Hva er win32.exe? Bør jeg fjerne det?

win32.exe er en ondsinnet kjørbar fil, som er relatert til RATEGA bakdør Trojan og andre virus. Ifølge Symantec, kan dette viruset også identifiseres som win32.exe som Trojan.Adclicker, mens Microsoft kaller det som TrojanSpy: Win32/Malintent eller TrojanClicker: Win32/Hatigh.C. I utgangspunktet er det viktigste formålet win32.exe brukes til er å hjelpe for angriperen å få full kontroll over systemet. Men den primære oppgaven til dette ondsinnet fil er å starte en parasitt eller lansere noen av komponentene. Når henrettet, går det win32.exe fil en prosess, som er ansvarlig for parasittens nyttelast. Husk at win32.exe anses å være en alvorlig trussel, som kan arbeide enten på egen hånd eller for andre virus.

Win32.exe fil fungerer stille i system bakgrunn og utfører skadelige handlinger der. Å ha det installert på systemet ditt betyr en stor sikkerhetsrisiko for din PC, og alle data som er lagret på den. Det er derfor du må fjerne denne filen og avslutte en prosess uten noen forsinkelse. For å slette win32.exe fil, bør du vurdere å bruke anbefalte spyware vers som vil kvitte seg med win32.exe og tilhørende parasitter for deg. I dette tilfellet anbefaler vi at du bruker oppdatert SpyHunter 5Combo Cleaner eller FortectIntego.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.
Veiledning for sletting på andre språk