Fjern NotCompatible-virus

NotCompatible fjerningsguide for virus

Hva er NotCompatible virus?

Hva er NotCompatible virus?

NotCompatible virus er en skadelig nettinfeksjon som er utviklet for å infisere Android-enheter og deretter involvere dem i ondsinnede aktiviteter. I følge vel ansette sikkerhetseksperter tillater det angriperen å bruke den kompromitterte enheten som en proxy. Det finnes imidlertid mange andre spekulasjoner om denne trusselen. Andre sikkerhetseksperter hevder at det ble opprettet med samme formål som Zeus trojan. Så snart det kommer inn i systemet kobler det mobiltelefonen til et botnett. Dersom du ikke vet hva dette er, kan vi informere om at det er en gruppe av infiserte enheter som er programmerte til å operere i henhold til hackerens behov. Det er også nevnt at dette Android-viruset raskt kan endre mobilen til en spam-maskin, et verktøy som er i stand til å påvirke WordPress-blogger eller andre ondsinnede instrumenter. I tillegg er det oppdaget at det kan brukes til å stjele ofrenes personlige informasjon, bank-opplysninger, innloggingsinformasjon og annen sensitiv data som kan føre til identitetstyveri, tap av penger og andre problemer. For øyeblikket antas det at dette er en av de mest sofistikerte mobiltruslene som spres på nettet. I tillegg er det annonsert at NotCompatible malware allerede har påvirket millioner av enheter og at dette antallet stadig øker. Dersom du har oppdaget at batterilevetiden din er redusert bør du sjekke om Android-enheten din er infisert av NotCompatible-viruset.

Hvordan kan NotCompatible-viruset infisere mobiltelefonen min?

NotCompatible-viruset spres ved hjelp av samme teknikk som mange andre virus som er utviklet for å infisere PC-er og andre enheter. For å holde Android-enheten din trygg bør du ignorere mistenkelige e-poster, popup-vinduer og tekstmeldinger som sier at du må oppdatere noen av programmene dine. I de fleste tilfeller rapporterer slike meldinger om manglende Flash Player, FLV Player, nedlastingsassistenter eller lignende oppdateringer som inneholder en lenke. Uansett hvor pålitelige disse ser ut til å være er de kun ute etter en ting – å lure deg til å laste ned ondsinnede filer. Dersom slike meldinger dukker opp på PC-skjermen din mens du blar gjennom sider på nettet er det en stor mulighet for at det prøver å lure deg til å laste ned adware eller malware-programmer. Når det gjelder Android OS kan slike «oppdateringer» enkelt lede deg til infiltrering av NotCompatible-virus eller andre Android virus. NotCompatible kan dessuten lastes ned på enheten automatisk etter besøk på en ulovlig nettside som har vært involvert i distribueringen av dette viruset. Denne oppdagelsen avslører det faktum at du bør beskytte Android-mobilen og andre enheter med internettforbindelse, ettersom du aldri vet hva som skjuler seg i programmer, e-poster og tekstmeldinger. Dersom du mistenker at du er infisert av denne trusselen bør du følge veiledningen som gis nedenfor.

Hvordan fjerne NotCompatible virus?

Dersom levetiden på batteriet ditt er redusert bør du sjekke om enheten din inneholder NotCompatible-viruset. For å gjøre dette anbefaler vi at du bruker BullGuard Mobile Security. Dette er et kraftig antivirus-program som er i stand til å oppdage ondsinnede filer og andre virus-komponenter. Av og til kan virus blokkere sikkerhetsprogrammer for å unngå å bli fjernet. Dersom dette er tilfelle, bør du starte Android-enheten din på nytt i sikkerhetsmodus før du kjører BullGuard Mobile Security:

  1. Hold inne AV-knappen i noen sekunder helt til du ser en meny. Trykk på AV-knappen.
  2. Så snart du ser et dialog-vindu som tilbyr deg å starte Android-enheten på nytt i Sikkerhetsmodus, velger du dette alternativet og deretter OK.

Dersom dette ikke fungerer kan du slå av og på enheten din. Så snart den blir aktiv prøver du å trykke og holde inne Meny, Volum ned og Volum opp eller Volum ned og Volum opp samtidig for å komme til Sikkerhetsmodus.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk