Fjerne Zbot

Zbot fjerningsguide

Hva er Zbot?

Zbot er en farlig trojansk hest, som brukes til å stjele personlig informasjon, som passord, påloggingsinformasjon og lignende sensitiv informasjon. Så snart dette viruset infiltrerer datamaskinen, det endrer systemet og starter innspillingen offerets tastetrykk. Faktisk er denne trusselen består av tre deler: en verktøykasse, trojanske, og kommando og kontroll server. Ifølge eksperter, er første komponent brukt for å skape den trussel, den andre – å modifisere berørte datamaskinen, og den tredje – for å sikre en fullstendig kontroll av viruset. På grunn av det, kan hackere enkelt oppdatere Zbot og selv få tilgang til den kompromitterte systemet.

Hvordan kan Zbot infisere datamaskinen min?

Zbot trojan er stort sett spredt ved hjelp av spam. Du kan lures til å laste ned denne virus på datamaskinen din hvis du faller for en falsk melding som ser ut som det ble sendt av noen anerkjent selskap. Slike falske poster typisk rapportere om ikke-eksisterende flyselskaper e-billetter, manglende leveranser eller postpakker og lignende ting som har et potensial til å øke nysgjerrigheten hos mennesker. Her er et eksempel på en slik ondsinnet melding:

——– Original Message ——–
Subject: Ninja Killed – Postal Tracking #PSGMR64782BY2C2
Date: Wed, 15 Apr 2009 16:32:50 +0900
From: United Parcel Service of America [email protected]
To: recipient.com

Hello!
We were not able to deliver postal package you sent on the 14th of March in time because the recipient’s address is not correct.
Please print out the invoice copy attached and collect the package at our office.
Your United Parcel Service of America

What is more, Trojan-Spy.Win32.Zbot.gen has some backdoor functionality and may even record keystrokes.

Vær oppmerksom på at slike poster er også fylt med lenke eller vedlegg, som er ment for å laste ned trojaneren inn i systemet. I tillegg har Zbot også blitt distribuert via kompromitterte nettsteder og drive-by nedlasting angrep.

Hvis du tror at maskinen var infisert av Zbot trojan, bør du ikke kaste bort noen minutter, fordi du kan miste dine personlige opplysninger og andre viktige data.

Hvordan fjerne Zbot?

Hvis du tror at din PC er infisert med Zbot eller annen skadelig programvare, må du skanne maskinen med oppdatert anti-spyware. I dette tilfellet anbefaler vi disse sikkerhetsløsninger: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner, Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk