Alvorlighetsgrad:  
  (24/100)

Fjerne Fake Adobe Flash Player install

| Type: Trojanere

Trojan.Ransomware er en trojaner som skjuler under Adobe Flash Player navn. Denne trojaneren utgjør å være et installasjonsprogram for denne programvaren, men i virkeligheten bare prøver å utføre en SMS svindel. Når henrettet, gjør Trojan.Ransomware en kopi av seg selv i %ALLUSERSPROFILE% og deretter begynner å vise falske meldinger på russisk. Vanligvis på følgende varslinger Trojan.Ransomware krever å sende en SMS-melding for å få en viss aktiveringskode og full falsk Adobe Flash installasjonsprosessen.

I stedet for å gjøre det og sende meldingen du bør fjerne Trojan.Ransomware etter merke meldinger ser akkurat ut som på bildet nedenfor. Når du sletter, prøv seriekoder 35676549, 28527548 og også kjøre STOPzilla anti-spyware.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.
Fake Adobe Flash Player install skjermbilde
Fake Adobe Flash Player install skjermbilde
Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-fake-adobe-flash-player-install.html

Veiledning for sletting på andre språk