Fjern Tech-connect.biz-virus (Instruksjoner for fjerning) - oppdateringer sep 2017

Tech-connect.biz fjerningsguide for virus

Hva er Tech-connect.biz virus?

Hvordan virker Tech-connect.biz virus?

Tech-connect.biz virus er et falskt program som lurer brukere til å bruke en tvilsom søkemotor. Dette mistenkelige programmet kaprer datamaskinen, legger nettleserutvidelser og endrer innstillingene i nettleseren på en bestemt måte. Etter den er ferdig å endre disse innstillingene til hjemmesiden, søkemotoren og den nye fane sideinnstillingene vil bli satt til å peke på Tech-connect.biz side.

Denne nettadressen fører til en mistenkelig søkemotor, som virker til å være troverdig ved første øyekast, fordi de ser ut som alle andre webside søkeverktøy. Dessverre kan du ikke stole på denne siden, fordi den kan lure deg til å klikke på sponsede søkeresultater, som ikke bare er relevant, men kan også åpne farlige tredjeparts nettsteder. Selv om kanskje ikke alle søkeresultatene er villedende, bør du likevel være forsiktig.

Etter du taster inn et søk på søkemotoren styrt av Tech-connect.biz redirect virus, vil du bli sendt til plusnetwork.com, en tvilsom søkemotor som er godt kjent blant forskere. Denne søkemotoren viser tredjepartsannonser på toppen av siden, noe som kan være irriterende.

Vær klar over at du kan bli omdirigert til merkelige nettsteder etter å ha klikket på enkle søkeresultater, også den beste løsningen vil være å unngå å bruke dennesøkemotoren i det hele tatt. Den eneste grunnen til at det forårsaker disse omdirigeringer er at den ønsker å tvinge brukere til å besøke visse nettsteder, øke internett trafikk mot dem, og generere pay-per-click inntekter.

Hvis du ikke er redd for å bruke pressende nettsteder, kan du fortsette å bruke dette søkeverktøyet, men hvis du ønsker å endre hjemmesiden din og bruke en annen søkemotor bør du fjerne Tech-connect.biz med engang. Vær oppmerksom på at det kan være en tøff oppgave å fullføre. fordi kaprene implementerer diverse modifikasjoner på sustemet som tilbake setter instillingene hver gang brukeren forsøker å endre dem.

Hvis du fortsatt ønsker å prøve deg selv og fjerne dette potensielt uønskede programmet (PUP) manuelt ved å bruke Tech-connect.biz fjernings instruksjoner forberedt for deg; hvos du syns det er vanskelig å avinstallere dette programmet eller bare hvis du ønsker å skjekke hele systemet for trusler, bør du kjøre en system skan som FortectIntego eller SpyHunter 5Combo Cleaner programvare. Ikke kast bort mer tid og iverksette tiltak for å fjerne Tech-connect.biz for å stoppe det fra å vises på nettleseren hver gang du starter den.

Metoder som brukes til å spre antall Tech-connect.biz brukere

Selvfølgelig kan du få tilgang til dette nettstedet ved deg selv og sette den som din startside manuelt. Du kan også endre startsideinnstillinger og sette dette søkeverktøy som oppstartsside i tillegg. Men vist du ikke har satt i gang disse endringene, men denne søkemotoren vises i nettleseren din, betyr det at du har blitt et offer for Tech-connect.biz kapring.

Vennlisgt ikke bli forvirret mellom ordene «hijack» og «hack». Dette programmet kaprere brukerenes datamaskin system etter å resitere tillatelse for å gjøre dette, så du må fjerne slike fullmakter. Når du installerer prgrammet husk å skjekk hva som ligger back «advance» eller «custom» instillinger.

Disse instillingene kan avslære hvilke programmer som kommer med nedlastingen, og gjøre det mulig å avvise dem. Brukere installerer ofte de ekstra uønskedet programvarer fordi de tror at «default» eller «standar» instillinger er pålitelig. I de fleste tilfellene er disse innstillingene automatisk valgt og inkludert fordi de er «anbefalte» programvarer. Dette programmet kan omfatte kaprere, adware programmer og andre irriternede parasitter.

Hvordan avinstallerer dette programmet?

For å avinstallere Tech-connect.biz virus, se på instruksjonene nedenfor. Du kan velge enten manuell eller automatisk fjernings teknikk – den raskeste måten til å avinstallere denne kaprern er ved å bruke et av de anti-spyware programmene vi anbefaler, men vist du foretrekker det, kan du slette det manuelt.

Husk at selv om dette ikke er en skadelig nettleser kaprer, er det fortsatt en ting du ikke vil ha på datamaskinen din da det kan gjøre datamaskinen din sårbar for skadelige programmer. Det er derfor Tech-connect.biz fjerning må gjøres forsiktig. Selv om disse instruksjonene kan være forvirrende, gi dem en sjangse og fjern Tech-connect.biz malware manuelt:

Du kan reparere virusskade ved bruk av FortectIntego. SpyHunter 5Combo Cleaner og Malwarebytes er anbefalt for å søke etter potensielt uønskede programmer og virus med tilhørende filer og registeroppføringer.

Tilbud
Gjør det nå!
Last ned
Fortect Fornøyd-
garanti
Last ned
Intego Fornøyd-
garanti
Kompatibel med Microsoft Windows Kompatibel med macOS
Hva gjør jeg hvis det mislykkes?
Hvis du ikke klarte å reparere virusskade ved bruk av Fortect Intego, , kan du sende inn et spørsmål til kundestøtte. Oppgi så mange detaljer som mulig.
Fortect Intego har en gratis, begrenset skanner. Fortect Intego tilbyr et mer grundig skann når du kjøper fullversjonen. Når gratisskanneren oppdager problemer, kan du fikse dem via manuell reparasjon, eller du kan kjøpe fullversjonen for å fikse dem automatisk.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Fortect, kan du prøve SpyHunter 5.
Alternativ programvare
Ulike programmer har forskjellig formål. Hvis du ikke klarte å fikse ødelagte filer med Intego, kan du prøve Combo Cleaner.

Manuell Tech-connect.biz fjerningsguide for virus

Avinstaller fra Windows

Ved hjelpen fra instruksjonene nedenfor, gå til programslisten på datamaskinen din. Her klikker du på «Installert på» for å sortere programmene etter datoen de har blitt installert på systemet. Da skal du finne to mistenkelige programmer – uTorrent Packages og AION. Klikk på uTorrent Packages og velg Avinstaller/Endre. En Avinstallerer manager vil komme opp, og det vil spørre deg om hvilke programmer du vil avinstallere. Klikk på Avinstaller knappen ved siden av NÅdet valget, deretter hak av linjen som sier, «Fjern denne manager fra legg til/fjern programmer» og klikk på LukkSå i programslisten fin AION, klikk på den, også klikk på Avinstaller/endre igjen. Det kan komme et pop-up vindu, trykk bare på OK om det skjer. Oppdatere listen ved å høyreklikk på et tomt område på siden og velg Fornye. Nå som du har avinstallert disse programmene, rengjør hver enkelt av nettleserene. Her er et eksempel på (Firefox) hvordan men rengjør nettleser snarveier: 

Høyreklikk på Firefox snarvei på skrivebordet og velg Egenskaper. Så gå til Snarvei feltet hvis du ikke er der allerede, og i Mål feltet, fin hllp://tech-connect.biz/ URL og slett den. Etter det, klikk Søk om også OK.

Gjør det samme med Chrome og IE nettleser snarveier.

For å fjerne Tech-connect.biz virus fra Windows 10/8, følger du disse stegene:

 1. Åpne Kontrollpanel via søkefeltet i Windows, og trykk Enter eller klikk på søkeresultatet.
 2. Under Programmer, velger du Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Finn oppføringer tilknyttet Tech-connect.biz virus i listen (eller andre nylig installerte programmer som ser mistenkelige ut).
 4. Høyreklikk på programmet og velg Avinstaller.
 5. Hvis Brukerkontokontroll-vinduet dukker opp, klikker du på Ja.
 6. Vent til avinstallasjonsprosessen er fullført, og klikk på OK. Avinstaller fra Windows

Hvis du bruker Windows 7/XP, følger du disse instruksjonene:

 1. Klikk på Windows Start > Kontrollpanel i panelet til høyre (hvis du bruker Windows XP, klikker du på Legg til eller fjern programmer).
 2. I kontrollpanelet velger du Programmer > Avinstaller et program. Avinstaller fra Windows
 3. Velg det uønskede programmet ved å klikk på det.
 4. Klikk på Avinstaller/endre øverst.
 5. I vinduet som dukker opp, klikker du Ja for å bekrefte.
 6. Klikk OK når prosessen er fullført.

Tilbakestill Mozilla Firefox

I Mozilla Firefox, gå til instillinger,  og under hjemmeside avsnittet klikk på Gjenopprett til standar knappen. Så gå til Søk og vist du kan se tech-connect.biz der slett det. 

Fjern skadelige utvidelser:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny (tre horisontale linjer øverst til høyre i vinduet).
 2. Klikk på Utvidelser.
 3. Velg utvidelser som er knyttet til Tech-connect.biz virus og klikk på Fjern. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill startsiden:

 1. Klikk på de tre horisontale linjene øverst til høyre for å åpne menyen.
 2. Velg Innstillinger.
 3. Under Hjem angir du ønsket nettsted som skal åpnes hver gang du starter Mozilla Firefox.

Fjern informasjonskapsler og nettstedsdata:

 1. Klikk på Meny og velg Alternativer.
 2. Gå til Personvern og sikkerhet.
 3. Bla nedover for å finne Infokapsler og nettstedsdata.
 4. Klikk på Tøm data…
 5. Velg Infokapsler og nettstedsdata og Hurtiglagret nettinnhold og klikk på Tøm. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Mozilla Firefox

Hvis Tech-connect.biz virus ikke ble fjernet etter å ha fulgt instruksjonene ovenfor, kan du tilbakestille Mozilla Firefox:

 1. Åpne Mozilla Firefox og klikk på Meny.
 2. Gå til Hjelp og velg Feilsøking. Tilbakestill Mozilla Firefox
 3. Under Gi Firefox en overhaling klikker du på Tilbakestill Firefox…
 4. I popup-vinduet som dukker opp klikker du på Tilbakestill Firefox for å bekrefte. Tech-connect.biz virus skal da bli fjernet. Tilbakestill Mozilla Firefox

Tilbakestill Google Chrome

Åpne Chrome innstillinger og gå nedover. Så fin Ved oppstart panel klikk på Sett sider valget. Her, fjerner du tech-connect.biz og skriv in den du vil ha. Klikk OK. Deretter endre innstillingen til «Åpne fy fane siden.» Bak Ankomst tab, vil du se tech-connect.biz linken igjen. Klikk på Forandre, slett denne URL fra feltet, og velg Bruk den nye fanesiden. Klikk OK. Så velg vort Vis hjemknapp valget. Så gå tilbake til søkemotor valget Administrere søkemotorer. Slett tech-connect herifra. 

Slett ondsinnede utvidelser fra Google Chrome:

 1. Åpne menyen i Google Chrome (tre vertikale prikker øverst til høyre) og velg Flere verktøy Utvidelser.
 2. I det nye vinduet ser du alle installerte utvidelser. Avinstaller alle mistenkelige tilleggsprogrammer som kan være tilknyttet Tech-connect.biz virus ved å klikke på Fjern. Tilbakestill Google Chrome

Slett nettleserdata og hurtigminnet i Chrome:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Personvern og sikkerhet velger du Slett nettleserdata.
 3. Velg Nettleserlogg, Informasjonskapsler og andre nettstedsdata samt Bufrede bilder og filer
 4. Klikk på Slett data. Tilbakestill Google Chrome

Endre startside:

 1. Klikk på menyen og velg Innstillinger.
 2. Se etter mistenkelige sider som Tech-connect.biz virus under Ved oppstart.
 3. Klikk på Åpne en bestemt side eller et sett med sider og klikk på de tre prikkene for å få tilgang til Fjern-alternativet.

Tilbakestill Google Chrome:

Hvis ingen av disse løsningene hjelper, kan du tilbakestille Google Chrome for å eliminere alle Tech-connect.biz virus-komponenter:

 1. Klikk på Meny og velg Innstillinger.
 2. Under Innstillinger blar du nedover og klikker på Avanserte.
 3. Bla nedover til du finner Tilbakestill og rydd opp.
 4. Klikk på Tilbakestill innstillinger til standardverdiene.
 5. Bekreft ved å klikke på Tilbakestill innstillinger for å fullføre fjerning av Tech-connect.biz virus. Tilbakestill Google Chrome

Etter avinstallering av dette potensielt uønskede programmet (PUP) og fiksing av nettleserne dine, anbefaler vi at du skanner PC-systemet ditt med en vel ansett anti-spionvare. Dette hjelper deg med å bli kvitt Tech-connect.biz registerspor og identifiserer dessuten relaterte parasitter og mulige malware-infeksjoner på datamaskinen din. For å gjøre dette kan du bruke våre mest populære malware-fjernere: FortectIntego, SpyHunter 5Combo Cleaner eller Malwarebytes.

Anbefalt for deg

Velg riktig nettleser og øk sikkerheten med et VPN-verktøy

Det blir stadig viktigere å beskytte personvernet sitt på nettet, blant annet for å unngå lekkasje av personopplysninger og phishing-svindel. Et av de viktigste tiltakene er å legge til et ekstra sikkerhetslag ved å velge den sikreste og mest private nettleseren. Selv om nettlesere ikke gir komplett beskyttelse og sikkerhet, er noen av dem mye bedre ved sandboxing, HTTPS-oppgradering, aktiv innholdsblokkering, blokkering av sporere, beskyttelse mot phishing og lignende personvernrelaterte funksjoner.

Det er også mulig å legge til et ekstra beskyttelseslag og skape en helt anonym nettleseropplevelse ved hjelp av et Private Internet Access VPN. Denne programvaren omdirigerer trafikken via ulike servere, slik at IP-adressen og din geografiske posisjon skjules. Disse tjenestene har dessuten strenge retningslinjer mot loggføring, noe som betyr at ingen data blir loggført, lekket eller delt med tredjeparter. Kombinasjonen av en sikker nettleser og et VPN gir deg muligheten til å surfe sikkert på nettet uten å bli spionert på eller hacket av nettkriminelle.

Sikkerhetskopier filer til senere, i tilfelle malware-angrep

Programvareproblemer skapt av malware eller direkte datatap på grunn av kryptering kan føre til problemer eller permanent skade på enheten din. Når du har oppdaterte sikkerhetskopier, kan du enkelt gjenopprette filene dine etter slike hendelser. Det er nødvendig å oppdatere sikkerhetskopiene dine etter eventuelle endringer på enheten. På denne måten kan du starte på nytt fra der du var da du mistet data på grunn av malware-angrep, problemer med enheten eller annet.

Når du har tidligere versjoner av alle viktige dokumenter eller prosjekter, kan du unngå mye frustrasjon og store problemer. Sikkerhetskopier er praktisk når malware dukker opp ut av det blå. Bruk Data Recovery Pro for å gjenopprette systemet ditt.

Om forfatteren
Olivia Morelli
Olivia Morelli

Dersom denne kostnadsfrie fjerningsveiledningen har hjulpet deg og du er fornøyd med vår tjeneste, ber vi deg om å vurdere å foreta en donasjon for å holde tjenesten ved like. Selv det minste beløp blir satt pris på.

Kontakt Olivia Morelli
Om selskapet Esolutions

Veiledning for sletting på andre språk