Fjerne Pttsite.com (Veiledning for fjerning av virus) - Gratisinstruksjoner

av Ugnius Kiguolis - - | Type: Adware

Pttsite.com fjerningsguide

Hva er Pttsite.com?

Pttsite.com er et omdirigeringsvirus som sender deg til usikre nettsider

Bilde av omdirigeringsviruset Pttsite.com

Pttsite.com er et potensielt uønsket program (PUP) som er designet for å omdirigere brukere til skadelige nettsider. Utviklerne av dette programmet har som mål å generere fortjeneste fra trafikken som går til den affilierte siden eller bidra til å infiltrere ondsinnede programmer. Normalt installeres programmet sammen med andre gratisprogrammer fra nettet uten at brukeren oppdager det.

Navn Pttsite.com
Type Adware
Kompatible nettlesere Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer, Safari og andre
Potensielle farer Datamaskinen kan bli infisert av malware eller andre potensielt uønskede programmer (PUP-er)
Symptomer Forårsaker flere omdirigeringer til spillsider, falske virusvarsler eller nettsider med vokseninnhold
Distribuering Spres sammen med freeware-programmer
Fjerning Du kan trygt og raskt avinstallere Pttsite.com med ReimageIntego

Hvis du har oppdaget symptomene som nevnes ovenfor, er det en stor risiko for at du har blitt infisert av omdirigeringsviruset Pttsite.com. Dette er et adware-program som har blitt installert på systemet, og omdirigerer deg til tvilsomme nettsider. Merk at programmet i seg selv ikke er et ekte virus. Det kan imidlertid bli brukt til å spre skadelige programmer.

Normalt omdirigerer Pttsite.com-viruset brukerne til spillsider eller sider med vokseninnhold. Det kan også omdirigere deg til falske nettsider som hevder at PC-en din er infisert, og at du må laste ned et antivirus-program øyeblikkelig. Merk at slike varsler kun er et forsøk på å lure deg til å installere potensielt skadelige programmer.

Hvis du opplever omdirigeringer av dette adware-programmer, anbefaler vi på det sterkeste at du lukker fanen eller vinduet øyeblikkelig. Vær oppmerksom på at du risikerer datamaskinens sikkerhet hvis du fortsetter å bla gjennom nettsiden. Dette er imidlertid kun en midlertidig løsning. Vi anbefaler at du følger instruksjonene nederst i denne artikkelen for å fjerne Pttsite.com fra PC-en din.

Eksempel på adware-programmet Pttsite.comPttsite.com beskrives som et omdirigeringsvirus som sender deg til potensielt skadelige nettsider, som spillsider, voksensider eller falske virusvarsler.

Utviklerne av dette adware-programmet kan dessuten ha designet det for å innhente informasjon om ofrene. Det kan for eksempel innhente informasjon om datamaskinen din, nettleseren din eller nettsidene du besøker. Dette for å omdirigere deg til spesifikke nettsider som passer med interessene dine. Pttsite er dermed en trussel, ikke bare mot datamaskinen din men også mot personvernet ditt.

Merk at det kan være vanskelig å fjerne Pttsite.com. Hvis du tviler på IT-ferdighetene dine, anbefaler vi at du benytter et profesjonelt sikkerhetsprogram for å eliminere trusselen. Dette er den enkleste måten for å beskytte systemet ditt, ikke bare i dette tilfellet, men også i fremtiden. Vi anbefaler ReimageIntego.

Freeware-programmer kan komme med skjult adware

De fleste tror at potensielt uønskede programmer (PUP-er) installeres på systemet deres eksternt. Dessverre er det slik at brukerne slipper inn adware-programmene selv. Dette skjer når de skynder seg gjennom installasjonsprosessen etter å ha lastet ned gratisprogrammer fra nettet.

Et PUP kommer som en ekstrakomponent som kun er synlig hvis brukeren velger avansert/tilpasset installasjon. Adware-programmet er forhåndsvalgt, slik at brukeren automatisk gir samtykke til at det installeres på datamaskinen sammen med hovedprogrammet.

Ifølge eksperter hos BedyNet.ru, bør brukere ALDRI velge anbefalte eller raske innstillinger ved installasjon. Det er dessuten viktig ALLTID å velge bort avkryssingene for å unngå at adware-programmet installeres. Du kan også benytte et solid antimalware-program som kontinuerlig beskytter datamaskinen.

Slik avinstallerer du Pttsite.com-viruset på en sikker måte

Selv om Pttsite.com ikke er like skadelig som ransomware, kan det være vanskelig å avinstallere det. Det er helt nødvendig å vurdere datakunnskapene dine før du starter. Kun avanserte PC-brukere bør prøve seg på manuell fjerning.

Andre bør gå til anskaffelse av et antivirus-program for å fjerne Pttsite.com. Vær oppmerksom å at adware-programmer kan komme med utallige ekstrakomponenter som er skjult på ulike plasser på systemet. Brukeren må bli kvitt dem for å stanse alle uønskede omdirigeringer.

Den enkleste måten å fjerne Pttsite.com på er å benytte et profesjonelt antimalware-program. For å gjøre dette kan du anbefalingene nedenfor.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Pttsite.com fjerningsguide

Fjern Pttsite.com fra Windows systemer

Det kan være litt komplisert å fjerne adware. Derfor bør du lese nøye gjennom elimineringsinstruksjonene nedenfor. Her forklarer vi hvordan du fjerner dette potensielt uønskede programmet på en sikker måte.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Pttsite.com og relaterte programmer
  Så, se etter Pttsite.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Pttsite.com fra Mac OS X system

Bli kvitt uendelige omdirigeringer til usikre nettsider ved å benytte veiledningen nedenfor.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Pttsite.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Pttsite.com fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Pttsite.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Pttsite.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Pttsite.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Pttsite.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Etter å ha eliminert adware-programmet, er det viktig å avinstallere alle andre mistenkelige oppføringer som kan være tilknyttet Pttsite.com i Chrome.

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Pttsite.com ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Pttsite.com under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Pttsite.com-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Pttsite.com. Tilbakestill Google Chrome

Fjern Pttsite.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Pttsite.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Pttsite.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Pttsite.com registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk