Alvorlighetsgrad:  
  (10/100)

Fjerne Mystartsearch.com

av Jake Doevan - - | Type: Nettlesertillegg

Hva er Mystartsearch.com?

Mystartsearch.com (også kjent som MyStart Search og Mystartsearch) er en mistenkelig søkemotor som er blitt lagt til i kategorien for nettleserkaprere. Dette er fordi den spres som en ekstrakomponent i pakker sammen med ulike freeware-programmer og har ‘overrasket’ mange PC-brukere ved å oppstå i nettleserne deres uten å ha spurt om tillatelse. I utgangspunktet virker det å være en helt vanlig søkemotor. Det er imidlertid avslørt at kapreren Mystartsearch kan forverre nettleseropplevelsen din. Normalt oppstår programmet i Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre nettlesere som startside og/eller standard søkemotor. Som vi har nevnt ser det som en ekte søkemotor med en søkeboks og ulike lenker til dine favorittsider. Du bør imidlertid være klar over at denne søkesiden er annonsestøttet, så den kan vise endrede søkeresultater. Den kan dessuten forårsake omdirigeringer til affilierte nettsider, nedsatt hastighet eller andre problemer på datamaskinen din. Vær oppmerksom på at det ikke er noen garanti for at den ikke omdirigerer deg til en mistenkelig, usikker eller veldig upålitelig nettside!

Det er dessuten avslørt at Mystartsearch-viruset er i stand til å spore brukerens nettleservaner. Det kan spore aktiviteten din på nettet og innhente personlig ikke-identifiserbar informasjon som e-postadresse, IP-adresse, PC-lokasjon og lignende. På grunn av dette anbefales det å fjerne denne søkemotoren og gjenopprette nettleserens standardinnstillinger. For å fjerne mystartsearch.com anbefaler vi på det sterkeste at du bruker Reimage Reimage Cleaner Intego.

Mystartsearch.com

Hvordan kan mystartsearch.com kapre datamaskinen min?

Akkurat som delta-homes.com, BoBrowser og Omiga Plus, har Mystartsearch.com blitt merket som en nettleserkaprer og et potensielt uønsket program ettersom det spres via tredjeparts programvare. Derfor bør du være oppmerksom på at dette programmet kan dukke opp på datamaskinen din rett etter installasjon av tvilsom programvare, som for eksempel nedlastingsassistenter, videokonvertere, programvare for streaming av video eller lignende som normalt markedsføres via ulike tvilsomme nedlastingssider. Slike og lignende programmer kan lure deg til å installere adware og nettleserkaprere kun dersom du ikke følger med under installasjonsprosessen, så sørg for at du gjør det. På grunn av dette bør du alltid velge avansert eller tilpasset installasjon og følge hele installasjonsprosessen nøye. I tillegg bør du avslå tilbud om installasjon av ukjente programmer, som nettlesertillegg, utvidelser, tilleggsprogrammer og verktøylinjer. Dersom du allerede har oppdaget mystartsearch omdirigeringer eller annen mistenkelig aktivitet på datamaskinen din, bør du følge veiledningen nedenfor.

Hvordan fjerne mystartsearch.com-virus?

Mystartsearch.com er en tvilsom søkemotor som kan føre til ulike datarelaterte problemer. Dersom du ikke ønsker å ende opp med andre potensielt uønskede programmer, adware eller til og med virus, bør du fjerne det umiddelbart. For å gjøre dette kan du bruke en vel ansett anti-spionvare eller fjerne den manuelt. På grunn av at programmet på egen hånd kan installere registeroppføringer, anbefales det å fjerne mystartsearch.com automatisk.

OFTE STILTE SPØRSMÅL (FAQ)

Spørsmål. Jeg har oppdaget at Mystartsearch.com-viruset har overtatt for den vanlige startsiden min. Jeg kan imidlertid ikke huske å ha endret den selv. Jeg har dessuten opplevd mystartsearch omdirigeringer en stund. Er dette en slags malware? Bør jeg være bekymret?

Svar. En av grunnene til at Mystartsearch.com er kategorisert som et potensielt uønsket program er nettopp at det kan installeres på en datamaskin uten at brukeren er klar over det. Du bør imidlertid vite at du under installasjonsprosessen har muligheten til å velge bort programmer du ikke ønsker å installere (alltid velg avansert eller tilpasset installasjon). Vi anbefaler at du følger veiledningen som gis nedenfor og blir kvitt programmet som er ansvarlig for å endre nettleserinnstillingene dine.

Spørsmål. Finnes det en metode for å fjerne Mystartsearch-siden fra nettleseren min og unngå omdirigeringer til www.Mystartsearch.com? Jeg prøver å tilbakestille til den opprinnelige startsiden min, men denne kommer bare tilbake.

Svar. Det er ikke så enkelt å fjerne nettleserkapreren www.Mystartsearch.com. Disse programmene kalles nettleserkaprere nettopp fordi de kan installere små programmer som kontinuerlig endrer nettleserinnstillingene og gjør det veldig vanskelig å bli kvitt dem. Den eneste måten å bli kvitt dem på for godt er å benytte et program som Reimage Reimage Cleaner Intego. Du kan også benytte veiledningen som gis nedenfor.

Spørsmål. Jeg har oppdaget at startsiden og søkemotoren min er endret til www.Mystartsearch.com. Jeg ville ikke hatt noe imot dette ettersom det virker til å være en normal søkeside. Når jeg søker via denne virker imidlertid ikke resultatene å være pålitelige.. Sidene jeg blir omdirigert til ser ikke ut til å være de samme som jeg pleide å besøke før.. Hva er den beste måten for å fjerne denne søkemotoren og få tilbake til den vanlige?

Svar. Dette er en veldig god observasjon; spørringer behandlet av kapreren mystartsearch.com har en tendens til å være mindre pålitelige på grunn av at søkeresultatene viser lenker til affilierte nettsider. Du kan derfor ende opp på mistenkelige nettsider. For å unngå dette bør du bli kvitt dette programmet ved å følge stegene vi gir nedenfor.

Spørsmål. Jeg har nettopp startet datamaskinen min på nytt etter installasjon av et nytt program, og det ser ut til å fungere greit… Men da jeg åpnet nettleseren min oppdaget jeg en ny startside kalt mystartsearch.com som også fungerer som søkemotor og behandler søkene mine. Jeg ønsker å fjerne den, men den kommer bare tilbake. Hvordan kan jeg fjerne den? Vennligst hjelp.

Svar. Du har nettopp opplevd noe som kalles «bundling». Du har lastet ned et program med ekstra valg i installasjonsprosessen som du har hoppet over (aldri gjør dette igjen). Dersom slike ekstraprogrammer har kommet inn i datamaskinen din uten at du var klar over det, bør du være oppmerksom på at det kan forårsake store problemer på datamaskinen din. I tillegg kan det være ganske vanskelig å bli kvitt det på egen hånd, så du bør la et profesjonelt verktøy gjøre det. Et alternativ for dette er Reimage Reimage Cleaner Intego.

Spørsmål. Vennligst hjelp! Jeg plages med omdirigeringer til mystartsearch sin nettside… Jeg tror dette har noe å gjøre med at søkemotoren min er blitt endret til denne siden. Noe jeg ikke kan huske å ha gjort.. Er det skadelig? Bør jeg være bekymret?

Svar. Ja, dette har trolig en sammenheng. Selv om dette er mer irriterende enn det er skadelig, bør du benytte en mer pålitelig søkemotor og bli kvitt denne som har installert seg uten din tillatelse. Den beste måten for å fjerne dette uønskede programmet er å benytte et spesialverktøy som garanterer de beste resultatene.

Du kan reparere virusskade ved bruk av Reimage Reimage Cleaner Intego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Mystartsearch.com skjermbilde
Mystartsearch.com skjermbilde

Manuell Mystartsearch.com fjerningsguide:

Fjern Mystartsearch.com fra Windows systemer

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Mystartsearch.com og relaterte programmer
  Så, se etter Mystartsearch.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'
 5. Slett Mystartsearch.com fra Windows snarveier
  Høyreklikk på snarveien til Mozilla Firefox og velg Properties. Høyreklikk på nettleser ikon og velg 'Properties'
 6. Gå til Shortcut fanen og se på Target feltet. Slett ondsinnet URL som er relatert til viruset ditt Velg 'Shortcut' fanen og slett 'http://isearch.babylon.com...' eller annen mistenkelig URL

Gjenta trinnene ovenfor med alle nettleseres snarveier inkludert Internet Explorer og Google Chrome. Skjekk lokaliseringen for alle snarveiene inkludert skrivebordet, start menyen og oppgavelinjen

Fjern Mystartsearch.com fra Mac OS X system

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Mystartsearch.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Mystartsearch.com fra Internet Explorer (IE)

 1. Slett farlige tillegg
  Åpne Internet Explorer, klikk på verktøy ikonet (IE menyen) øverst til høyre i nettleseren og velg Manage Add-ons. Klikk på meny ikonet og velg 'Manage add-ons'
 2. Her vil du se Manage Add-ons vindu Så, se etter Mystartsearch.com og andre mistenksomme plugins. Deaktiver disse oppføringene ved å klikke Disable. Høyreklikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Disable'
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på verktøy ikonet (meny) øverst til høyre i nettleseren og velg Internet Options. Bli på General fanen.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til foretrukket domene navn. Klikk Apply for å lagre endringer Slett ondsinnet URL, gå til ditt foretrukne domene navn og klikk 'Apply' for å lagre endringer
 5. Tilbakestill Internet Explorer
  Klikk på verktøy ikonet (meny) igjen og velg Internet options. Gå til Advanced fanen
 6. Så, velg Reset
 7. Når du er i det nye vinduet, skjekk Delete personal settings og velg Reset igjen for å fullføre sletting av Mystartsearch.com, Gå til 'Advanced' fanen og klikk på 'Reset' knappen. Velg 'Delete personal settings' og klikk på 'Reset' knappen igjen

Fjern Mystartsearch.com fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Mystartsearch.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Mystartsearch.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Mystartsearch.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Klikk på meny (øverst til høyre), velg Options General.
 4. Så, slett ondsinnet URL og gå til din foretrukne nettside eller klikk Restore to default.
 5. Klikk OK for å lagre disse endringene Så, i 'General' fanen, slett ondsinnet URL fra 'Home Page' seksjonen eller klikk på 'Restore to Default' knappen. Klikk 'OK' for å lagre endringer
 6. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 7. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Mystartsearch.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Fjern Mystartsearch.com fra Google Chrome

 1. Slett ondsinnede plugins
  Åpne Google Chrome, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Tools Extensions. Klikk på meny ikonet. Velg 'Tools' og 'Extensions'
 2. Så, velg Mystartsearch.com og andre ondsinnede plugins, velg papirkurv ikonet for å slette disse oppføringene Se etter ondsinnede oppføringer og slett hver av dem ved å klikke på papirkurv ikonet
 3. Skift din hjemmeside og standard søkemotor hvis de var forandret av virus
  Klikk på meny ikonet og velg Settings.
 4. Så, se etter Open a specific page or set of pages under On startup alternativer og klikk på Set pages. Etter å ha klikket på meny og 'Settings', velg 'Set pages'
 5. Nå burde du se et nytt vindu. Så, slett ondsinnede søkesider og gå til den du vil bruke som hjemmeside. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 6. Klikk på meny ikonet igjen og velg Settings Manage Search engines under Search seksjonen. Så, i 'Settings', velg 'Manage search engines...'
 7. Når du er i Search Engines..., slett ondsinnede søkesider. Behold bare Google eller ditt foretrukne domene navn. Klikk 'X' for å slette ondsinnede URLer
 8. Tilbakestill Google Chrome
  Klikk på meny ikonet øverst til høyre i din Google Chrome og velg Settings.
 9. Scroll ned til slutten av siden og klikk på Reset browser settings. Så, i 'Settings', scroll ned til 'Reset browser settings' knappen og klikk på den
 10. Klikk på Reset for å bekrefte denne handlingen og fullfør slettingen av Mystartsearch.com. Klikk på 'Reset' knappen for å fullføre slettingen

Fjern Mystartsearch.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Mystartsearch.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Skift hjemmesiden din hvis den var forandret av virus
  Åpne din Safari nettleser og klikk på Safari i meny seksjonen. Så, velg Preferences som den ble vist før og velg General.
 4. Så, sjekk Homepage feltet. Hvis det er forandret av Mystartsearch.com slett den uønskede linken og gå til en du vil bruke. Husk og inkluder ''http:// før du skriver adressen. Så, i 'General', slett ondsinnede URL og gå til ditt valgte domene navn
 5. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 6. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Mystartsearch.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Om forfatteren

Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-mystartsearch-com.html

Veiledning for sletting på andre språk


Din mening om Mystartsearch.com