XoftSpySE Anti Spyware anmeldelse, gratis nedlasting

XoftSpy AntiVirus Pro (tidligere XoftSpySE Anti-spyware) er et tiltrodd antivirus- og antimalware-program utviklet av ParetoLogic, Inc. Det er et enkelt men effektivt verktøy som tilbyr et sett av standardfunksjoner som hjelper folk med å fjerne spionvare, virus, annonseprogrammer, tasteloggere, trojanere og lignende nettinfeksjoner. For å teste dette programmet og dets muligheter kan du laste ned gratisversjonen av XoftSpy AntiVirus Pro. Akkurat som den lisensierte versjonen tilbyr den muligheten for grundig skanning, som gir større sjanse til å finne spesifikke virus som i all hemmelighet opererer i bakgrunnen. Men du må være oppmerksom på at så snart skanneren i XoftSpy AntiVirus Pro har fullført jobben sin gis ikke brukeren muligheten til å fjerne skadelig programvare som er blitt oppdaget. Dessuten gir ikke denne versjonen beskyttelse i sanntid. XoftSpy AntiVirus Pro erstattet XoftSpySE Anti-spyware i midten av 2013. De nye funksjonene er brannmur, nettbeskyttelse og e-postbeskyttelse.

XoftSpy AntiVirus Pro anmeldelse fra 2spyware:

Etter å ha lest ulike anmeldelser på nettet, bestemte vi oss for å laste ned XoftSpy AntiVirus Pro og teste det på datamaskinene våre. Så snart vi fikk installert programmet oppdaget vi at det var merkbart forbedret i forhold til XoftSpySE Anti-spyware: det visuelle brukergrensesnittet er bra organisert, det tilbyr jevnlige oppdateringer og detaljert informasjon etter å ha sjekket systemet. Ved oppstart tilbyr programmet to muligheter: et hurtigskann eller et fullstendig systemsøk etter skadelig programvare. Dersom tidspunktet for skanning av systemet ikke passer for deg, kan du enkelt planlegge fremtidig skanning med XoftSpy AntiVirus Pro. Det virker som om bonusen i XoftSpySE Anti-spyware ligger i den innovative Browser Helper Object Editor, som er tilegnet til å oppdage og eliminere verktøylinjer og andre programtillegg som aktivt har blitt spredt rundt den seneste tiden.

Så, hvorfor bør jeg laste ned XoftSpy AntiVirus Pro?

XoftSpy AntiVirus Pro er et verktøy som er enkelt å bruke og som kan hjelpe deg med å skanne Windows-registeret, driftsprosesser, filer og mapper på datamaskinen din. XoftSpy AntiVirus Pro benytter en stor database med spionvare-definisjoner, så programmets skannefunksjon har flere fordeler enn andre antimalware-program. Men, i enkelte tilfeller feiler muligheten til å forhindre infiltrering av virus eller fullstendig fjerning av dem fra systemet. Derfor anbefaler vi å bruke XoftSpySE Anti-spyware i tillegg til andre antivirus-programmer.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Ugnius Kiguolis er en profesjonell malware-analytiker, som også er grunnlegger og eier av viruset.no.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk