Webroot SecureAnywhere AntiVirus anmeldelse, gratis nedlasting

Webroot SecureAnywhere AntiVirus er et krafitig antivirusprogram som ble utviklet for å bekjempe malware og andre nett-trusler rettet mot PC og Mac. Ifølge utvikleren Webroot, er det en hurtig og enkel applikasjon som kan installeres på få sekunder. Dersom du noensinne har hørt om Spy Sweeper, kjenner du til utvikleren av dette antivirusprogrammet. Det lover at skann med Webroot SecureAnywhere AntiVirus tar kun 2 minutter eller mindre; programvaren i seg selv forårsaker ingen avbrudd; det avslører ondsinnede lenker i Safari og andre nettlesere og har i tillegg andre flotte funksjoner. Dessuten loves det at det kommer med beskyttelse mot spionvare, Real Time Threat Shield og andre funksjoner. Faktisk gjør funksjonaliteten til brannmuren i dette programmet at det når enda høyre opp, siden det er veldig vanskelig å finne antivirusprogrammer med slike muligheter for Mac. Det virker til at det er all grunn til å stole på det som hevdes av Webroot siden det er et av de ledende utviklerne av skybaserte sanntidsprogrammer for detektering av internett-trusler både for forbrukere, foretak og bedrifter. Dessverre finnes det for øyeblikket ingen gratisversjon av Webroot SecureAnywhere AntiVirus. Beskyttelse for Mac er et nytt område som definitivt har krevd mye av selskapets ressurser for testing og utprøving av de beste løsningene. Heldigvis får du muligheten til å spare penger. Du har muligheten til å laste ned betalingsversjonen av Webroot SecureAnywhere AntiVirus til 3 enheter (Mac og PC) for $19.19 per år.

Omtale av Webroot SecureAnywhere AntiVirus fra 2spyware forskningssenter:

Folk tror fremdeles at de ikke trenger å tenke på antivirus-programmer siden Mac er for lite til å bli mål for hackere og nettkriminelle, men dette stemmer ikke. Som sikkerhetseksperter må vi advare dere om at, akkurat som Windows, har Mac OS X allerede blitt sårbart for phishing-angrep og identitetstyveri. Så det er ingen tvil om at dette operativsystemet trenger beskyttelse. Som alltid kunne ikke 2spyware-teamet motstå fristelsen for å sjekke Webroot SecureAnywhere AntiVirus og avgjøre hva det er verdt. Så vi installerte dette antivirus-programmet på to maskiner, Mac og PC, og begynte å teste det. Som lovt ble programmet installert på maskinene iløpet av sekunder, på grunn av at det er en liten fil på 731Kn. En av maskinene hadde allerede blitt infisert, og med en gang skanneren til Webroot SecureAnywhere AntiVirus fullførte jobben sin, advarte den oss og fikset problemet. Det som overrasket oss mest var at programmet har funksjonen Social Network Protection, som gir beskyttelse på Twitter og Facebook. I tillegg hevder det at det ‘forsterker’ nettleserne ved nettshopping eller ved besøk hos finansielle institusjoner. Vi må si at vi ikke merket noen nedsatt hastighet selv om dette programmet var installert. Selv ved skanning med Webroot SecureAnywhere AntiVirus fungerte maskinene våre perfekt. Brukergrensesnittet til dette programmet er flott og vi tror at selv de som ikke er dataeksperter enkelt kan bruke dette programmet uten problemer.

Så, hvorfor bør jeg velge Webroot SecureAnywhere AntiVirus?

Vi må innrømme at Webroot SecureAnywhere AntiVirus er et imponerende verktøy som kan brukes i henhold til dine behov. Det er en av de mest kraftige 100% skybaserte sikkerhetsløsningene, utfører ekstremt hurtige skann, forårsaker ikke nedsatt hastighet og har andre brilliante funksjoner. Forresten kan det brukes for å beskytte tre ulike maskiner, både Mac og PC. Antivirusprogrammer for Mac med lignende funksjoner koster det dobbelte eller mer.

Den offisielle nettsiden er www.webroot.com; kjøp foretas via en sikker tilkobling.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Fornøyd-
garanti
Last ned
Webroot SecureAnywhere AntiVirus Fornøyd-
garanti
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Webroot SecureAnywhere AntiVirus, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Webroot SecureAnywhere AntiVirus har en gratis, begrenset skanner. Webroot SecureAnywhere AntiVirus tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk