RegCure Pro anmeldelse, gratis nedlasting

Oppdatering: RegCure Pro Registry Cleaner fra ParetoLogic er avviklet. Selv om det har fungert som en kraftig systemoptimator som vi har anbefalt, er ytelsen som tilbys for øyeblikket svært tvilsom. Sikkerhetseksperter hevder at det viser falske positive resultater, og at det ikke kan forbedre systemets ytelse på grunn av at databasen er utdatert. 

RegCure Pro kan lastes ned fra den offisielle nettsiden, akkurat som før. Ulike tredjepartskilder promoterer dessuten programmet. Mange kilder tilbyr imidlertid en gratis lisensnøkkel, noe som indikerer at verktøyet faktisk er avviklet, og at det ikke lenger mottar støtte fra utvikleren.

Programmet er uansett ikke ondsinnet. Gratisversjonen starter skanneprosessen og rapporterer om problemer som kun kan fikses ved å kjøpe fullversjonen. Programmet kan imidlertid ikke forbedre systemets ytelse og stabilitet, ettersom det ikke ser ut til å få kritiske oppdateringer.

Vi anbefaler av brukere av RegCure Pro bytter til et annet optimeringsverktøy, som for eksempel FortectIntego. Eller opptar RegCure Pro plass og misbruker ressurser uten at systemets ytelse forbedres. 

RegCure Pro er et kraftig register opprydnings program fra ParetoLogic. Den kan brukes til å eliminere register feil, forbedre datamaskinens ytelse og fikse dens hastighet. I tillegg kan den også bli brukt til å optimalisere PCens minne, forbedre oppstarts tiden, stoppe uønskede prosesser og BHOs, fjerne ondsinnet programvare og lignende.

Ifølge dens utviklere kan RegCure Pro skanne dypt inn i systemet og tillate folk og finne selv de minste feil. Dessuten tilbyr den også et bonus verktøy, som gir beskyttelse for folk sin konfidensielle informasjon slik som passord, logg inn informasjon, kredittkort nummer, bankdata og lignende. Den nåværende programversjonen er 3.1.6. RegCure Pro free er kompatibel med Windows XP, Vista, 7 og 8 operativ systemene.

Vurdering av RegCure Pro fra viruset.no research center:

2spyware teamet har også testet dette PC optimaliserings programmet på flere datamaskiner. For og kunne laste ned RegCure Pro til ditt system, må du ha 20MB ledig harddisk plass og en internett tilkobling. I tillegg bør du være innlogget som administrator. Men utgiveren varsler også at for økt respons av dette programmet bør man ha høyere system spesifikasjoner.

Så fort RegCure Pro var installert på våre datamaskiner, tilbød den å skanne systemet og sjekke tilstanden. Det må bli sagt at brukergrensesnittet er veldig intuitivt, så du burde ikke finne problemer ved bruk av denne applikasjonen. Den skannet typisk sett vanlige problem områder for å finne hva som nedsatt PCen sin ytelse, og så fort RegCure Pro sin skanning var ferdig, viste den problem områdene og tilbød oss og eliminere dem. I de fleste tilfeller trenger du bare gjøre ett klikk for å eliminere oppdagede problemer og fikse dem med RegCure Pro.

Men vi oppdaget flere ganger nedsettelse av system ytelse ved skanning av PCen med RegCure Pro.

Så, hvorfor burde jeg laste ned RegCure Pro?

For å summere, er det en applikasjon som er enkel å bruke, som ble laget for individuelle PC brukere. Men den kan vanskelig la seg bruke til og beskytte datamaskinen fra avanserte malware, ondsinnete programmer, slik som rogue anti-spionvare eller løsepenger programvare, så den bør derfor brukes sammen med andre antivirus programmer.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk