Alvorlighetsgrad:  
  (100/100)

Zeus virus. Hvordan fjerne? (Avinstallasjonsguide)

av Linas Kiguolis - - | Type: Trojanere

Det er mange ondsinnede sider av Zeus virus

Zeus virus

Zeus virus er en Trojan infeksjon med særlig fokus på unnsamling av ofrenes banktjenester. Når vi ser på dens funksjonalitet, Trojanske hester driver ikke langt fra sitt opprinnelige formål i gresk mytologi : De kommer inn på datamaskiner forkledd som legitime og nyttige programmer, men under overflaten er ondskapsfulle parasitter som er klare til å utnytte infiserte systemer.

Zeus Trojan er ikke et untak. Det har også mange ansikter som det brukler når de leter etter nye ofre. Slik taktikk hjelper dem med å komme inn på datamaskinene ubemerket, men det kan føre til en stor hodepine for sikkerhetsleverandørene som må hele tiden tilpasse seg med hver eneste nye variant av malware. På grunn av sin allsidighet har viruset noen forskjellige navn, inkludert ZeuS, Zbot og det nyeste GameOver Zeus .

Uannsett hvilken versjon som har angrepet din datamaskin, det må bli fjernet fra datamaskinen med engang. Elimineringen av dette malware må kun utføres med de beste og mest sofistikerte antivirus programvarene fordi denne elimineringen er ikke en lett oppgave. Vi anbefaler å bruke Reimage eller Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner for  Zeus fjerning for å utføre det så grundig som mulig.

Av malware standarder, Zeus er en av de eldre infeksjonene — det ble først oppdaget for over 10 år siden. I den tiden ble det hovedsakelig brukt til å arbeide mot USAs transportdepartment for å samle inn dens data. Men malware har kommet langt i utviklingen siden den gang, og dens fokus har skiftet eksepsjonelt mot nettbank utnyttelse. Nå, Zeus er kjent som en av de mest vellykkede ondsinnet botnet noensinne laget, og dens utviklere gir ikke opp dens topp plass på FBIs mest ettersøkte liste .

Så hvordan arbeider dette viruset på den infiserte datamskinene? For det første forsikrer den seg om at dens komponenter er gjemt på systemet. Plasseringen som Zeus laster opp filene avhenger av hvilken versjon av malware og om den klarer å ta over datamaskinens administrative rettigheter.

Hvis den gjør det vil viruset supplere %System% mappen ved å slippe en av de følgende: twext.exe, sdra64.exe, ntos.exe, oembios.exe or pdfupd.exe. Vist ikke vil virus aktiverings filer vil bli installert på %UserProfile%\Application Data mappen o blir holdt skjult fra brukeren. Når infeksjonen er fullført, viruset implementerer det skadelige skript til delegitime systemprossesene,slik som winlogon.exe, explorer.exe or svchost.exe noe som gjør det hardere å se malware, ikke bare manuelt, men også når du skanner systemet med automatisk deteksjons verktøy.

Mens det kjører på systemet uoppdaget, virsuet vil gjøre uautoriserte endringer i systemet, lage nye registeroppføringer eller installere ekstra programvare uten at brukerens tillatelse. Det viktigste er at det vil samle inn, lagre og vidre sende personopplysninger, nettbank legitimasjon, sosiale medier konto brukernavn og passord osv.

For å være helt ærlig viruset kan programmeres til å hente ut nesten all informasjonen som skaperen ønsker å sende det direkte til virus kommando og kontroll server for fremtidig forvaltning. Hvis du legger merke til at datamaskinen starter og oppføre segt uvanlig, som foreksempel forsinkelser eller hindrer deg i fra å bruke enheten på den riktige måten, sørg for at du inspiserer enhenten med et pålitelig antivirusverktøy. Hvis du er smittet vil det finne og fjerne Zeus fra systemet.

Hvordan denne parasitten invaderer datamaskiner?

For tiden Zeus trojan og de fleste av oppfølgings versjonene sprer seg med hjelp av ondsinnede program kampanjer. Vanligvis bruker virsuet navnene til de velkjente leveringstjenestene som Fedex or Royal Mail for å lure brukere til å laste ned de infiserte e-postvedleggene som i utgangspunktet er skjult som vanlig word eller PDF dolkument.

Zeus kan også dra nytte av skadelig reklame og infiltrere datamaskinene i form av et freeware program. Til slutt ekspertene advarer også om trusselen fra viruset som blir levert til datamaskinen via Sundown eller Rig utnyttelse kit som er populære og vellykkede system infiltrasjon praksis som brukes av ransomware og andre alvorlige virus.

Zeus removal: En rask eliminering fremgang

Når det kommer til fjerning av Zeus fra det infiserte systemet, husk at det må være raskt og veldig presis. Dette er ikke et malware du kan leke med fordi ditt privatliv og økonomisk status står på spill hvert eneste minutt Zeus viruset er på datamaskinen din. Derfor bør du bruke oppdatert og legitim antivirus programvare for å slette Zeus fra datamaskinen din. Nedenfor denne artikkelen vil du finne anbefalinger om hvordan du kan rense malware for å sikre en lettere eliminasjon. Husk at dette ikke er en fjernings oppløring, og at du er nødt til å skanne enheten med et anti-malware for å få fjernet viruset helt.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Last ned
Reimage (fjerner) Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Supported versions Kompatibel med OS X Supported versions
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage er anbefalt for å reparere virusskade Gratisskanneren lar deg sjekke om PC-en din er infisert eller ikke. Dersom du trenger å fjerne malware må du kjøpe den lisensierte versjonen av verktøyet Reimage.

Manuell Zeus fjerningsguide for virus:

Fjern Zeus ved hjelp av Safe Mode with Networking

For å sørge for at Zeus funksjoner er suspendert og anti virus kan trygt fjerne det fra datamaskinen, følg retningslinjene nedenfor:

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Networking

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Safe Mode with Networking fra listen Velg 'Safe Mode with Networking'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Networking i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Networking'
 • Steg 2: Fjerne Zeus

  Logg inn på den infiserte kontoen og start nettleseren. Last ned Reimage eller et annet legitimt antispionvare-program. Oppdater det før du kjører et fullstendig systemskann og fjerner ondsinnede filer som tilhører ransomware-programmet og fullfør fjerning av Zeus.

Dersom ransomware-programmet blokkerer Safe Mode with Networking, kan du prøve følgende metode.

Fjern Zeus ved hjelp av System Restore

Zeus kan bli sperret ved å følge instruksjonene nedenfor:

 • Steg 1: Start datamaskinen på nytt i Safe Mode with Command Prompt

  Windows 7 / Vista / XP
  1. Klikk Start Shutdown Restart OK.
  2. Når datamaskinen blir aktiv, trykker du F8 gjentatte ganger helt til du ser Advanced Boot Options-vinduet.
  3. Velg Command Prompt fra listen Velg 'Safe Mode with Command Prompt'

  Windows 10 / Windows 8
  1. Trykk Power-knappen i Windows innloggingsskjermen. Trykk og hold nede Shift, som er på tastaturet, og klikk Restart..
  2. Velg deretter Troubleshoot Advanced options Startup Settings og trykk Restart.
  3. Så snart datamaskinen din blir aktiv, velger du Enable Safe Mode with Command Prompt i Startup Settings-vinduet. Velg 'Enable Safe Mode with Command Prompt'
 • Steg 2: Gjenopprett systemfilene og innstillingene
  1. Så snart Command Prompt-vinduet dukker opp, angir du cd restore og klikker Enter. Skriv inn 'cd restore' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  2. Skriv inn rstrui.exe og trykk Enter igjen.. Skriv inn 'rstrui.exe' uten hermetegn og trykk 'Enter'
  3. Når et nytt vindu dukker opp, klikker du Next og velger et gjennopprettingspunkt før infiltreringen av Zeus. Etter å ha gjort dette, klikker du på Next. Når 'System Restore'-vinduet dukker opp, velger du 'Next' Velg gjenopprettingspunktet ditt og klikk 'Next'
  4. Klikk Yes for å starte systemgjenoppretting. Klikk 'Yes' og start systemgjenoppretting
  Så snart du gjenoppretter systemet til en tidligere dato, bør du laste ned og skanne datamaskinen med Reimage og sørge for at fjerning av Zeus er fullført.

Til slutt bør du alltid tenke på beskyttelse mot crypto-ransomware. For å beskytte datamaskinen din mot Zeus og annet ransomware bør du benytte en vel ansett anti-spionvare, som Reimage, Malwarebytes MalwarebytesCombo Cleaner eller Plumbytes Anti-MalwareMalwarebytes Malwarebytes.

Om forfatteren

Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Kilde: https://www.2-spyware.com/remove-zeus-virus.html

Veiledning for sletting på andre språk