Fjern White Screen-virus

White Screen fjerningsguide for virus

Hva er White Screen virus?

Hvit skjerm virus er en helt irriterende badware , som blokkerer datamaskinens system og viser en enorm hvit blank skjerm som dekker hele PC-ens skrivebord . Denne falske hvit varsling skjuler alle skrivebordsikoner , viser ingen oppgavelinjen og startmenyen. I stedet for det, viser det en melding fra den offentlige myndighet i Storbritannia, USA , Canada eller andre land avhengig av offerets posisjon. I tillegg viser det datamaskinens IP adresse , og hevder at dens eier har til å betale en bot for ulike lovbrudd oppdages . Hvis han/hun ikke vil gjøre det i løpet av 48 timer , lover virus som det er en stor mulighet for å komme inn i fengsel . Vær så snill, ikke betaler denne fine, som varierer fra 100 dollar til 100 pounds . Akkurat som FBI Paypal virus, FBI virus og mange andre malware , trenger White Screen virus å bli eliminert så snart som mulig . Imidlertid , det faktum at den tilhører kategorien av ransomwares betyr at dens fjerning kan være en ekstremt vanskelig oppgave fordi slike trusler en tendens til å blokkere hele PC- system. Men , må du følge vår detaljerte guide nedenfor og fjerne denne sleipe parasitten for godt.

HVORDAN KAN JEG BLIR SMITTET MED White Screen virus?

Hvit skjerm virus har vært aktivt spre rundt i disse dager. Hvis du er en av disse personene som har fått infisert med det, må du ha åpnet en infisert e-post eller besøkt en hacket nettstedet. Så snart en slik scareware får på sin offerets datamaskin, den blokkerer det ned og begynner å vise en advarsel fra politistasjonen eller annen offentlig myndighet. Selvfølgelig, prøver den å skremme PC brukere og få dem til å betale boten. For at den blokkerer hele systemet ned og viser en enorm varsling rapportering om ulike lovbrudd oppdages. Hvit skjerm viruset bruker engelsk språk for å lure mye mer PC-brukere over hele verden. Hvis du også har blitt smittet, bør du holde deg unna sine kommandoer og aldri betale boten fordi det ikke hjelper når du prøver å oppheve blokkeringen av systemet. For å gjøre det, må du fjerne White Screen virus fra datamaskinen din så snart som mulig.

HVORDAN FJERNE WHITE SCREEN VIRUS?

Når ha White Screen virus på PC, må du låse datamaskinen først og få muligheten til å starte din anti-malware. For å gjøre det, følger du disse alternativene:

* Flash stasjon metode:

1. Ta en annen maskin og bruke den til å laste ned FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller andre anerkjente anti-malware program.
2. Oppdatere programmet og sette inn USB-stasjonen eller enkel CD.
3. I mellomtiden, gjenstarte din infisert maskin til Sikkermodus med ledetekst og stokk USB stasjonen i den.
4. Reboot datamaskinen infisert med White Screen viruset igjen og kjøre en full system skann.

* Brukere infisert med White Screen virus har lov til å få tilgang til andre kontoer på sine Windows-systemer. Hvis en av disse kontoene har administratorrettigheter, bør du være i stand til å lansere anti malware program.

* Prøv å nekte Flash for å lage din ransomware stopp funksjon som forutsatt. For å deaktivere Flash, gå til Macromedia støtte og velg ‘Nekt’: http://www.macromedia.com/support/documentation/en/flashplayer/help/help09.html. Etter å ha gjort det, kjøre en full system skann med anti-malware program.

* Manuell White Screen fjerning av virus:

  1. Reboot du infisert PC til ‘Sikkermodus med ledetekst’ for å deaktivere FBI Paypal virus (dette bør arbeide med alle versjoner av denne trusselen)
  2. Run Regedit
  3. Søk etter Winlogon Entries og skrive ned alle filene som ikke explorer.exe eller tomme. Erstatt dem med explorer.exe.
  4. Søk i registeret for disse filene du har skrevet ned og slette registernøklene refererer filene.
  5. Reboot og kjøre en full system scan med oppdatert FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.
Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Ikke la myndighetene spionere på deg

Myndighetene har en tendens til å spore brukerdata og spionere på innbyggerne sine, og dette er noe du bør ha i bakhodet. Vi anbefaler dessuten at du leser mer om tvilsom praksis for datainnhenting. Sørg for anonymitet på nettet, og unngå sporing eller spionering.

Du kan velge en helt annen lokasjon når du er på nettet, og få tilgang til alt innhold uten å bli stanset av geografiske begrensninger. Du kan surfe helt trygt på nettet uten risiko for å bli hacket ved bruk av et Private Internet Access VPN.

Kontroller informasjonen som er tilgjengelig for myndigheter og andre parter, og surf på nettet uten å bli spionert på. Selv om du ikke er involvert i ulovlige aktiviteter eller stoler på tjenestene og plattformene du bruker, bør du være forsiktig og ta forholdsregler ved å bruke en VPN-tjeneste.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Veiledning for sletting på andre språk