Fjern Hao.7654.com-virus (Instruksjoner for fjerning)

av Lucia Danes - - | Type: Nettleserkaprer

Hao.7654.com fjerningsguide for virus

Hva er Hao.7654.com-virus?

Hva bør du vite før du bruker Hao.7654.com til å søke på nettet?

Hao.7654.com-viruset tilhører familien av såkalte kaprervirus, som inkluderer mistenkelige domener som Hao123.com, Hao.ylmf.com og Hao.360.cn. Disse rettes spesielt mot brukere som kjører Windows OS. Hvis du benytter Google Chrome, Mozilla Firefox, Internet Explorer eller Edge, er du allerede i faresonen for å bli infisert. Hvis du har installert et vel ansett antivirus-program på systemet vil det umiddelbart varsle deg om at du kommer inn på en potensielt skadelig nettside. Hvis viruset har klart å snike seg inn på datamaskinen uten å bli oppdaget kan det imidlertid også komme seg forbi antivirus-programmet og inn i systemet. Vanlige systemskann med vel ansette antivirus-programmer som ReimageIntego kan beskytte deg mot slike uautoriserte inntrengere. Du kan også benytte disse for å fjerne Hao.7654.com.

Image of Hao.7654.com hijacker

Selv om Hao.7654.com er utviklet i Kina, er det ikke bundet til landet. Derfor kan det plutselig erstatte startsiden din og standard søkemotor og endre språket selv om du ikke bor i nærheten av Kina. Problemene med Hao.7654.com ender imidlertid ikke der. Endringene i startside og søkemotor er dessverre bare starten. Via det nye domenet som legges til i nettleseren din kan viruset fortsette å kjøre en påtrengende annonseringskampanje. Det kan begynne å generere popup-annonser, vise video- og lydannonser eller til og med prøve å trekke ut personlig informasjon ved å benytte villedende phishing-teknikker eller ved å spore data i det skjulte. Infiserte brukere klager dessuten over et omdirigeringsproblem med Hao.7654.com. De hevder å ende opp på ukjente nettsider mot sin egen vilje. Hovedproblemet er at viruset, som de andre medlemmene av Hao-familien, samarbeider med upålitelige tredjeparter som kun er ute etter å lure så mange uerfarne brukere som mulig til å kjøpe de tvilsomme produktene og tjenestene deres. Noen av dem kan til og med prøve å få deg involvert i teknisk støtte-svindel og lure deg for penger ved å imitere kritiske systeminfeksjoner. Omdirigeringer til slike nettsider kan derfor være spesielt skadelig. Vi anbefaler at du tar Hao.7654.com på alvor og foretar handlinger så snart du oppdager mistenkelige endringer i nettleseren din.

Hvordan spres denne nettleserkapreren?

For å spre Hao.7654 på nettet benytter utviklerne den vanligste strategien i bransjen – bundling. Dette innebærer å opprette programvarepakker som normalt består av både potensielt uønskede programmer og legitime freeware-programmer. Brukere kontrollerer sjelden hva nedlastede programvarepakker består av, noe som gjør det enkelt for potensielt uønskede programmer å snike seg inn. Det er helt nødvendig å være forsiktig ved valg av nedlastingskilder og sjekke om nedlastede programvarepakker inneholder potensielt ondsinnede trusler som Hao.7654.com. Du bør alltid velge tilpasset eller avansert installasjon etter å ha lastet ned ny programvare på datamaskinen. På denne måten kan du slippe å håndtere uønskede programmer.

Hovedstegene for å fjerne Hao.7654.com:

Hao.7654.com-viruset kan være både irriterende og påtrengende. Det er ikke overraskende at det finnes så mange klager om det på nettet. Du kan imidlertid ikke fikse noe ved å klage. For å unngå denne tvilsomme nettsiden bør du fjerne den fra datamaskinen din snarest. Fjerning av Hao.7654.com kan oppnås på to måter: manuell eller automatisk fjerning. Den første fremgangsmåten krever en del tid og ferdigheter. Ekspertene våre har imidlertid gjort sitt beste for å gjøre elimineringsinstruksene så tydelige og omfattende som mulig. Hvis du følger dem nøye skulle du dermed kunne bli kvitt viruset uten problemer. Automatisk eliminering av viruset er mye enklere. Siden antimalware-verktøy identifiserer og fjerner viruset automatisk sparer du deg for tid som du kan bruke på andre ting.

Du kan reparere virusskade ved bruk av ReimageIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Hao.7654.com fjerningsguide for virus

Fjern Hao.7654.com fra Windows systemer

Hvis du ønsker å fjerne Hao.7654.com fra enheten din manuelt må du først innse at viruset ikke nødvendigvis er så veldig enkelt å finne. Det kan skjule seg under ulike navn og prøve å forbli så nøytralt som mulig for å unngå å bli oppdaget. Derfor bør du undersøke alle programmer du har installert på systemet ditt nylig. Etter at du har funnet de ondsinnede programmene er neste oppgave å fjerne dem.

 1. Klikk Start Control Panel Programs and Features (hvis du er en Windows XP bruker, klikk på Add/Remove Programs). Klikk 'Start -> Control Panel -> Programs and Features' (hvis du er en 'Windows XP' bruker, klikk på 'Add/Remove Programs').
 2. Hvis du er en Windows 10 / Windows 8 bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når Quick Access Menu dukker opp, velg Control Panel og Uninstall a Program. Hvis du er en 'Windows 10 / Windows 8' bruker, høyreklikk i hjørnet nederst til venstre på skjermen. Når 'Quick Access Menu' dukker opp, velg 'Control Panel' og 'Uninstall a Program'.
 3. Avinstaller Hao.7654.com og relaterte programmer
  Så, se etter Hao.7654.com eller andre nylig installerte mistenksomme programmer.
 4. Avinstaller disse og klikk OK for å lagre endringer Høyreklikk på hver mistenkelige oppføring og velg 'Uninstall'

Fjern Hao.7654.com fra Mac OS X system

Selv om det er usannsynlig at Hao.7654.com infiserer Mac OS X, er det ingen garanti for at dette ikke skjer. Hvis du oppdager Hao.7654.com som startside i nettleseren din bør du begynne å lete etter malware-trusler snarest mulig. Se gjennom listen over nylig installerte programmer. Finn potensielt infiserte programmer og fjern dem ved å følge retningslinjene som gis nedenfor.

 1. Hvis du bruker OS X, klikk Go knappen øverst til høyre på skjermen og velg Applications. Klikk 'Go' og velg 'Applications'
 2. Vent til du ser Applications folderen og se etter Hao.7654.com eller andre mistenkelige programmer på den. Så, høyreklikk på alle slike oppføringer og velg Move to Trash. Klikk på alle ondsinnede oppføringer og velg 'Move to Trash'

Fjern Hao.7654.com-viruset fra Microsoft Edge

Tilbakestill innstillingene for Microsoft Edge (metode 1):

 1. Kjør Microsoft Edge og klikk på More (tre prikker i øvre høyre hjørne av skjermen).
 2. Klikk på Settings for å vise flere alternativer.
 3. Så snart Settings-vinduet dukker opp klikker du på Choose what to clear-knappen under alternativet Clear browsing data. Gå til innstillinger og velg 'Choose what to clear'
 4. Velg alt du ønsker å fjerne og klikk på Clear. Velg 'Clear'-knappen
 5. Deretter må du høyreklikke på Start-knappen (Windows-logo). Velg Task Manager. Åpne startmenyen og velg 'Task Manager'
 6. I Processes-fanen søker du etter Microsoft Edge.
 7. Høyreklikk på det og velg alternativet Go to details. Hvis du ikke kan se alternativet Go to details, klikker du på More details og gjentar foregående steg. Høyreklikk på 'Microsoft Edge' og velg 'Go to details' Velg 'More details' hvis alternativet 'Go to details' ikke vises
 8. Når Details-fanen vises finner du alle oppføringer som inneholder navnet Microsoft Edge. Høyreklikk på alle og velg End Task for å fjerne disse oppføringene. Finn Microsoft Edge-oppføringer og velg 'End Task'

Tilbakestille Microsoft Edge-nettleseren (metode 2):

Hvis metode 1 ikke fungerer må du benytte en avansert metode for å tilbakestille Edge.

 1. Merk: du må sikkerhetskopiere dataene dine før du bruker denne metoden.
 2. Finn denne mappen på datamaskinen din: C:\Users\%username%\AppData\Local\Packages\Microsoft.MicrosoftEdge_8wekyb3d8bbwe.
 3. Velg alle oppføringer som er lagret på den og høyreklikk med musen. Velg alternativet Delete. Gå til Microsoft Edge-mappen på datamaskinen din, høyreklikk på alle oppføringer og klikk på 'Delete'
 4. Klikk på Start-knappen (Windows-logo) og angi window power i feltet Search my stuff.
 5. Høyreklikk på Windows PowerShell-oppføringen og velg Run as administrator. Finn Windows PowerShell, høyreklikk på det og velg 'Run as administrator'
 6. Som administrator: Når Windows PowerShell-vinduet vises limer du inn denne kommandolinjen etter PS C:\WINDOWS\system32> og klikker på enter:
  Get-AppXPackage -AllUsers -Name Microsoft.MicrosoftEdge | Foreach {Add-AppxPackage -DisableDevelopmentMode -Register $($_.InstallLocation)\AppXManifest.xml -Verbose}
  Kopier og lim inn den påkrevde kommandoen og klikk på 'Enter'

Så snart disse stegene er fullførte, skal Hao.7654.com være fjernet fra Microsoft Edge-nettleseren din.

Fjern Hao.7654.com fra Mozilla Firefox (FF)

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Mozilla Firefox, klikk på meny ikonet (øverst til høyre) og velg Add-ons Extensions. Klikk på meny ikonet og velg 'Add-ons'
 2. Så, velg Hao.7654.com og andre tvilsomme plugins. Klikk Remove for å slette disse oppføringene Velg 'Extensions' og se etter ondsinnede oppføringer. Klikk 'Remove' og bli kvitt dem
 3. Tilbakestill Mozilla Firefox
  Klikk på Firefox menyen øverst til venstre og klikk på spørsmålstegn. Så, velg Troubleshooting Information. Klikk på meny ikonet og så på '?'. Velg 'Troubleshooting Information'
 4. Nå vill du se Reset Firefox to its default state beskjeden med Reset Firefox knappen Klikk på denne knappen mange ganger og fullfør sletting av Hao.7654.com. Klikk på 'Reset Firefox' knappen et par ganger

Tilbakestill Google Chrome

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Hao.7654.com-virus ved å klikke på Fjern.Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data.Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Hao.7654.com-virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Hao.7654.com-virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Hao.7654.com-virus.Tilbakestill Google Chrome

Fjern Hao.7654.com fra Safari

 1. Slett farlige utvidelser
  Åpne Safari nettleser og klikk på Safari i menyen øverst til høyre på skjermen. Når du har gjort det, velg Preferences. Klikk på 'Safari' og velg 'Preferences'
 2. Så, velg Extensions og se etter Hao.7654.com eller andre mistenksomme oppføringer. Klikk på Uninstall knappen for å kvitte deg med dem. Gå til 'Extensions' og avinstaller ondsinnede programtillegg
 3. Tilbakestill Safari
  Åpne Safari leseren og klikk på Safari i meny seksjonen øverst til høyre på skjermen. Så, velg Reset Safari.... Klikk på 'Safari' og velg 'Reset Safari...'
 4. Nå vil du se et detaljert dialog vindu som er fyllt med tilbakestill alternativer. Alle disse alternativene blir vanligvis sjekket, men du kan spesifisere hvilke av dem du vil tilbakestille. Klikk på Reset knappen for å fullføre Hao.7654.com slettings prosess. Velg alle alternativer og klikk på 'Reset' knappen

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Hao.7654.com registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: ReimageIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Lucia Danes
Lucia Danes - Virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Lucia Danes
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk