Fjern Coin Locker-virus

Coin Locker fjerningsguide for virus

Hva er Coin Locker virus?

Hva er Coin Locker virus?

Coin Locker (også kjent som CoinLocker eller Coin Locker malware) er av den nyeste typen ransomware. Den er umulig å overse, hvis den klarer å infiltrere PC-systemet. Dette er fordi; så snart denne malware går til angrep på datamaskinen, skanner den systemet og krypterer disse filtyper: 3fr, accdb, ai, arw, bay, cdr, cer, cr2, crt, crw, dbf, dcr, der, dng, doc, docm, docx, dwg, dxf, dxg, eps, erf, indd, jpe, jpg, kdc, mdb, mdf, mef, mrw, nef, nrw, odb, odm, odp, ods, odt, orf, p12, p7b, p7c, pdd, pef, pem, pfx, ppt, pptm, pptx, psd, pst, ptx, r3d, raf, raw, rtf, rw2, rwl, srf, srw, wb2, wpd, wps, xlk, xls, xlsb, xlsm, xlsx, etc. Den kan også gi en .encrypted forlengelse til hver av disse filtypene, og la brukeren være uten mulighet til å åpne dem på egen hånd. For å åpne filene, blir folk vanligvis tilbudt å kjøpe en spesiell nøkkel, som må brukes for dekryptering av blokkerte filer. Poenget her, er at når du har med dette viruset å gjøre, er denne dekrypteringsnøkkelen nesten det eneste som kan brukes for å gjenopprette blokkerte filer. Faktumet at alle filer er blokkert ved hjelp av Caesar Cipher (en metode som bare trenger å bytte tegn og bruke en bestemt rekkefølge), kan tilsynelatende gjøre situasjonen enklere. Men det ville ta altfor lang tid å dekryptere filene dine manuelt. Likevel, vil vi anbefale deg å unngå å betale løsepenger, som enten kan være $50 eller $500. Først av alt, kan du ikke være sikker på om dette vil hjelpe deg å gjenopprette filene dine. For det andre vil du støtte svindlere, og deres fremtidige forbrytelser. I dette tilfellet, bør du prøve å gjenopprette filer fra backup, eller bruke ett av programmene gitt i slutten av denne artikkelen for å låse opp filene dine. Hvis du fortsatt har tilgang til filene dine, bør du begynne å tenke på beskyttelse. Først og fremst, trenger du et kraftig anti-spyware program, som kan hjelpe deg å beskytte datamaskinen mot Coin Locker malware. Du bør også lage en kopi av hver av dine viktige filer, og oppbevare de på et tryggere sted enn datamaskinen din. For mer informasjon om dette, les neste avsnitt.

Hvordan kan Coin Locker infisere datamaskinen min?

Tilsvarende Cryptowall virus [Cryptowall virus], CTB Locker [CTB Locker], Cryptolocker [Cryptolocker] og mange andre trusler, spres Coin Locker ved hjelp av infiserte e-poster. Disse e-postene har vanligvis infiserte vedlegg som prøver å lure folk til å laste dem ned til systemet. Husk at de fleste misledende e-poster, søker å lure folk til å tro at de ser på e-poster sendt av et pålitelig selskap. I tillegg prøver de aktivt å få folk til å laste ned det infiserte vedlegget, som kan presenteres som en faktura, en regning, foto eller annet dokument. Hvis du ikke kjenner avsenderen, eller hvis du ser at en e-post er full av grammatiske feil, eller skrivefeil, bør du være svært forsiktig, og slette slike e-poster fra innboksen din. Ellers kan du være i risiko for å oppdage denne meldingen når du prøver å åpne noen av filene dine:

You have been infected with the Coin Locker malware.
All files on this system have been encrypted.
To regain access to your files you will need the Coin Locker decryption software.
To obtain our software you will need to access the deep web with TOR, download TOR here:

Launch TOR and navigate to our website:

Follow the steps on the site to use the decryption software and your files will be unlocked.

Hvis du ser denne advarselen nå, bør du ikke vente lenger, fordi hvert minutt teller. For å redusere mengden krypterte filer, bør du kjøre en full systemskann med et pålitelig anti-spyware program.

Hvordan fjerne Coin Locker?

Hvis du vil bli kvitt Coin Locker virus, bør du skanne datamaskinen din med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes. Disse programmene vil hjelpe deg å fjerne denne farlige ransomware. For å få tilgang til filene dine, bør du prøve å utføre backup eller bruke fil-gjenopprettingsverktøy som R-Studio eller Photorec.

Til slutt må vi påpeke at du bør begynne å tenke på forebygging av slike infeksjoner, fordi distribusjonsraten av disse har nådd uante høyder. Til forebygging kan du bruke tidligere nevnte programmer. Dessuten, ikke glem å ta backup (det bør gjøres så ofte som mulig). Sist, men ikke minst, kan du prøve eksterne USB-harddisker, CDer, DVDer, Google Drive, Dropbox, Flickr og slike lagringsløsninger. Sørge for at alle åpne delinger av dine filer, bare er tilgjengelig for de nødvendige brukergrupper, godkjente brukere, familie, venner etc.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk