Fjerne GameOver Zeus

GameOver Zeus fjerningsguide

Hva er GameOver Zeus?

Gameover Zeus (også kjent som Game Trojan og P2PZeuS) er en farlig trojansk hest, som kommer fra Russland og Ukraina. Det er først og fremst brukes til å gi hackere en ekstern tilgang til datamaskinen og hjelpe dem å stjele sensitiv informasjon, for eksempel banktjenester loggins, passord og andre finansielle data. Ifølge eksperter, er det også i stand til å oppdatere seg selv, slette bestemte filer og laste ned andre virus på systemet. Det antas at Game Zevs har vært aktivt brukt til å infisere systemer med ransomware viruset som er kjent som Cryptolocker. Så snart den er installert, krypterer den alle viktige filer som er lagret på datamaskinen, og deretter krever betaling for å dekryptere dem. Ifølge de siste nyhetene, har FBI annonsert om Takedown av disse truslene. Men, det er fortsatt hundrevis av datamaskiner som er infisert. Hvis du tror at systemet er berørt av noen av disse truslene, skanne den for Game Zeus og Cryptolocker bruker en hederlig sikkerhetsprogram.

Hvordan kan Game Zeus infisere datamaskinen min?

Det er kjent at Game Zeus viruset har vært aktivt spredd ved hjelp av spam-kampanjer. Fylt med dårlige koblinger, har slike eposter nådd millioner av mennesker over hele verden. I de fleste tilfellene, de ser ut som viktige meldinger fra kjente organisasjoner, som for eksempel FDIC, IRS, MySpace, Facebook, eller Microsoft. De vanligvis kunngjøre om oppfunnet problemer og be om å klikke på en link som også er inkludert i meldingsteksten. Selvfølgelig, etter å ha klikket på en slik lenke, datamaskin som ikke er beskyttet av anti-spyware er infisert med Game Zeus. Vær så snill, dobbelt sjekke datamaskinen din hvis du har mottatt en epost som ble beskrevet ovenfor, og klikket på linken som var inkludert. Ellers kan du miste din personlige informasjon og viktige filer. For at du kan bruke veiledningen nedenfor:

Hvordan fjerne Game Zeus?

Hvis du vil være sikker på at din PC ikke er infisert med Game Zeus, bør du sjekke det med ReimageIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner. Sørg for at du bruker oppdaterte versjoner å oppdage alle filer som tilhører denne farlige viruset. Hvis Game Zevs har allerede infisert PC din med Cryptolocker, prøve å følge disse trinnene:

  1. Gjenstarte du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter Winlogon oppføringer og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. Gjenstarte og kjøre en full system skanne med oppdatert ReimageIntego.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Reimage Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Reimage Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Reimage Intego har en gratis, begrenset skanner. Reimage Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Reimage, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk