Alvorlighetsgrad:  
  (15/100)

Fjern WinSnare-virus (Veiledning for fjerning) - oppdatert Jul 2017

av Gabriel E. Hall - - | Type: Adware

Hva ligger bak WinSnare program?

WinSnare, også kalt Win Snare virus, fungerer som et tvilsomt bakgrunns programvare. Det samler informasjon fra mål datamaskinen og dender logs en fjerntliggende serve. Ta hensyn til at denne funksjonen kan tjene forbrytere i å utforme og forbedre kaprings strategier. Det er kjent at det kan kjøre sin winsnare.dll kommandoen i oppgavebehandleren eller skjult under C:\Windows\System32\svchost.exe -k prosess. Dessuten er dette PUP programmet nært beslektet med amuleC, et annet potensielt uønsket peer til peer delings program basert på det velkjente legitimt program eMule.

En slik likhet kan lure brukere av de overnnevnte til å tro at noen av disse diskuterte programmene er sikre. Slike data sporings aktiviteter bør ikke bli tolerert eller ignorert hvis du verdsetter dine data.Tilgjengelighet til din personlige datamaskin kan hjelpe kjeltringer med å stjele din personlige informasjon. Navnet på dette PUP minner deg kanskje om Snare (System Intrusion Analysis and Reporting Environment) samlingen av programvare som fokuserer på desentralisering av datalogger. Sistnevnte program har blitt utviklet av InterSect Alliance International Pty Ltd. Men dette selskapet har ingenting felles med de nevnte PUPs. Hvis du merker noen av de nevnte funksjonene skynd deg å fjerne WinSnare.

Vi anbefaler ikke å velge manuell fjerningsalternativ, fordi vist du ikke har nok erfaring kan denne oppgaven virke veldig vanskelig for deg. Desuten dette uønskede programmet (PUP) kommer sammen med annet uønskede programmer, så vist antiviruset ditt oppdager denne PUP, mest sannsynlig vil det oppdage flere potensielt uønskede adware eller nettleser hijacker type program på systemet. For å spare din tid, vi anbefaler automatisk WinSnare fjernings metode – bare kjør et system skan med anti.malware programvare for å skjekke systemet og fjerne komponentene som er viktige for at WinSnare fungerer. Vi anbefaler å bruke Reimage Reimage Cleaner Intego eller Malwarebytes.

Bilde av WinsnareWinSnare virus kan skjule seg under troverdige Windows system navn i oppgavebehandleren

Hvordan kom dette PUP seg inn på datamaskinen?

WinSnare kaprer skjer normalt set når datamaskinbrukerene haster gjennom installing av programmer, uten å umerke forhold som gir WinSnare tilgang til systemet. Derfor anbefaler vi at du er mer oppmerksom når du installerer programmer fra internett. Det er en enkel misforståelse om de riktige installasjonsinnstillingene – de fleste datamaskinsbrukere tror at standarad eller anbefalte innstilliger er de som er til å stole på; men dette er ikke korrekt.

Programbunting lar programvareutviklerer gruppere produktene sine og spre dem samlet; dette er ikke programmer du kan stole på. I de fleste tilfeller viser deg seg at de er enkle annonse støttende programmer som bare gjør ubehagelige aktiviteter på systemet. Avtalene for å installere dem er gjemt bak standardinstillinger, neste gang velg tilpasset eller avansert alternativ, fjern merkeringer sv foreslåtte u kjente programvarer. Vi må også nevne at det er risiko for infiserte systemer med lignende programmer når du installerer piratkopiert programvare.

Fjern WinSnare helt

Det er ikke vanskelig å fjerne WinSnare virus. Bruk sikkerhetsprogrammet ditt og kjør en skanning. Noen antivirus programmer oppdager ikke trusler som denne adware, så det er anbefalt å bruke anti-malware for å fjerne denne applikasjonen. Du vil også kanskje ta en titt på WinSnare fjernings instruksjoner.

De vil fjerne alle adware skript og sporingsverktøy. Merk i tillegg at det også er WinSnare 4.0.8 versjon tilgjengelig på nettet. Skjekk systemsprogramvarelisten din nøye for å være sikker på at denne PUP ikke er på enheten.

Du kan reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell WinSnare fjerningsguide for virus:

Fjern WinSnare fra Windows systemer

Du kan prøve å slette Winsnare ved å bruke disse instruksjonene, men ikke glem å kjøre en skan etterpå for å skjekke om det er noen mistenkelige filer eller applikasjoner som du har oversett. Generelt er det sikrere å fjerne denne PUP automatisk, spesielt siden dette programmet kommer som oftest sammen med andre mistenkelige programmer, den enkleste måten å rengjøre datamaskinen din på er å la et anti-spyware program slette alle PUP og malware på en gang.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller WinSnare og relaterte programmer
  Så, se etter WinSnare eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern WinSnare fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter WinSnare og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av WinSnare, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern WinSnare-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal WinSnare være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern WinSnare fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg WinSnare og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av WinSnare. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern WinSnare fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg WinSnare og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 4. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 5. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 6. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 7. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av WinSnare. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern WinSnare fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter WinSnare eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre WinSnare slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-winsnare-virus.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om WinSnare virus