Hva er wuauclt.exe? Bør jeg fjerne det?

Wuauclt.exe er en legitim Windows prosess, som også kan kalles Windows Update AutoUpdate Client, Automatic Updates eller Windows Update Automatic Updates. Som navnet tilsier kjører denne prosessen i bakgrunnen av systemet og sjekker Microsoft sin side for automatiske oppdateringer. Wuauclt.exe er lokalisert i C:\Windows\System32 mappen, men du kan også finne den kjørende i Oppgavebehandlings listen når den venter på en tillatelse. Dette programmet har ingen synlig vindu og dens sikkerhets vurdering er på 9% farlig. Vi anbefaler ikke å terminere Wuauclt.exe.

FARE!

Skapere av ondsinnet programvare, liker å navngi sine ondsinnete prosesser identisk til legitime prosesser i et forsøk på å skjule deres virus inne i systemet og hindre fjerning av disse. Dersom du finner wuauclt.exe filen i andre mapper enn C:\Windows\System32, kan din PC være påvirket av virus. I dette tilfelle, så skann din PC med et anerkjent anti-spionvare så fort som mulig.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk