Fjern Kovter-virus

Kovter fjerningsguide for virus

Hva er Kovter ransomware?

Kovter ransomware er en alvorlig farlig cyber infeksjon, som dukket opp i midten av mai, 2014. Ved skrivende stund, det har påvirket USA, Storbritannia, Tyskland, Spania, Frankrike, Italia og Nederland. Så snart det går datamaskin, den blokkerer det og initierer andre aktiviteter som forventes å lure sin eier til å betale en falsk løsepenger. Dette malware er svært lik slike ‘berømte’ virus som Police virus, Ukash virus, FBI virus og andre ransomwares som alle er avhengige av Winlocker komponent hjelpe dem til å blokkere systemet. Den nye ting om dette viruset er at den har evnen til å kontrollere folks leser historie og samle informasjon om upassende/ulovlige sider som de holder på besøk. Så snart det gjør det, starter Kovter vise en falsk varsel som inkluderer datamaskinens IP-adresse og annen sensitiv informasjon. Den rapporterer også om bruken av de tidligere avslørt nettsteder og ber om å betale løsepenger for det. Det virker som dens evne til å avdekke folks leserloggen forklarer hvorfor det er så mange mennesker som allerede har betalt en falsk løsepenger for sine skapere. Selvfølgelig bør du aldri så det. Du må ignorere varselet som tilhører dette viruset og fjerne Kovter ransomware fra datamaskinen.

Hvordan kan Kovter infisere datamaskinen min?

Kovter Ransomware er stort sett spredt ved hjelp av de samme skadelige metoder som har blitt brukt for distribusjon av andre Ukash virus. Disse metodene er avhengige av trojansk hest, som er skjult i ulovlige nettsteder og filer. For å unngå virus som dette, bør du alltid sørge for at datamaskinen er beskyttet av den nyeste anti-spyware versjonen. I tillegg til det, bør du begynne å følge sikker surfing praktiserer det betyr å unngå ulovlige nettsteder, ignorerer annonser og e-poster fra ukjente avsendere. Hvis Kovter virus klarer å gå inn i systemet, starter det tidligere nevnte aktiviteter og begynner å vise en falsk melding fra statsmyndighet, som vanligvis er valgt i henhold til offerets plassering. Hvis du lagt merke til at PC-skrivebordet ble blokkert av United States Department, Department of Justice, Police Central e-kriminalitet eller lignende instans bør du ignorere massasje. Uansett hvor troverdig den ser, hører det til hackere som ønsker bare å stjele pengene dine. Sørg også for at du fjerner Kovter virus fra datamaskinen din med alle sine filer. For at du kan bruke en følgende veilede:

Hvordan fjerne Kovter ransomware?

Hvis din PC ble infisert av Kovter og du ønsker å fjerne det, bør du ikke kaste bort tid og skanne den med FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller andre anerkjente anti-spyware. Hvis du ikke kan laste ned eller lansere noen av disse programmene, kan du følge disse trinnene og låse datamaskinen.

*Manuell Kovter fjerning:

  1. Omstart du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Run Regedit
  3. Søk etter Winlogon Entries og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. Omstart og kjøre en full system skann med oppdatert FortectIntego for å fjerne rester av dette viruset. Du kan også prøve SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes

* Flash stasjon metode:

  1. Ta en annen maskin og bruke den til å laste ned FortectIntego eller andre anerkjente anti-malware program.
  2. Oppdatere programmet og sette inn USB-stasjonen eller enkel CD.
  3. I mellomtiden, gjenstarte din infisert maskin til Sikkermodus med ledetekst og stokk USB-stasjonen i den.
  4. omstart datamaskinen infisert med FBI Systemfeil viruset igjen og kjøre en full system skann.

* Brukere infisert med Kovter viruset har lov til å få tilgang til andre kontoer på sine Windows-systemer. Hvis en av disse kontoene har administratorrettigheter, bør du være i stand til å lansere anti-malware program.

* Prøv å nekte Flash for å lage din ransomware stopp funksjon som forutsatt. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Nekt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjøre en full system skann med anti-malware program.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk