Data Recovery Pro anmeldelse, gratis nedlasting

| Type: PC optimaliserere

Data Recovery Pro er en e-post og gjenoppretting program som kan brukes til å hente et bredt utvalg av filtyper. Brukere kan gjenopprette slettede e-poster og vedlegg, gjenopplive tapte filer og selv gjenopprette mangler sanger fra sin iPod Tilfeldig rekkefølge, iPod Nano og iPod Classic (iPod Touch og iPhone ikke er støttet). Data Recovery Pro kan brukes på Windows XP og Windows Vista OS. For normal funksjonalitet, bør datamaskinen ha 50 MB ledig plass på harddisken, og bør også være koblet til Internett.

Data Recovery Pro har en lett-å-bruke grensesnitt, som hjelper folk å utføre trinnene for å finne filer og gjenopprette dem uten noen problemer. Dessuten tilbyr også å forhåndsvise de fleste av filene før utvinne dem. Vi kan ikke glemme å nevne om sin oppdaterte filterteknologi, som gjør det mulig for folk å finne ‘mistet’ fil ved å skrive inn bare et søkeord eller en setning.

For å oppsummere, er det et nyttig program, som lett kan hjelpe PC-brukere å gjenopprette filene sine.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Data Recovery Pro Fornøyd-
garanti
Last ned
Data Recovery Pro Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Data Recovery Pro, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Data Recovery Pro er et anbefalt verktøy for scanning av systemet for å finne mulige trussler eller farlige programmer. Prøveversjonen av produktet kan finne trussler i systemet ditt. Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Data Recovery Pro.
Data Recovery Pro skjermbilde
Data Recovery Pro skjermbildeData Recovery Pro skjermbilde
Anmeldelser på andre språk