Alvorlighetsgrad:  
  (71/100)

Registry Cleaner Pro. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Spyware

Registry Cleaner Pro er et falskt Windows-registret renere. Den rogue er fremmet i hovedsak gjennom bruk av trojanere som viser falske sikkerhetsvarsler fra oppgavelinjen i Windows. Videre er registret CleanerPro annonsert på ulike ondsinnede nettsteder og via falske online skannere. Hovedmålet med denne parasitten er å lure deg til å kjøpe denne falske program.

Når programmet er installert, Registry Cleaner Pro vil utføre falske systemskanning og vise en rekke villedende infeksjoner og sikkerhetsspørsmål. Men ikke faktisk eksisterer slike infeksjoner på datamaskinen. Dette falske programmet viser falske resultater for å skremme deg til å kjøpe Registry Pro. Hva mer er, kan det redusere datamaskinens ytelse og laste ned ytterligere malware.

Du bør fjerne Registry Cleaner Pro ved deteksjon. Fjerning forsinkelse vil bare forverre situasjonen, så vennligst bruk Malwarebytes Malwarebytes, Reimage, Plumbytes Anti-MalwareNorton Internet Security for å fjerne Registry Cleaner Pro fra datamaskinen ASAP.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Registry Cleaner Pro godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Registry Cleaner Pro. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Viktig Manuell assistanse påkrevd betyr at en eller flere av fjernerne ikke klarer å fjerne parasitten uten en manuell håndtering, vennligst les videre for manuell fjernings instruksjoner

Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes ved sletting av Registry Cleaner Pro-annonser (2014-06-26)
Alternativ programvare
Malwarebytes
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes ved sletting av Registry Cleaner Pro-annonser (2014-06-26)
Registry Cleaner Pro skjermbilde
Registry Cleaner Pro skjermbilde

Registry Cleaner Pro Manuell fjerning

Dreper prosesser
RegistryCleaner_Pro.exe
Close.exe

Slett register verdier
HKEY_CURRENT_USERSOFTWAREMicrosoftWindowsCurrentVersionRun ?�?RegistryCleaner_ProNET?�?

Uregistrer DLLs
EngineAP.dll

Slett filer
RegistryCleaner_Pro.exe
Close.exe
EngineAP.dll

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-registry-cleaner-pro.html

Veiledning for sletting på andre språk