Alvorlighetsgrad:  
  (70/100)

Fjerne Beast

| Type: Malware

Beast er et av flere virus fra selskapet Remote Administration Tools (RAT) som har spredt seg raskt. Disse virusene gir utenforstående personer tilgang til eksterne maskiner og styrer dem gjennom et lokalt nettverk. RATs er basert på en server og en klient teknologi som gir kommandoer til den kontrollert maskinen. Disse virusene kan gjøre stor skade på systemet.

Slik som andre RATs jobber også Beast i bakgrunnen mens systemet kjører og er dermed usynlig for brukeren. Programmer gir eieren mulighet til å følge med på og styre brukerens aktiviteter, se filer på maskinen, og installere programmer som ikke brukeren selv har tatt intiativ til, de kan slå av maskinen eller restarte den og forandre instillinger. De har rett og slett oversikt og kontroll over hele systemet til brukeren. Dette gjør viruset til en alvorlig trussel.

Skaperen av Beast er en hacker som heter Tataye. Viruset dukket først opp i april 2001 og hadde stor aktivitet til mars 2004. Den ble skrevet i Delfi og komprimert med ASPack.

Hvis du har mistankte om at maskinen er infisert, bør du bruke automiserte fjerningsverktøy som Reimage Reimage Cleaner Intego eller SpyHunter 5Combo Cleaner så fort som mulig for at ikke sensitiv informasjon skal forsvinne.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-beast.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Beast