Hopp til innhold
  • Aktiv
  • Alvorlighetsgrad: Middels
  • Stjele programmer
  • Windows
  • Verifisert · feb 2014

Facebook AntivirusHvordan fjerne?

En trinn-for-trinn-guide for fjerning på berørte enheter. Følg den verifiserte fremgangsmåten nedenfor — de fleste leserne blir ferdige på under 10 minutter.

Jake Doevan · Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Facebook Antivirus er et falskt program som sprer seg på Facebook. Som mange andre røffe antivirusprogrammer, melder F’acebook antivirus at datamaskinen er infisert med malware eller har mange andre sikkerhets/personvernrelaterte problemer. Hvis du er kjent med Panda Cloud Antivirus så har du sannsynligvis allerede har lagt merke til likhetene mellom disse to programmene. Angivelig, svindlere dratt det grafiske brukergrensesnittet fra kjente og legitim programvare. Vær oppmerksom på at Facebook Antivirus er innenfor Facebook bare og det er ikke et virus med mindre du har lastet ned noe som du ble fortalt av denne rogue program.

Den rogue program kommer som en Facebook-applikasjon som heter Antivirus i Focebook. Når profilen din er infisert, tags rogue programmet bildene dine med 20 av dine venner og deretter publiserer bildet til veggen din. Så vennene motta oppdateringsvarsler. Hvis du har blitt tagget i bildet ved rogue automatisk kan du fjerne taggen. Så enkelt som det. Hvordan fjerne en kategori fra et bilde:

1. Åpne bildene dine
2. Klikk på merket bilde
3. Se etter navnet ditt i listen over personer tagget
4. Klikk på «Fjern Tag» som vises ved siden av navnet ditt

Men hvis du ble lurt av Facebook Antivirus så bør du laste ned legitim anti-spyware-program (vi anbefaler at du bruker SpyHunterCombo Cleaner, FortectIntego, MalwarebytesMalwarebytes) og skanne datamaskinen for malware.

Hjalp denne guiden?

Vær den første til å kommentere

viruset.no
Personverninnstillinger

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre opplevelsen din og analysere trafikken. Noen informasjonskapsler gjør det mulig å vise innebygd innhold som videoer og innlegg fra sosiale medier. Velg hva du vil tillate — du kan endre dette når som helst.