Alvorlighetsgrad:  
  (8/100)

Fjerne System Healer (Gratisinstruksjoner) - oppdateringer aug 2017

av Ugnius Kiguolis - - | Type: System verktøy

Hva er System Healer?

System Healer

System Healer er IKKE malware. Dette programmet anses for å være et potensielt uønsket program (PUP) som sikkerhetseksperter hos 2-spyware mener bør unngås av ulike årsaker. Selv om utvikleren System Healer Tech Sp. Zo.o. aktivt har promotert programmet via den offisielle nettsiden, kan det dessuten dukke opp på datamaskinen din uten at du vil det.

I dette tilfellet bør du tenke over hvilke tredjepartsprogrammer du har lastet ned de siste dagene. Det kan være at du har oversett en avkryssing som sier at du ønsker å installere dette tvilsomme optimeringsverktøyet som en valgfri komponent ved installasjon av programvaren. I dette tilfellet bør du vurdere å fjerne System Healer.

Du bør selvsagt også være oppmerksom på at dette programmet tilbys som et optimeringsverktøy. Uansett hvor attraktiv «System Healer cleanup console» og lignende virker å være, kan neppe dette programmet forbedre datamaskinens hastighet. Dets database er ikke effektiv nok til å forbedre ytelsen på datamaskinen, og alt det gjør er å rapportere om cookies, filer i hurtigminnet og lignende komponenter.

Sist men ikke minst er ikke System Healer rettferdig fordi det ber om betaling for tjenesten. Selv om du kan finne ulike synspunkter i anmeldelser av System Healer på nettet synes vi at du bør unngå dette verktøyet. Dersom du har mottatt et tilbud om å installere denne villedende PC-optimatoren bør du derfor avslå tilbudet og se etter et mer pålitelig verktøy. Dersom du har dette optimeringsverktøyet på datamaskinen din bør du fjerne det øyeblikkelig.

For å lære mer om distribusjonen av System Healer-viruset kan du lese resten av denne artikkelen og finne mer informasjon om det.System Healer

Hvordan kan jeg få System Healer på datamaskinen min?

For øyeblikket er ikke System Healer kompatibelt med Mac OS. Det støtter imidlertid alle typer Windows OS (7, 8, 8.1, XP, Vista, 10), så hvis du bruker en av disse bør du være forsiktig. Som vi allerede har nevnt promoteres System Healer på den offisielle nettsiden og kan lastes ned derfra.

Folk installerer det imidlertid sjelden med vilje. Flesteparten av ofrene har installert dette programmet sammen med andre gratisprogrammer (f.eks. nedlastingsassistenter, programvare for filkomprimering, mediespillere osv.) uten engang å være klar over det. Dersom du ikke er villig til å oppleve dette bør du være mer forsiktig ved installasjon av gratisprogrammer.

Med «mer forsiktig» mener vi at du bør glemme rask/grunnleggende/standard installasjon. Istedet for disse bør du velge tilpasset eller avansert installasjon og dessuten venne deg på å lese sluttbrukeravtalen, personvernerklæringen og annen viktig informasjon. Ved å velge avansert eller tilpasset installasjon får du muligheten til å se og avslå installasjon av «valgfrie nedlastinger», inkludert en prøveversjon av malware-programmet System Healer.

Hva skjer hvis System Healer blir installert?

System Healer sies å ha «en raskere og kraftigere, mer avansert måte for å finne og eliminere problemer som andre PC-rensere ikke oppdager». Derfor er det naturlig at det første du oppdager øyeblikkelig etter infiltrering av denne optimatoren er planlagte systemskann. Vi ønsker å advare deg om at skannerne som lastes inn av System Healer inn ser profesjonelle ut.

Skanneresultatene kan dessuten informere deg om et titalls feil, problemer, infeksjoner osv. Du bør imidlertid være oppmerksom på at disse skanneresultatene kan være fiktive. For å sjekke dette anbefaler vi på det sterkeste at du benytter et annet optimeringsverktøy for PC. Det kan være at dette villedende optimeringsverktøyet informerer om påståtte systemproblemer. Derfor bør du IKKE la deg lure til å kjøpe lisensen til System Healer.

Det er en unyttig programvare som ikke kan forbedre PC-ens ytelse. I stedet vil kontinuerlige systemskann redusere PC-ens ytelse og du kan bli irritert av stadige varsler om problemer/feil. Dersom du ikke ønsker å kaste bort pengene dine og sørge for å sikre PC-en din bør du derfor kjøre Malwarebytes (for Mac OS X) eller Reimage (for Windows), og fjerne System Healer-viruset fra datamaskinen din.

I anmeldelser av System Healer virker det dessuten til at dette verktøyet også kan være involvert i nettsvindel. Så snart det er installert kan det begynne å vise popup-annonser som hevder at PC-en din trenger hjelp.

Derfor kan du få oppgitt et «gratisnummer» til profesjonelle teknikere. Ikke la deg lure av denne System Healer-svindelen ettersom du kan komme til å motta en enorm telefonregning eller oppleve andre problemer i fremtiden. Dersom dette programmet allerede er installert på datamaskinen din bør du derfor gå til neste side der du finner instruksjoner for både automatisk og manuell fjerning.

Hvordan fjerne System Healer?

Fjerning av System Healer kan gjøres via Legg til/fjern programmer-listen. Instruksjoner følger nedenfor:

  • Click 'Start' og velg 'Kontrollpanel'
  • Klikk på 'Avinstaller et program' under 'Programmer'
  • Klikk på 'Avinstaller/endre'
  • Klikk på 'Ja' og 'OK' for å lagre endringene

Etter at du har gjort dette anbefaler vi at du kjører et fullstendig systemskann med Reimage, Malwarebytes eller et annet profesjonelt antimalware-verktøy for å slette alle andre potensielt uønskede/ondsinnede programmer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Om forfatteren

Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-system-healer.html

Veiledning for sletting på andre språk