Hva er multivab.exe? Bør jeg fjerne det?

Hvor skadelig er filen multivab.exe?

Annonser, omdirigeringer og redusert systemytelse er bare noen av de få ubeleilighetene du må hanskes med dersom multivab.exe-filen kjøres på datamaskinen din. Denne filen er tilknyttet et av de mest brukte adware-programmene i dag, DNS Unlocker. Dette adwareprogrammet promoteres som en praktisk nettleserfunksjon som lar deg «Unblock blocked websites and digital media for free!». Programmet har imidlertid ikke den lovte funksjonaliteten. I løpet av oppholdet på datamaskinen din vil istedet DNS Unlocker-viruset injisere flere sponsede annonser i søkeresultatene dine og forårsake omdirigeringer til affilierte tredjeparts nettsider. Disse sidene er normalt ikke de tryggeste å besøke og kan ha infisert innhold. Derfor kan bruk av tjenestene fra DNS Unlocker og klikk på genererte annonser føre til at datamaskinen bli infisert av mer skadelige virus enn dette adware-programmet.

multivab.exe-filen er ansvarlig for alle ovennevnte prosesser som blir utført på datamaskinen din. Derfor anbefales det ikke at du beholder det på systemet. Siden adware-programmer har en tendens til å være vanskelige å bli kvitt på grunn av ekstrakomponentene de kan installere på datamaskinen, foreslår vi at du benytter et sofistikert antivirus-verktøy som FortectIntego for å fjerne Multivab.exe fra datasystemet ditt.

Hvordan kan jeg unngå at denne filen kommer inn i datamaskinen min?

Dersom du ønsker å unngå multivab.exe-filen bør du først gjøre deg kjent med metoden som benyttes for å spre adware-programmer. Du kan finne DNS Unlocker vedlagt populær programvare som video/lydavspillere, nedlastingsassistenter osv. Dersom du oppdager et slikt program mens du installerer annen programvare må du sørge for å velge bort denne valgfrie nedlastingen eller rett og slett avslutte installasjonsprosessen. Dersom en slik situasjon oppstår bør du dobbeltsjekke påliteligheten av nettsiden du laster ned programvare fra og se etter en mer anerkjent nedlastingskilde. Dersom du ikke bruker avanserte installasjonsinnstillinger ennå er det på tide at du starter med dette. Det vil hjelpe deg med å beskytte PC-en fra uønskede programmer som normalt ikke avsløres i installasjonsalternativene rask eller anbefalt.

Bli kvitt multivab.exe-filen:

Som vi allerede har nevnt tilhører Multivab.exe adware-programmet DNS Unlocker, så for å fjerne Multivab.exe fra PC-en kan du følge veiledningen vår for fjerning av DNS Unlocker. Dersom du ikke har lyst til å hanskes med virus på egenhånd, anbefaler vi at du skaffer et vel ansett antivirus-program og setter din lit til dette for å fjerne viruset. Sørg for at antivirus-programmet alltid er oppdatert ettersom dette gjør at det kan gjenkjenne også de nyeste virus og modifiserte nettrusler.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Gabriel E. Hall
Gabriel E. Hall - Lidenskapelig virusforsker

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Gabriel E. Hall
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk