot

Babylon Toolbar snapshot

Babylon Toolbar Manuell fjerning

Dreper prosesser
BabylonToolbarsrv.exe

Slett register verdier
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\BabylonToolbar\BabylonToolbar
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}\Instl\Data
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\AppID\{BDB69379-802F-4eaf-B541-F8DE92DD98DB}
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{291BCCC1-6890-484a-89D3-318C928DAC1B}\VersionIndependentProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{2EECD738-5844-4a99-B4B6-146BF802613B}\ProgID
HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Classes\CLSID\{98889811-442D-49dd-99D7-DC866BE87DBC}

Uregistrer DLLs
BabylonToolbar.dll

Slett filer
BabylonToolbar.dll
BabylonToolbarsrv.exe

Slett kataloger
%ProgramFiles%\BabylonToolbar\BabylonToolbar

Fjerning guides i andre språkLik oss på Facebook
nyheter
Anmeldelser
Attester