Fjerne Windows Accelerator Pro

Windows Accelerator Pro fjerningsguide

Hva er Windows Accelerator Pro?

Windows Accelerator Pro er et farlig program som etterligner ekte antivirus programmer. Så fort den infiltrerer datamaskinen, starter den å vise falske varsler som alle informerer om forskjellige problemer. Selvfølgelig er disse problemene oppfunnet, og søker med formål og stjele folks penger. Vær oppmerksom på at Windows Accelerator Pro kan dukke opp på din datamaskin ut av intet, akkurat som ett hvilket som helst annet ondt anti-spyware, er det distribuert ved hjelp av Trojanske hester. Denne Trojanske hesten modifiserer systemet og hjelper til for Windows Accelerator Pro til å starte sin aktivitet hver gang brukeren re-starter sin datamaskin. Som ett resultat vil offre starte å se falske varsler som promoterer den lisensierte versjonen av Windows Accelerator Pro. Dersom du ikke ønsker å støtte svindlere og tape dine penger, hold deg unna denne!

HVORDAN KAN Windows Accelerator Pro INFISERE MIN DATAMASKIN?

Windows Accelerator Pro kan infisere din datamaskin ved hjelp av Trojaner (Trojanske hester). Disse Trojanene skjuler seg inne i usikre nettsider, spam (søppel) eller falske varsler som tilbyr nedlasting av ubrukelige oppdateringer. Så, for og unngå dem, bør du holde deg unna disse tingene i tillegg til å være sikker på at din PC er beskyttet av den seneste versjon av antivirus og anti-spionvare programmer. Så fort Windows Accelerator Pro infiserer datamaskinen, starter den å imitere aktiviteten av ett legitimt antivirus program: den viser hvordan den scanner datamaskinen for så å «oppdage» titals av forskjellige virus. For eksempel:

Error
System data security is at risk!
To prevent potential PC errors, run a full system scan.

Vær klar over at disse problemene er oppfunnet og det eneste ekte viruset er Windows Accelerator Pro. Dersom din PC er infisert, følg guiden nedenfor, og fjern dette viruset fra ditt system.

HVORDAN FJERNE Windows Accelerator Pro?

Hvis du vil fjerne Windows Accelerator Pro, bør du skanne din datamaskin med oppdatert anti-spionvare og fjerne ondsinnete filer. For dette anbefaler vi å bruke FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Dersom du ikke kan starte noen av dem, bruk disse instruksjonene:

1. Re-start din datamaskin til Sikker Modus med Nettverkstilkobling. Bare re-start din PC, og så fort den er under oppstart start å trykk F8 gjentatte ganger.2. Logg inn som den samme brukeren du var i normal Windows modus.
3. Klikk nå på IE eller andre nettlesere og velg «Kjør som» eller «Kjør som administrator», skriv inn ditt administrator konto’s passord (om nødvendig).
4. Skriv inn denne lenken i ditt adressefelt: https://viruset.no/download/hunter.exe og last ned til ditt skrivebord. Kjør programmet for å drepe de ondsinnete prosessene og fjerne dens filer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk