Fjerne Facebook Antivirus

Facebook Antivirus fjerningsguide

Hva er Facebook Antivirus?

Facebook Antivirus er et falskt program som sprer seg på Facebook. Som mange andre røffe antivirusprogrammer, melder F’acebook antivirus at datamaskinen er infisert med malware eller har mange andre sikkerhets/personvernrelaterte problemer. Hvis du er kjent med Panda Cloud Antivirus så har du sannsynligvis allerede har lagt merke til likhetene mellom disse to programmene. Angivelig, svindlere dratt det grafiske brukergrensesnittet fra kjente og legitim programvare. Vær oppmerksom på at Facebook Antivirus er innenfor Facebook bare og det er ikke et virus med mindre du har lastet ned noe som du ble fortalt av denne rogue program.

Den rogue program kommer som en Facebook-applikasjon som heter Antivirus i Focebook. Når profilen din er infisert, tags rogue programmet bildene dine med 20 av dine venner og deretter publiserer bildet til veggen din. Så vennene motta oppdateringsvarsler. Hvis du har blitt tagget i bildet ved rogue automatisk kan du fjerne taggen. Så enkelt som det. Hvordan fjerne en kategori fra et bilde:

1. Åpne bildene dine
2. Klikk på merket bilde
3. Se etter navnet ditt i listen over personer tagget
4. Klikk på «Fjern Tag» som vises ved siden av navnet ditt

Men hvis du ble lurt av Facebook Antivirus så bør du laste ned legitim anti-spyware-program (vi anbefaler at du bruker SpyHunter 5Combo Cleaner, FortectIntego, Malwarebytes) og skanne datamaskinen for malware.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk