Alvorlighetsgrad:  
  (98/100)

Gebdp3k7bolalnd4.onion ransomware virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Julie Splinters - - | Type: Ransomware

Gebdp3k7bolalnd4.onion følger opp andre Onion ransomware familiemedlemmer

Gebdp3k7bolalnd4.onion virus kan påvises som en ny versjon av beryktet Onion (også kjent som .onion file extension virus) ransomware gruppe. Etter krypteringn av brukerfiler med RSA-algoritmen åpnes ransomware for grensesnittet for grafiske brukere (GUI). Der et offer kan velge mellom to alternativer enten å vise filer eller fortsette til neste trinn. Etterpå vil han/hun bli instruktert til en tilgang på Tor nettleseren for å overføre et angitt beløp bitcoins. Når det gjelder den nåværende versjonen, er malware kjent for å legge til flere versjoner av filutvidelser: .onion._, .onion.to._ ext. js, og gebdp3k7bolalnd4.onion._. Interessant er det at den nåværende versjonen ikke krever at du bruker Tor, en nettlser som gir deg muligheten til å surfe på nettet anonymt. Til tross for hvordan varsling av dene malware kan virke, ikke vurder å betale løsepengene men istedet gå til Gebdp3k7bolalnd4.onion fjerning. For dette kan du trenge Reimage eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.The image illustrating Gebdp3k7bolalnd4.onion virus

Når krypteringsprosessen er ferdig, åpner malwre opp GUI og .htlm filen der malware informerer brukerene om at filene er blitt krypterte. Vidre oppfordres ofre til å kjøpe spesifikk dekrypteringsprogramvare — Gebdp3k7bolalnd4.onion Dekrypterer. Selv om det er kjent som Cry128 også, men dekryptereb sin er laget for den opprinnelige versjonen virker kanskje ikke. Legg merke til selv om det lykkes å dechiffrere filene dine, kan du opprette flere sjanser for fremtidig infiltrering av skadelige programvrer. Dermed er det ingen garanti for at programmet fungerer som det skal, og at det vil dekryptere filene helt. Senere foreslår det å få tilgang til tre .onion nettsteder for å overføre betalingen. Siden disse domenene gir anonymitet er det ingen kildekode på nettsiden for å spore gjerningsmennene. Interessant ofre trenger ikke å laste ned og installere Tor nettleseren. I tillegg er alle krypterte filer 36 byte større enn de opprinnelige dataene. Denne særegenheten kan være et av hintene til å lage dekrypteringsnøkkel. I alle fall anbefales det ikke å blande seg med denne skadelige programvaren, men fjern Gebdp3k7bolalnd4.onion med en gang.

Metoder for å distribuere malware

Det er hovedsakleig tre metoder for å bli smittet med denne malware. Svindlere foretrekker motbydelig deres skadelig programvare under sløret av en falsk faktura, tilbakebetaling av skatt eller en ikke levert e-post. Derfor kan en hensynsløs handling føre til at du blir smittet med skadelig programvare. Hvis du mottar en slik e-post ignorer den og skan enheten for skadelig programvare. Sistnevnte kommer også til nytte for å avverge trojaner som utfører Gebdp3k7bolalnd4.onion kapring. Du bør også vøre forsiktig når du legger til nye nettleserutvidelser eller gjennomgår invitasjoner fra Google Dokumenter mottatt fra vennene dine. Legg merke til at nedlasting av et legitimt program ikke alltid begrenser risikoen for nedlasting av skadelig versjon. Siden betalingssiden fortsatt fungerer, kan det tyde på at malwaret er fortsatt aktivt. Vær forsiktig og administrer sikkerhetsprogrammene dine.The screenshot of Gebdp3k7bolalnd4.onion

Utføre Gebdp3k7bolalnd4.onion fjerning

Den raskeste måten å kvitte seg med denne malware er å starte anti-malware sikkerhetsprogram. Gebdp3k7bolalnd4.onion fjerning burde ikke ta lang tid. Hvis ransomwaret endret registret filer og din datamaskin krasjer før du i det hele tatt åpner et anti-spyware eller en annen sikkerhetsapp, følg instruksjonene nedenfor. Du vil ikke kunne fjerne Gebdp3k7bolalnd4.onion virus manuelt, siden ransomwarets røtter er i datamaskinen. Derfor er en automatisk metode et bedre valg.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Gebdp3k7bolalnd4.onion ransomware virus skjermbilde
Bilde viser Gebdp3k7bolalnd4.onion virus

Manuell Gebdp3k7bolalnd4.onion fjerningsguide for virus:

Fjern Gebdp3k7bolalnd4.onion ved hjelp av Safe Mode with Networking

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Gebdp3k7bolalnd4.onion

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Gebdp3k7bolalnd4.onion.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Gebdp3k7bolalnd4.onion ved hjelp av System Restore

Systemgjenoppretting kan tjene til å gjenvinne tilgant til datamaskinen. Legg merke til at denne metoden ikke dekrypterer filer, men lar deg starte bestemte Windows funksjoner. Da bør du være i stand til å utrydde Gebdp3k7bolalnd4.onion ransomware.

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Gebdp3k7bolalnd4.onion. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Gebdp3k7bolalnd4.onion er fullført.

Bonus: Gjenopprett dataene dine

Veiledningen som presenteres ovenfor er ment å hjelpe deg med å fjerne Gebdp3k7bolalnd4.onion fra datamaskinen din. For å gjenopprette de krypterte filene anbefaler vi at du bruker en detaljert veiledning laget av sikkerhetsekspertene hos viruset.no.

Hvis filene dine krypteres av Gebdp3k7bolalnd4.onion kan du bruke flere ulike metoder for å gjenopprette dem:

Er det verdt å bruke Data Recovery Pro?

Du an lykkes med å hente ut noen filer og slettede e-postmeldinger. Men kun offisiell dekryptert kan gi 100% garanti for datagjenoppretting.

 • Last ned Data Recovery Pro;
 • Følg stegene i installasjonsveiledningen til Data Recovery og installer programmet på datamaskinen din;
 • Kjør programmet og skann datamaskinen din etter filer kryptert av Gebdp3k7bolalnd4.onion ransomware;
 • Gjenopprett dem.

Nytten av ShadowExplorer

Den b ruker skyggevolumkopier for datagjenoppretting. Prøv det.

 • Finn en kryptert fil du vil gjenopprette og høyreklikk på den;
 • Velg “Properties” og gå til fanen “Previous versions”;
 • Her sjekker du alle tilgjengelige kopier av filen i “Folder versions”. Velg versjonen du ønsker å gjenopprette og klikk på “Restore”.

Gebdp3k7bolalnd4.onion Dekrypter

Unngå å installere den som fremmes av hackerne. Prøv å dekryptere filer med Cry128 Decrypter.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Gebdp3k7bolalnd4.onion og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Om forfatteren

Julie Splinters
Julie Splinters - Spesialist på fjerning av malware

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Julie Splinters
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-gebdp3k7bolalnd4-onion-ransomware-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk