Fjern ‘You steal music I lock your PC’-virus

‘You steal music I lock your PC’ fjerningsguide for virus

Hva er 'You steal music I lock your PC' virus?

‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus er en farlig ransomware, som blokkerer ned systemet så snart det infiserer sitt mål PC. Du må ha hørt om andre varianter av denne ransomware, som FBI virus, UK Police virus og lignende, som virker likt. Men denne varianten ikke opptre som en statlig myndighet som rapporterer om ulike lovbrudd, og deretter ber om å betale boten via Ukash, Moneypak eller andre forhåndsbetaling systemer. ‘Du stjele musikk jeg låse pc’ blokker ned hele systemet med en stor melding fra spesialtegn og etterlater det sånn. Hvis du er infisert med denne ransomware og systemet er ikke fysisk utilgjengelige, må du følge en detaljert guide nedenfor og fjerne ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus fra datamaskinen din.

HVORDAN KAN JEG BLIR SMITTET ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus?

‘Du stjele musikk jeg låse PC’ viruset spres på samme måte som tidligere varianter av ransomwares’. Hvis du ønsker å hindre infiltrasjon, holde seg borte fra illegitime nettsteder og pop-up-annonser som vanligvis dukker opp når du besøker dem. I tillegg, sikkerhetseksperter rapportere om mistenkelige e-poster som har også blitt brukt til å spre slike trusler. Men, som navnet antyder, den største faren for å bli smittet med ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus er når du laster ned freeware og shareware på datamaskinen. Så snart det infiltrerer maskinen, modifiserer virus noen av PC parametre og låser seg i systemet. Hvis du prøver å restarte maskinen din, vil du se at den låser skjermen vises etter 2 sekunder når systemet startes. Vær så snill, holde seg borte fra ondsinnede nettsteder som er involvert i distribusjon av dette ransomware og, hvis infisert, fjerne ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus.

HVORDAN FJERNE ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus?

Når jeg prøver å fjerne ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus, bør du fjerne blokkeringen fra datamaskinen. Sjekk om du kan starte maskinen din til sikker modus med nettverk eller sikkermodus med ledetekst og følger disse trinnene:

1. Ta en annen maskin og bruke den til å laste ned FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller andre anerkjente anti-malware program.
2. Oppdatere programmet og sette inn USB-stasjonen eller enkel CD.
3. I mellomtiden, gjenstarte din infisert maskin til Sikkermodus med ledetekst og stokk USB-stasjonen i den.
4. Reboot datamaskinen infisert med ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ virus en gang og kjøre en full system skann.

* Brukere infisert med ransomware virus har lov til å få tilgang til andre kontoer på sine Windows-systemer. Hvis en av disse kontoene har administratorrettigheter, bør du være i stand til å lansere anti-malware program.

* Prøv å nekte Flash for å lage din ransomware stopp funksjon som forutsatt. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Nekt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjøre en full system scan med anti-malware program.

* Manuell ‘Du stjele musikk jeg låse PC’ fjerning av virus:

  • Reboot du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere Ukash virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  • Run Regedit
  • Søk etter Winlogon Entries og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  • Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  • Reboot og kjøre en full system skann med oppdatert FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes for å fjerne gjenværende virus filer.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk