Reimage vs Plumbytes

av Ugnius Kiguolis - www -

I dag ser vi på to antispyware-programmer som blir stadig mer populære hos databrukere. Det første er Reimage, og det andre er Plumbytes Anti-Malware. Disse programmene har begge vist seg å være pålitelige og kraftige malware-fjernere. Selv om programmene er veldig like, finnes det noen forskjeller som vi ønsker å diskutere. Det er disse forskjellene som gjør de to programmene unike og nyttige på ulike måter.

Nyeste versjon: Plumbytes Anti-Malware 1.0.1.9; Reimage Repair 1.5.3.9.
Gratisversjon: Plumbytes Anti-Malware Free; Reimage Express.
Fullversjon: Plumbytes Anti-Malware 2016; Reimage Repair 2016.

Installering: Det er enkelt å installere disse programmene. Du trenger bare å installere en programvelger, dobbeltklikke den, be den om å installere programmet og velge språk. Programmene kan installeres på få minutter og kjører et fullstendig systemskann så snart de er på plass.

Reimage and Plumbytes

Systemkrav: For øyeblikket tilbyr Plumbytes versjoner for Windows 10 (32 eller 64 bit), Windows 8 (32 eller 64 bit), Windows 7 (32 eller 64 bit), Windows Vista (med SP2, kun 32 bit) og Windows XP (med SP3, kun 32 bit). Programmet krever 60 MB ledig diskplass og 512 MB RAM. Reimage er kompatibel med Windows 8 (32 eller 64 bit), Windows 7 (32 eller 64 bit), Windows Vista (32 eller 64 bit) og Windows XP (32 bit). Det trenger dessuten 1GHz 32 (x86) eller 64bit (x64)  – enten singel- eller multikjerne og systemminne på 512 MB. I tillegg kreves 40 GB harddisk med 15 GB ledig plass.

Skannere: Nå er det slik at Plumbytes og Reimage har helt forskjellige skannealgoritmer. Selv om begge programmene skanner etter spyware og malware på systemet, har Reimage mye flere funksjoner. Det kan betraktes som et 2-i-1-program. Det fungerer nemlig også som en systemoptimerer som kan fikse Windows-feil. I tillegg har programmet en flott funksjon som reverserer skade utført av virus – det kan erstatte skadede eller slettede filer, takket være en kontinuerlig oppdatert database. Reimages skanneprosess gjennomgår tre stadier for å finne problemer i maskinvare, sikkerhet og stabilitet. Programmet benytter en integrert Avira Antivir-funksjon for å oppdage virus. På grunn av at dette programmet kontrollerer flere systemområder enn det Plumbytes gjør, tar det lenger tid å fullføre systemskannet. Plumbytes sjekker kun om det finnes trusler på systemet, så skanningen fullføres på mye kortere tid.

Fjerning av malware: Begge programmer finner ondsinnede og potensielt uønskede programmer gratis, men for å fjerne truslene og nyte alle nyttige funksjoner, må brukeren kjøpe fullversjonen av enten Reimage eller Plumbytes. Lisensen for Reimage koster 61,95 euro per år, mens lisensen for Plumbytes koster 34,99 euro for et halvår. Som du ser er både prisene og funksjonaliteten til disse programmene ulike. Det er tydelig at Reimage er et mer avansert program som tilbyr flere funksjoner enn det Plumbytes gjør. Hvis brukeren ikke liker funksjonaliteten av det ene eller det andre programmet, kan han/hun be om en refusjon innen 60 dager fra kjøpsdatoen, mens andre sikkerhetsprogrammer normalt tillater refusjon kun innen 30 dager. Hvis Plumbytes eller Reimage ikke klarer å fikse et bestemt problem, kan du dessuten ta kontakt med kundestøtte og be dem om å fikse problemet for deg. Det er imidlertid usannsynlig at du trenger å be dem om hjelp, ettersom begge programmer kan oppdage og fjerne ransomware, trojanere, adware, nettleserkaprere og andre virus. Dette gjelder selv de nyeste truslene, ettersom programmenes databaser oppdateres daglig. Hvis du vil ha et antimalware-program som er i stand til å oppdage alle trusler bør du sørge for å laste ned og installere oppdateringer så snart de lanseres.

Sluttkommentar. Vi mener at begge disse programmene er kraftige og gode programmer. Hvis du ikke er ute etter et optimeringsverktøy og prisen er det viktigste, bør du velge Plumbytes. Ellers mener vi at Reimage er et fantastisk antimalware-program og en enestående PC-optimator. I tillegg til å finne og reparere dataproblemer kan programmet fjerne malware og erstatte ødelagte Windows-filer.

Flere Reimage vs andre antispyware-programmer er tilgjengelig anmeldelsen vår av Reimage.

Tilbud