Viruset.no presenterer ReviewedbyPro - en ny nettside for å bekjempe malware

En nettside med nyheter og anmeldelser innen nettsikkerhet

En ny nettside mot nettkriminalitet ble lansert i september. Besøk Reviewedbypro.com – et sted der lidenskapelige sikkerhetseksperter deler innsikten sin om de kraftigste antimalware-løsningene.

Millioner av nye virus lanseres hver eneste uke (inntil 1 millioner per dag!), og et pålitelig sikkerhetsverktøy er derfor noe du bør vurdere. Uten et slikt verktøy kan du bli infisert mens du surfer på nettet, ødelegge enheten din og oppleve at personopplysningene dine blir stjålet!

Nettrusler varierer i stor grad, med uansett hva målet er, vil du bli skadelidende. Ransomware er for eksempel skapt for å svindle deg for penger ved å kryptere alle filene dine og kreve løsepenger for en krypteringsnøkkel slik at du kan få filene dine tilbake.

Trojanere kan snike seg inn i systemet ditt som tilsynelatende sikre filer og la en hacker kontrollere datamaskinen din. Selv adware kan forårsake mye skade ved å spamme nettleseren din med irriterende popup-vinduer, intext-annonser og bannere. Til slutt kan det bli umulig å bruke enheten.

Hvordan finne et skikkelig sikkerhetsprogram

ReviewedbyPro kan hjelpe deg med å finne frem i den store jungelen av sikkerhetsprogrammer. Anmeldelser som publiseres på dette nettstedet hjelper deg med å velge det beste sikkerhetsprogrammet i henhold til dine behov.

Det finnes også seksjoner som er dedikert til nedlasting, installering og bruk av programvare, noe som inkluderer brukerveiledninger som forteller deg hva du skal gjøre, steg for steg. For å kunne ta den beste avgjørelsen, tilbys også tabeller der hovedfunksjonene i de ulike programmene sammenlignes.

Reviewed by Pro legger vekt på brukerens personvern, og tilbyr også et stort utvalg av VPN-anmeldelser (Virtual Private Network). VPN gjør det mulig å surfe sikkert på et offentlig WiFi-nettverk, og hindrer netttrusler når du prøver å jobbe på datamaskinen i en café eller i en restaurant.

Med det store utvalget av VPN-anmeldelser og sammenligningstabeller, kan du sammenligne priser, ekstrafunksjoner og lignende informasjon.

Hvis du allerede har valgt programvare, kan du sjekke nyhetsseksjonen hos ReviewedbyPro.com for å holde deg oppdatert om de nyeste malware-angrepene og hvordan du beskytter deg mot dem.

Sluttbemerkninger om ReviewedbyPro

Hvis du har spørsmål om sikkerhet, personvern eller lignende emner, kan du dele bekymringene dine med en ekspert hos nettsiden. Det finnes en ASK-seksjon øverst til høyre på siden der du kan legge inn spørsmålet ditt.

I tillegg kan du lese spørsmålene som er blitt sendt inn tidligere og dele ideene dine i kommentarfeltet. Vær oppmerksom på at du må være registrert bruker for å kunne kommentere. Besøk nettsiden skapt av folk som virkelig bryr seg om sikkerheten og personvernet ditt.

Om forfatteren
Ugnius Kiguolis
Ugnius Kiguolis - Eksperten

Ugnius Kiguolis er en profesjonell malware-analytiker, som også er grunnlegger og eier av viruset.no.

Kontakt Ugnius Kiguolis
Om selskapet Esolutions

På andre språk
Filer
Programvare
Sammenlign