Hva er BabMaint.exe? Bør jeg fjerne det?

BabMaint.exe (kalles også asbabmaint.x eller redirect.js) er en vidt kjent og ondsinnet kjørbar fil som er relatert til mistenkelige nettlesertillegg som er i stand til å kapre Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre nettlesere. Det mest skadelige programmet som er tilknyttet denne filen er delta-homes.com. Du bør definitivt unngå den og fjerne den fra datamaskinen din så snart den begynner å forstyrre deg med omdirigeringer til ukjente nettsider og kommersielle popup-annonser som inneholder ulike lenker. Disse aktivitetene kan begynne å forstyrre deg når du bruker Internet Explorer, Google Chrome, Mozilla Firefox og andre nettlesere.

delta-homes.com omdirigeringer er dessverre ikke det som er mest skadelig. Det farligste med denne kapreren er at den er i stand til å spore PC-brukere og innhente spørringer, mest besøkte nettsider, inntastet data på disse sidene, osv. Det kan dessuten innhente informasjon om offerets e-postadresse, PC-ens IP-adresse, lokasjon osv. Dersom du ikke ønsker å avsløre slik informasjon til ukjente tredjeparter må du fjerne delta-homes-viruset og BabMaint.exe fra datamaskinen din.

Det virker dessuten som at denne filen kan brukes av andre nettleserkaprere som Babylon toolbar [Babylon toolbar], 22find virus [22find virus] og mixidj.delta-search.com [mixidj.delta-search.com]. Disse programmene kan også brukes for nettleserkapring og lignende uønskede aktiviteter, så du bør også prøve å kvitte deg med disse snarest. Ellers kan du ende opp på tvilsomme sider med tvilsomt innhold.

Denne atferden er dessverre ansett som legitim. Det eneste som høres lovende ut er at det finnes stadig flere sikkerhetsforskere som inkluderer denne filen til databasen i anti-spionvarer. Dersom du vil sørge for at datamaskinen din ikke inneholder BabMaint.exe bør du skanne den med FortectIntego. Du kan også bruke dette programmet for fjerning av BabMaint.exe og relaterte nettleserkaprere.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk