Alvorlighetsgrad:  
  (99/100)

Kovter ransomware. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Stjele programmer

Kovter ransomware er en alvorlig farlig cyber infeksjon, som dukket opp i midten av mai, 2014. Ved skrivende stund, det har påvirket USA, Storbritannia, Tyskland, Spania, Frankrike, Italia og Nederland. Så snart det går datamaskin, den blokkerer det og initierer andre aktiviteter som forventes å lure sin eier til å betale en falsk løsepenger. Dette malware er svært lik slike ‘berømte’ virus som Police virus, Ukash virus, FBI virus og andre ransomwares som alle er avhengige av Winlocker komponent hjelpe dem til å blokkere systemet. Den nye ting om dette viruset er at den har evnen til å kontrollere folks leser historie og samle informasjon om upassende/ulovlige sider som de holder på besøk. Så snart det gjør det, starter Kovter vise en falsk varsel som inkluderer datamaskinens IP-adresse og annen sensitiv informasjon. Den rapporterer også om bruken av de tidligere avslørt nettsteder og ber om å betale løsepenger for det. Det virker som dens evne til å avdekke folks leserloggen forklarer hvorfor det er så mange mennesker som allerede har betalt en falsk løsepenger for sine skapere. Selvfølgelig bør du aldri så det. Du må ignorere varselet som tilhører dette viruset og fjerne Kovter ransomware fra datamaskinen.

Hvordan kan Kovter infisere datamaskinen min?

Kovter Ransomware er stort sett spredt ved hjelp av de samme skadelige metoder som har blitt brukt for distribusjon av andre Ukash virus. Disse metodene er avhengige av trojansk hest, som er skjult i ulovlige nettsteder og filer. For å unngå virus som dette, bør du alltid sørge for at datamaskinen er beskyttet av den nyeste anti-spyware versjonen. I tillegg til det, bør du begynne å følge sikker surfing praktiserer det betyr å unngå ulovlige nettsteder, ignorerer annonser og e-poster fra ukjente avsendere. Hvis Kovter virus klarer å gå inn i systemet, starter det tidligere nevnte aktiviteter og begynner å vise en falsk melding fra statsmyndighet, som vanligvis er valgt i henhold til offerets plassering. Hvis du lagt merke til at PC-skrivebordet ble blokkert av United States Department, Department of Justice, Police Central e-kriminalitet eller lignende instans bør du ignorere massasje. Uansett hvor troverdig den ser, hører det til hackere som ønsker bare å stjele pengene dine. Sørg også for at du fjerner Kovter virus fra datamaskinen din med alle sine filer. For at du kan bruke en følgende veilede:

Hvordan fjerne Kovter ransomware?

Hvis din PC ble infisert av Kovter og du ønsker å fjerne det, bør du ikke kaste bort tid og skanne den med Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller andre anerkjente anti-spyware. Hvis du ikke kan laste ned eller lansere noen av disse programmene, kan du følge disse trinnene og låse datamaskinen.

*Manuell Kovter fjerning:

  1. Omstart du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Run Regedit
  3. Søk etter Winlogon Entries og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. Omstart og kjøre en full system skann med oppdatert Reimage for å fjerne rester av dette viruset. Du kan også prøve Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes

* Flash stasjon metode:

  1. Ta en annen maskin og bruke den til å laste ned Reimage eller andre anerkjente anti-malware program.
  2. Oppdatere programmet og sette inn USB-stasjonen eller enkel CD.
  3. I mellomtiden, gjenstarte din infisert maskin til Sikkermodus med ledetekst og stokk USB-stasjonen i den.
  4. omstart datamaskinen infisert med FBI Systemfeil viruset igjen og kjøre en full system skann.

* Brukere infisert med Kovter viruset har lov til å få tilgang til andre kontoer på sine Windows-systemer. Hvis en av disse kontoene har administratorrettigheter, bør du være i stand til å lansere anti-malware program.

* Prøv å nekte Flash for å lage din ransomware stopp funksjon som forutsatt. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Nekt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjøre en full system skann med anti-malware program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Kovter ransomware skjermbilde
Kovter ransomware skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-kovter-ransomware.html

Veiledning for sletting på andre språk