Fjerne Beast

Beast fjerningsguide

Hva er Beast?

Beast er et av flere virus fra selskapet Remote Administration Tools (RAT) som har spredt seg raskt. Disse virusene gir utenforstående personer tilgang til eksterne maskiner og styrer dem gjennom et lokalt nettverk. RATs er basert på en server og en klient teknologi som gir kommandoer til den kontrollert maskinen. Disse virusene kan gjøre stor skade på systemet.

Slik som andre RATs jobber også Beast i bakgrunnen mens systemet kjører og er dermed usynlig for brukeren. Programmer gir eieren mulighet til å følge med på og styre brukerens aktiviteter, se filer på maskinen, og installere programmer som ikke brukeren selv har tatt intiativ til, de kan slå av maskinen eller restarte den og forandre instillinger. De har rett og slett oversikt og kontroll over hele systemet til brukeren. Dette gjør viruset til en alvorlig trussel.

Skaperen av Beast er en hacker som heter Tataye. Viruset dukket først opp i april 2001 og hadde stor aktivitet til mars 2004. Den ble skrevet i Delfi og komprimert med ASPack.

Hvis du har mistankte om at maskinen er infisert, bør du bruke automiserte fjerningsverktøy som FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner så fort som mulig for at ikke sensitiv informasjon skal forsvinne.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk