Data Recovery Pro anmeldelse, gratis nedlasting

Data Recovery Pro er en e-post og gjenoppretting program som kan brukes til å hente et bredt utvalg av filtyper. Brukere kan gjenopprette slettede e-poster og vedlegg, gjenopplive tapte filer og selv gjenopprette mangler sanger fra sin iPod Tilfeldig rekkefølge, iPod Nano og iPod Classic (iPod Touch og iPhone ikke er støttet). Data Recovery Pro kan brukes på Windows XP og Windows Vista OS. For normal funksjonalitet, bør datamaskinen ha 50 MB ledig plass på harddisken, og bør også være koblet til Internett.

Data Recovery Pro har en lett-å-bruke grensesnitt, som hjelper folk å utføre trinnene for å finne filer og gjenopprette dem uten noen problemer. Dessuten tilbyr også å forhåndsvise de fleste av filene før utvinne dem. Vi kan ikke glemme å nevne om sin oppdaterte filterteknologi, som gjør det mulig for folk å finne ‘mistet’ fil ved å skrive inn bare et søkeord eller en setning.

For å oppsummere, er det et nyttig program, som lett kan hjelpe PC-brukere å gjenopprette filene sine.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Data Recovery Pro Fornøyd-
garanti
Last ned
Data Recovery Pro Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Data Recovery Pro, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Data Recovery Pro har en gratis, begrenset skanner. Data Recovery Pro tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Anmeldelser på andre språk