Fjerne Deceptive site ahead (Veiledning for fjerning) - oppdateringer okt 2017

Deceptive site ahead fjerningsguide

Hva er Deceptive site ahead?

Hva betyr Google-advarselen «Deceptive Site Ahead»?

Deceptive site ahead

«Deceptive site ahead» kommer fra Safe Browsing og er utviklet for å beskytte brukere fra nettsider som Google identifiserer som potensielt skadelige. Denne varselmeldingen på rød bakgrunn oppstår istedet for nettsiden som lurer folk til å installere mistenkelig programvare eller avslører sensitiv informasjon. Hvis du besøker en upålitelig nettside vil du derfor sannsynligvis se følgende melding:

Deceptive site ahead.
Attackers on [site url] may trick you into doing something dangerous like installing software or revealing your personal information (for example, passwords, phone numbers, or credit cards).

Ikke bekymre deg. Datamaskinen er ikke infisert ennå. Dette er bare en advarsel om at det er best at du holder deg unna nettsiden du er i ferd med å besøke. Ved å klikke på detaljene og velge å ignorere advarselen kan du fortsette til nettsiden, men dette er ikke anbefalt.

Noen legitime nettsider kan selvfølgelig også bli flagget på grunn av annonseringen på dem, men slike problemer kan enkelt fikses. Webmasteren til den flaggede nettsiden må besøke en spesiell side for kundestøtte som tilbyr en detaljert veiledning for hvordan «deceptive site ahead»-varslet kan fjernes fra nettsiden. Deretter må det potensielt villedende innholdet på siden indikeres.

Dette kan gjøres via Google Webmaster Tools. Fjerning kan ta litt tid ettersom nettsidens administratorer må finne og terminere kildene til det potensielt skadelige innholdet. Kun da kan nettsiden gjennomgås og evalueres av Google. På tross av den langtekkelige prosessen vil legitime nettsider normalt håndtere dette problemet for ikke å skremme unna besøkende. Derfor bør nettsider som viser «deceptive site ahead» istedet for det vanlige innholdet unngås.

Deceptive site ahead

Hvilke nettsider kan blokkeres av Google?

Det finnes generelt sett tre typer potensielt skadelige nettsider som kan inkluderes på Google sin svarteliste:

  1. Nettsider som later som at innholdet deres er legitimt og kan stoles på;
  2. Nettsider hvis innhold prøver å lure brukeren til å dele innloggingsdetaljer eller ringe teknisk støtte;
  3. Nettsider som inneholder villedende nedlastingsknapper.

På viruset.no har vi allerede diskutert en rekke av slike nettsider. Alle nettleserkaprere kommer innunder den første kategorien av nettsider som kan late til å være en legitim søkemotor, inkludert Delta-homes.com, Yoursites123 og lignende.

Den andre kategorien er normalt tilknyttet nettsider som sprer adware- og scareware-programmer, som Intelli-support-assistant.com eller Adsystemscan.com. Falske nedlastingsknapper kan settes inn i en hvilken som helst nettside, spesielt på sider for programvarenedlasting, fildeling osv.

Av og til kan imidlertid ondsinnede nettsideutviklere kommer forbi Google sitt filter. I slike tilfeller bør du ha et vel ansett antivirusverktøy på datamaskinen din, som for eksempel FortectIntego.

Hvordan stopper jeg “Deceptive Site Ahead”-meldinger?

Selv om det ikke er tilrådelig å fjerne «Deceptive Site Ahead»-filteret fra nettleseren din, kan du gjøre det ved å følge disse stegene:

  1. Start Google Chrome.
  2. Klikk på «Meny» eller «Mer»-ikonet i øvre høyre hjørne.
  3. Velg «Innstillinger» og «Vis avanserte innstillinger».
  4. Gå til «Personvern» og velg bort «Beskytt deg og enhetene dine fra skadelige nettsider.»

Hvis du følger disse instruksene vil ikke nettleseren din vise slike varsler lenger. Du må imidlertid beskytte datamaskinen din fra nettrusler på andre måter. Vi anbefaler at du skaffer et pålitelig antivirus-system som er i stand til å eliminere virus fra datamaskinen din i tillegg til å beskytte deg mot disse truslene i sanntid.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk