Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Fjerne Windows Accelerator Pro

av Linas Kiguolis - - | Type: Stjele programmer

Windows Accelerator Pro er et farlig program som etterligner ekte antivirus programmer. Så fort den infiltrerer datamaskinen, starter den å vise falske varsler som alle informerer om forskjellige problemer. Selvfølgelig er disse problemene oppfunnet, og søker med formål og stjele folks penger. Vær oppmerksom på at Windows Accelerator Pro kan dukke opp på din datamaskin ut av intet, akkurat som ett hvilket som helst annet ondt anti-spyware, er det distribuert ved hjelp av Trojanske hester. Denne Trojanske hesten modifiserer systemet og hjelper til for Windows Accelerator Pro til å starte sin aktivitet hver gang brukeren re-starter sin datamaskin. Som ett resultat vil offre starte å se falske varsler som promoterer den lisensierte versjonen av Windows Accelerator Pro. Dersom du ikke ønsker å støtte svindlere og tape dine penger, hold deg unna denne!

HVORDAN KAN Windows Accelerator Pro INFISERE MIN DATAMASKIN?

Windows Accelerator Pro kan infisere din datamaskin ved hjelp av Trojaner (Trojanske hester). Disse Trojanene skjuler seg inne i usikre nettsider, spam (søppel) eller falske varsler som tilbyr nedlasting av ubrukelige oppdateringer. Så, for og unngå dem, bør du holde deg unna disse tingene i tillegg til å være sikker på at din PC er beskyttet av den seneste versjon av antivirus og anti-spionvare programmer. Så fort Windows Accelerator Pro infiserer datamaskinen, starter den å imitere aktiviteten av ett legitimt antivirus program: den viser hvordan den scanner datamaskinen for så å “oppdage” titals av forskjellige virus. For eksempel:

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Vær klar over at disse problemene er oppfunnet og det eneste ekte viruset er Windows Accelerator Pro. Dersom din PC er infisert, følg guiden nedenfor, og fjern dette viruset fra ditt system.

HVORDAN FJERNE Windows Accelerator Pro?

Hvis du vil fjerne Windows Accelerator Pro, bør du skanne din datamaskin med oppdatert anti-spionvare og fjerne ondsinnete filer. For dette anbefaler vi å bruke Reimage Reimage Cleaner Intego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Dersom du ikke kan starte noen av dem, bruk disse instruksjonene:

1. Re-start din datamaskin til Sikker Modus med Nettverkstilkobling. Bare re-start din PC, og så fort den er under oppstart start å trykk F8 gjentatte ganger.2. Logg inn som den samme brukeren du var i normal Windows modus.
3. Klikk nå på IE eller andre nettlesere og velg “Kjør som” eller “Kjør som administrator”, skriv inn ditt administrator konto’s passord (om nødvendig).
4. Skriv inn denne lenken i ditt adressefelt: http://viruset.no/download/hunter.exe og last ned til ditt skrivebord. Kjør programmet for å drepe de ondsinnete prosessene og fjerne dens filer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Windows Accelerator Pro skjermbilde
Windows Accelerator Pro skjermbilde

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Databrukere kan oppleve tap av dokumenter og andre problemer på grunn av nettinfeksjoner. Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser.

Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet. Sørg for å gjøre det til en vane å ta daglige eller ukentlige sikkerhetskopier.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-windows-accelerator-pro.html
Veiledning for sletting på andre språk

Din mening om Windows Accelerator Pro