Alvorlighetsgrad:  
  (97/100)

Fjern Android-virus

123

Sikkerhetseksperter om Android-virus:

Android-virus er et begrep som ble innført for å beskrive ondsinnede apper som er i stand til å påvirke Android-telefoner. Vi må advare deg om at antall slike viruset stadig har økt, og det er nå antatt at en av ti apper er ondsinnede. Sikkerhetseksperter har nylig avslørt at de fleste slike virus er «betalingsbasert», det vil si at de enkelt kan få tak i betalingsopplysningene dine, passord og annen personlig identifiserbar informasjon. Det er imidlertid også verdt å nevne at det finnes hundrevis av mobilvirus som har muligheten til å initiere «mindre skadelige» aktiviteter. Dette inkluderer for eksempel innhenting av kontakter, e-postadresse og annen informasjon som deles med tredjeparter. Det kan dessuten starte abonnement på premium-tjenester, ta opp samtaler, infisere telefonen med annen malware, forårsake irriterende popup-annonser og omdirigere brukere til mistenkelige nettsider. Høres ikke dette ganske imponerende ut? Som med andre virus kan det være vanskelig å oppdage at mobilen er infisert av Android-viruset fordi det kan skjule seg i systemet. Tegn som nedsatt hastighet, mistenkelige advarsler, omdirigeringer og økt telefonregning bør imidlertid få varsellampene til å lyse. Du bør isåfall installere et vel ansett antivirus-program og sjekke enheten din med denne.

Distribusjonsteknikker og -metoder som brukes for å infiltrere mobiltelefoner:

For øyeblikket må Android-viruset installeres på mobiltelefonen manuelt, men vi antar at det bare er et tidsspørsmål før svindlere begynner å bruke andre teknikker for å spre dette viruset. I de fleste tilfeller lastes det ned til enheter i en pakke med ulisensierte apper som aktivt promoteres via ulike teknikker. For å unngå dette anbefaler vi på det sterkeste at du kun laster ned apper fra legitime steder som sjekker alle programmer før de promoteres. Google Play Store, Amazon og Samsung er eksempler på slike steder. Selv om du velger apper fra et slikt sted bør du imidlertid likevel dobbeltsjekke appen før du laster den ned til enheten din – ettersom du aldri kan være sikker på hva som skjuler seg i den. Dersom du er interessert i nettsikkerhet har du kanskje hørt at hackere allerede har klart å legge til ondsinnede apper til Google Play Store og oppnådde mer enn 10.000 nedlastinger før det ble fjernet. Det er dessuten rapportert om infiserte nettsider som automatisk laster ned infiserte apper til mobiltelefonen. For å beskytte mobilen mot Android-virus bør du derfor slutte å besøke mistenkelige/ulovlige nettsider og aldri klikke på lenker som dukker opp på slike sider. Det er dessuten på tide å vurdere antivirus for mobilen som kan forhindre installasjon av ondsinnede apper, inkludert Android-malware.

An example of the most dangerous Android virus

Android-virus:

NotCompatible virus dette er et skadelig Android-virus som fungerer som en proxy. Så snart det kommer inn i offerets system, kobler det seg til serveren sin og avventer spesifikke kommandoer. Det har vært spekulert i om det er i stand til å koble påvirkede enheter til et botnett og deretter gjøre dem til spam-maskiner. En del sikkerhetseksperter har dessuten advart om at NotCompatible malware enkelt kan brukes til å stjele personlig informasjon fra mobilen eller lignende enheter. For å beskytte deg selv mot disse problemene anbefaler vi på det sterkeste at du laster ned antivirus for mobilen. Dette hjelper deg med å unngå infiltrering av denne og lignende trusler.

Lastacloud virus er en trojansk hest som også er kjent som Android.Lastacloud. Den har aktivt blitt spredt som oppdateringer for WhatsApp og Android Browser og presenterer seg selv som Updatecom.whatsapp.update og com.androidbrowser.update. Så snart denne trusselen er inne i enheten prøver den å stjele personlig informasjon som kontakter, innloggingsinformasjon, intern og ekstern lagringsplass og lignende. Det kan dessuten prøve å infisere systemet med andre nett-trusler. Nesten alle vel ansette antivirus-programmer for Android kan hjelpe deg med å fjerne Lastacloud-viruset fra systemet. Vennligst IKKE utsett fjerning av dette viruset ettersom det kan føre til alvorlige problemer.

Android Police Virus er en ny-designet versjon av FBI-viruset som er i stand til å infisere Android OS. I dag er dette det mest skadelige Android-viruset ettersom det kan blokkere hele systemet og kryptere alle filene som installeres på det. Det kan dessuten forårsake advarsler og omdirigeringer til ondsinnede nettsider som prøver å få besøkende til å betale en løsesum. Det er ikke vanskelig å oppdage infiltrering av dette viruset. Dersom du er infisert bør du unngå å besøke nettsider som krever at du legger til innloggingsopplysninger og passord. Du må selvsagt fjerne Android-malware snarest.

Vi samarbeider med utviklerne av noen av produktene som nevnes på nettsiden vår. Les mer om dette i Bruksavtalen. Ved å laste ned noen av antispyware-programmene for å slette Android-virus godtar du vårt personvern og vår bruksavtale.
Gjør det nå!
Last ned
Sletting av Android-virus
Last ned
Sletting av Android-virus
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med OS X
BullGuard Mobile SecurityWebroot SecureAnywhere AntiVirus er anbefalt for å avinstallere Android-virus.

Du bør sjekke at den gratis prøveversjonen fanger opp nåværende versjon av parasitten/viruset
Alternativ programvare
SpyHunter
Vi har testet effektiviteten til SpyHunter ved sletting av Android-virus-annonser (2015-12-16)
Malwarebytes Anti Malware
Vi har testet effektiviteten til Malwarebytes Anti Malware ved sletting av Android-virus-annonser (2015-12-16)
Reimage
Vi har testet effektiviteten til Reimage ved sletting av Android-virus-annonser (2015-12-16)

Veiledning for sletting på andre språkLik oss på Facebook