Bullguard Internet Security anmeldelse, gratis nedlasting

Bullguard Internett Sikkerhet er en anstendig anti-virus program, som ble utgitt av en britisk-basert datamaskin sikkerhet og programvareselskapet Bullguard. Den nyeste sin versjon tilbyr Behavioral og signaturbaserte påvisninger som lover å beskytte datamaskiner mot et bredt spekter av malware, som spyware, ransomware og ulike kaprerne. Bullguard gratis og leveres med en foreldrekontroll-modus, Advanced Backup, brannmur, spamfilter, Sårbarhet Scanner og PC Tune Up også. Bullguard skanneren er designet for å finne utdatert programvare og unngå farlige angrep, mens PC tune opp tilbud for å optimalisere diskplass, register og oppstart av datamaskinen. Bullguard bonus er at det er Internett Sikkerhet versjonen er nå kompatibel med Windows 8.

Bullguard gjennomgang av 2spyware forskningssenter:

2spyware teamet har nøye testet Bullguard Internett Sikkerhet på flere, annerledes infiserte datamaskiner. Vi må innrømme at vi hadde noen problemer når du installerer dette programmet på systemet, slik at det tok flere timer for oss å fullføre denne prosessen. Men når det endelig ble installert på systemet, så programmet som en lett-å-bruke verktøy: Bullguard skann hadde et intuitivt brukergrensesnitt og hovedvinduet virket veldig enkel. Det er fylt bare med de tre store knapper som tilbyr å sjekke sikkerhetsstatusen, lanserer skanner, og lanserer sikkerhetskopiering. Imidlertid kan brukeren enkelt finne et dashbord for andre funksjoner, for eksempel foreldrekontroll og spamfilter dersom han/hun bestemmer at de trengs.

Ifølge våre testresultater, er den sterkeste delen av Bullguard Internett Sikkerhet malware blokkering – programmet oppdaget om lag 90 prosent av prøvene. Det også fungerte ganske bra på viruspåvisning og fanget om lag 70 prosent av virus. Det viser at du kan fikse PC med Bullguard uten et problem. Men programvaren hadde problemer når fanger virusprøvene som bruker rootkit-teknologi, akkurat som sin brannmur som mislyktes i de fleste testene. Dessuten kan Bullguard skanner systemet tregere.

Så, hvorfor skal jeg laste ned Bullguard?

For å oppsummere, er Bullguard en anstendig anti-malware, som har virkelig forbedret i løpet av disse årene. Sterkest er dens evne til å blokkere skadelig og virus. Men fortsatt må det arbeid til å gå utover det grunnleggende og bli kraftigere på å fange rootkits og mer sofistikerte cyber trusler.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Anmeldelser på andre språk