Fjern Your personal files are encrypted-virus

Your personal files are encrypted fjerningsguide for virus

Hva er Your personal files are encrypted viruset?

‘Your personal files are encrypted’ viruset er et ransomware program, som starter opp mange problemer for brukeren. Forskjellen på dette og tidligere utgitte ransomware programmer, er at denne ikke bare er designet for et spesifikt land. I følge ekspertene blir denne spredt rundt i hele verden, så vær forsiktig når du surfer på nettet. Så snart den kommer inn i systemet, gjemmer ‘Your personal files are encrypted’ alle filene den finner og viser en misledende beskjed istedenfor skrivebordet. Du kan være sikker på at dette blir gjort for å få brukeren til å betale løsepenger for å dekryptere filene. Før du bestemmer deg for å kaste bort pengene dine, skal du vite at dette ikke hjelper deg å bli kvitt ‘Your personal files are encrypted’ viruset. For å gjøre det må du bruke et pålitelig anti-spyware program og slette de ondsinnede filene fra systemet.

HVORDAN KAN ‘Your personal files are encrypted’ VIRUSET KOMME I SYSTEMET?

‘Your personal files are encrypted’ blir distribuert av en trojansk hest som har i oppgave å infiltrere systemet uten å bli oppdaget, last ned ransomwarets filer og lås systemet etter det. Når dette er gjort, starter viruset sine aktiviteter. Vær veldig forsiktig med ‘Your personal files are encrypted’ fordi den bare er ute etter penger. Dette er varselet som vises:

Your personal files are encrypted!
Your important files encryption produced on this computer: photos, videos, document, etc. Here is a complete list of encrypted files, and you can personally verify this.
(…)
To obtain the private key for this computer, which will automatically decrypt files, you need to pay 100 USD / 100EUR / similar amount in another currency.
(…)
Any attempt to remove or damage this software will lead to immediate destruction of the private key server.

Ignorer ‘Your personal files are encrypted’ advarselet, fordi den bare er ute etter penger.Det hele er en stor svindel som ikke burde bli fulgt opp.

HVORDAN SLETTE ‘Your personal files are encrypted’ VIRUSET?

For å slette ‘Your personal files are encrypted’ viruset fra maskinen, må du eliminere infiserte filer som tilhører viruset. Men selv om du vet hvordan man starter opp et anti-malware program, blokkerer ransomwaret alt den finner så det blir umulig å skanne PC`n. Følg disse instruksjonene og lås opp PC`n:

* Manuell ‘Your personal files are encrypted’ virus fjerning:

  1. Restart den infiserte maskinen med ‘Sikkert modus med ledetekst’ for å deaktivere viruset (dette burde virke med alle versjoner av trusselen)
  2. Kjør Regedit
  3. Søk etter WinLogon oppføringer og skriv opp alle filer som ikke er explorer.exe eller tomme. Erstatt de med explorer.exe.
  4. Søk etter register filer for filene du har skrevet opp og slett registrerings nøkklene som refererer til filene.
  5. Restart og kjør en full systemskann med oppdaterte verjoner av FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner for å slette resterende virus filer.

* Flash drive metoden:

1. Bruk en annen maskin og last ned FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller et annet pålitelig anti-malware program.
2. Oppdater programmet og kjør det over på en USB drive eller en CD.
3. I mellomtiden, restart den infiserte maskinen i sikkert modus med ledetekst og sett inn USB driven.
4. Restart maskinen med ‘Your personal files are encrypted’ viruset en gang til og kjør en full systemskann.

* Brukere som er infisert med ‘Your personal files are encrypted’ viruset har tilgang til andre kontoer på sine Windows system. Hvis en av dissse programmene har admenistrator rett, burde det gå an å starte opp et anti-malware program.

* Prøv å nekt Flash å få ransomwaret til å stoppe og fungere. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Deny’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjør en full systemskann med anti-malware programmet.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Jake Doevan
Jake Doevan - Livet er for kort til å kaste bort tid på virus

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Jake Doevan
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk