Fjerne Sirefef

Sirefef fjerningsguide

Hva er Sirefef?

Sirefef er en trojansk familie som inkluderer ulike typer parasitter som gjør forskjellige ting. Alle versjoner har sin egen oppgave, som å åpne alle brannmurer eller laste ned ondsinnede filer og oppdateringer fra internett, før en annen prøver å skjule dem i systemet. Andre versjoner omdirigerer nett-trafikk for å generere betaling via klikk og vise irriterende popup-annonser.

Det er veldig viktig å fjerne Trojan Sirefef fra datamaskinen fordi det kan benytte datamaskinen din og internettressurser til ulovlige formål. Det kan dessuten slette filer på systemet ditt og finne sensitiv informasjon som passord eller finansielle opplysninger og sende dem til nettkriminelle. I tillegg kan det åpne en fjernstyrt tilkobling til PC-en din.

Dersom du ikke fjerner Trojan Sirefef fra PC-en din vil den fortsette å endre registerinnstillingene dine og andre viktige Windows-filer, noe som kan forårsake at PC-en din bryter sammen. I tillegg vil det medføre nedsatt systemhastighet, og du kan oppdage at det er vanskelig å bruke nettleseren og ulike søkemotorer for å finne informasjon på nettet.

Sirefef i PPC-resultater i Bing og Yahoo

Microsoft ser ikke nok på sine betalte resultater, og Yahoo viser betalte resultater fra Bing. Folk hos GFI labs har funnet Sirefef i PPC-resultatene sine. Dersom du søker etter Adobe Flash i Bing eller Yahoo vil du få disse resultatene. De ser uskyldige ut, men dersom du prøver å skaffe oppdateringen derfra (i dette tilfellet fra getadobeflash.com), vil du bli omdirigert til en side som ser ut som den tilbyr flash.

Nettsiden du kommer til ser ut som en offisiell side fra Adobe der du kan få oppdateringer. Problemet er bare at det ikke er en side fra Adobe. Du blir omdirigert til en mappe på den falske siden arulbrothers.com og laster ned filen from torreandaluz (dot) com/flash/Flash Player 10 Setup.exe. Etter å ha sjekket denne filen på Virustotal.com, har GFI funnet Sirefef.

Hvordan bli kvitt Sirefef-virus?

Sirefef stopper ethvert forsøk på å fjerne det, og det er nesten umulig å bli kvitt. Heldigvis har utviklere av antispionvare-programmer funnet en måte for å slette Sirefef fra PC-systemet. Den dårlige nyheten er at manuell fjerning ikke fungerer ettersom Sirefef muterer. Du kan imidlertid bruke den automatiske løsningen. For å fjerne Sirefef anbefaler vi at du benytter FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Linas Kiguolis
Linas Kiguolis

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Linas Kiguolis
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk