Alvorlighetsgrad:  
  (11/100)

Fjerne YourOptimizer (Gratisinstruksjoner)

av Linas Kiguolis - - | Type: Malware

Alt du trenger å vite om YourOptimizer:

YourOptimizer (også kjent som Your Optimizer) fra Elektro Kod kan virke som et legitimt verktøy som er utviklet for å hjelpe deg med driverne dine og oppdateringer av disse. Etter å ha installert programmet på systemet kan du imidlertid bli skuffet. Du bør holde deg unna dette programmet fordi YourOptimizer kan komme til å koste deg mye penger! Som sikkerhetseksperter fra viruset.no bekrefter, er YourOptimizer et potensielt uønsket program. Noe annet du trenger å vite er at dette programmet setter sin lit til en veldig villedende distribusjonsmetode. Normalt kommer det inn i datamaskinen buntet med andre programmer (adware, nettleserkaprere og lignende PUP-er) eller til og med som en oppdatering til Flash Player. Brukere installerer dermed your_optimizer_setup.exe og andre tilknyttede filer uten engang å være klar over det. Etter å ha gjort dette kan du bli skuffet over irriterende varsler forårsaket av dette PUP-et. Normalt er de utviklet for å fortelle brukere at de må fikse utallige feil på datamaskinene sine. IKKE la deg lure av slike varsler. Hovedmålet til disse varslene er å svindle deg for penger! Hvis du mistenker at du er infisert av dette falske optimeringsverktøyet bør du ignorere annonsene og skanne datamaskinen din med Reimage Reimage Cleaner eller et lignende antimalware-verktøy for å fjerne alle filene.

YourOptimizer

Hva er målet til denne optimatoren?

Etter at Your Optimizer kommer inn i systemet begynner det å foreta endringer på datamaskinen din. Først og fremst legger det til filene sine og skjuler dem blant legitime filer på systemet. Etter å ha gjort dette begynner det å «skanne» systemet ditt og rapportere om ulike problemer. Normalt benytter dette programmet villedende varsler og feilmeldinger som sier at du må fikse hundrevis eller til og med tusenvis av PC-problemer. Det kan informere deg om for eksempel søppelfiler eller skadede registerfiler. Ved å gjøre dette prøver programmet å få deg til å bli bekymret over datamaskinen din. Du bør imidlertid ikke la deg påvirke. Alle disse meldingene og varslene er falske og vises kun for å lure deg til å laste ned fullversjonen av YourOptimizer. De kan dessuten prøve å overbevise deg om at du trenger å kjøpe en oppgradering eller en annen versjon av denne optimatoren. Hvis du lar deg lure og klikker på en av annonsene kan du automatisk bli omdirigert til programmets offisielle nettside, som anses for å være usikker. For å oppsummere er det tydelig at dette programmet kan forårsake mange problemer. Hvis du ønsker å unngå unødvendige bekymringer og redusere risikoen for å utsette PC-en din for alvorlige datatrusler bør du fjerne YourOptimizer fra enheten din snarest mulig.

Hvordan fjerne YourOptimizer?

Hvis du allerede er infisert av YourOptimizer-viruset bør du vite at det normalt er relativt enkelt å bli kvitt. Utviklerne av dette programmet har nemlig gitt ofrene sine en mulighet til å bli kvitt dette programmet. Du kan gjøre dette ved hjelp av følgende steg:

1. Klikk på «Start»-knappen;
2. Gå til «Kontrollpanel”;
3. Finn “YourOptimizer” (eller «Your Optimizer by Elektro Kod») og velg “Avinstaller”;
4. Fullfør prosessen ved å klikke på «OK».

Med tanke på at de fleste brukere blir lurt til å installere dette programmet bør du imidlertid vurdere å kjøre et fullstendig systemskann med et vel ansett antispyware-program. YourOptimizer kan prøve å forhindre å bli fjernet ved å skjule filene og komponentene sine på systemet. For å motvirke dette kan du installere Reimage Reimage Cleaner eller Malwarebytes og bruke disse til å fjerne YourOptimizer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage Cleaner Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Reimage Cleaner har en gratis, begrenset skanner. Reimage Reimage Cleaner tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage Cleaner, kan du prøve Combo Cleaner.

Om forfatteren

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-youroptimizer.html

Veiledning for sletting på andre språk