Hva er winlogon.exe? Bør jeg fjerne det?

winlogon.exe er en fullstendig legitim prosess, som ikke bør termineres. Det er en Microsoft Windows logg inn prosess, som er viktig for å håndtere Windows funksjoner under brukeres innlogging. Det er ikke mulig og avbryte denne prosessen ved bruk av oppgavebehandling, fordi den avslutter sitt arbeid meget hurtig. winlogon.exe er typisk sett og finne i «C:\Winnt\System32\» eller C:\Windows\System32\» under mapper.

FARE!

Det er mange virus som forsøker å skjule sin eksistens på systemet ved å bruke legitime filnavn. I følge eksperter, er winlogon.exe brukt av nett trusler som trojan Hazzer, NS Keylogger, Captain Mnemo Pro, Suclove, Ritdoor.b, KillSec og mange andre infiseringer. Så fort et av disse virusene infiltrerer systemet, skaper de winlogon.exe filen og starter å bruke den til kjøre sitt virus eller en av dens komponenter. Noen ganger blir winlogon.exe en betydelig del av en farlig trussel, men den kan også jobbe i bakgrunnen av systemet og stille utføre sine skadelige aktiviteter.

Om du oppdaget winlogon.exe og du er i tvil om dens pålitelighet, anbefaler vi på det sterkeste å skanne systemet med RegCure Pro og sjekke denne filen.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk