Alvorlighetsgrad:  
  (24/100)

Fake Adobe Flash Player install. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

| Type: Trojanere

Trojan.Ransomware er en trojaner som skjuler under Adobe Flash Player navn. Denne trojaneren utgjør å være et installasjonsprogram for denne programvaren, men i virkeligheten bare prøver å utføre en SMS svindel. Når henrettet, gjør Trojan.Ransomware en kopi av seg selv i %ALLUSERSPROFILE% og deretter begynner å vise falske meldinger på russisk. Vanligvis på følgende varslinger Trojan.Ransomware krever å sende en SMS-melding for å få en viss aktiveringskode og full falsk Adobe Flash installasjonsprosessen.

I stedet for å gjøre det og sende meldingen du bør fjerne Trojan.Ransomware etter merke meldinger ser akkurat ut som på bildet nedenfor. Når du sletter, prøv seriekoder 35676549, 28527548 og også kjøre STOPzilla anti-spyware.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Fake Adobe Flash Player install godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarer å fjerne infeksjonen ved bruk av Reimage, bes du om å sende inn et spørsmål til kundestøtte med så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for avinstallering av Fake Adobe Flash Player install. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Mer informasjon om dette programmet finnes i anmeldelsen av Reimage.
Presseomtaler om Reimage
Alternativ programvare
Malwarebytes
Alternativ programvare
Malwarebytes
Fake Adobe Flash Player install skjermbilde
Fake Adobe Flash Player install skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Veiledning for sletting på andre språk