Fjerne Security Warning (Fake) (Gratisveiledning)
Security Warning (Fake) fjerningsguide
Hva er Security Warning (Fake)?
Hva skjer når programvare tilknyttet Security Warning (Fake) kaprer datasystemet?
Malware-programmet Security Warning (Fake) er tilknyttet OS Firewall (OSFirewall.exe) som er et villedende program som tilhører malware-kategorien. Det fungerer som en scareware. Så snart det kommer seg inn i offerets datasystem begynner det å vise skremmende popup-annonser som ser ut som ekte systemvarsler. Disse advarslene hevder at et mistenkelig og muligens ondsinnet viruset er oppdaget på PC-en din og at OS Firewall ikke kunne fjerne det automatisk, og at du må ringe et spesifikt nummer for å redde datamaskinen din. Mange databrukere blir bekymret når de ser varsler om at kredittkortopplysninger, innlogginsinformasjon, Facebook- og Skype-logger er i fare.
Den ondsinnede prosessen som sender deg disse advarslene er OSFirewall.exe. Du bør ikke tro på ting dette villedende programmet sier. Du bør ikke la deg lure av skremselsteknikken og ikke ring telefonnummeret som er oppgitt. Ellers vil svindlerne som står bak dette nummeret prøve å lure deg til å oppgi personlige opplysninger som bankinformasjon eller detaljer som hjelper dem med å få tilgang til og ta over kontrollen av datamaskinen din. Dette nummeret kan dessuten være veldig dyrt å ringe og du blir svindlet for en stor pengesum for en enkelt telefonsamtale. Vennligst ikke la deg lure av disse svindlerne og ikke la dem utnytte deg. De gode nyhetene er at du kan stoppe disse falske varslene for godt ved å fjerne OS Firewall malware. Vi anbefaler at du fjerner det med et profesjonelt verktøy for fjerning av malware, for eksempel FortectIntego.
Hvordan har Security Warning (Fake) infisert datamaskinen min?
Malware som OS Firewall kan spres på mange ulike måter. I de fleste tilfeller blir det installert via falske programvareoppdateringer som tilbys på høyrisikosider på nettet. Vi er sikre på at du har sett slike falske forslag om å installere java-oppdateringer. Du kan enkelt oppdage svindelforsøk – disse oppstår normalt i påtrengende popup-vinduer eller vises som annonser eller bannere på upålitelige nettsider. Hold deg unna slike tilbud – du bør kun installere programvareoppdateringer fra verifiserte og sikre nettsider eller fra utviklerens offisielle nettside.
I tillegg kan trusselen OS Firewall komme i såkalte buntede programvarepakker som kan lastes ned fra usikre nedlastingssider. For å unngå installasjon av skadelige eller infiserte programmer må du sjekke hvorvidt programvaren du har lastet ned har vedlagte ekstraprogrammer eller ikke. For å gjøre dette må du velge tilpasset eller avansert installasjon. Dersom du ser ekstra vinduer som inkluderer lister over «anbefalte programmer», betyr det at du har lastet ned en programvarepakke. Derfor bør du velge bort forslag om å installere disse «anbefalte» appene.
Dersom du mistenker at dette villedende programmet allerede har invadert datamaskinen din bør du fortsette til neste side for å finne en forklaring på hvordan du fjerner det fra datasystemet ditt.
Hvordan fjerne OS Firewall?
Dersom Security Warning-varsler allerede har begynt å plage deg bør du avinstallere OS Firewall-viruset fra datamaskinen din snarest. SIkkerhetseksperter anbefaler at slike malware-programmer elimineres automatisk. Du kan bruke et av følgende anbefalte programmer: FortectIntego (Windows OS) eller Webroot SecureAnywhere AntiVirus (Windows and Mac OS). Avhengig av om du bruker Mac eller Windows velger du et passende program, installerer det og kjører et fullstendig systemskann for å finne alle potensielt skadelige trusler og fjerne dem.
Anbefalt for deg
Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy
Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.
Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.
Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep
Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.
Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.